- Nazwa
- Towa ni Bunshin
- Dziedzina
- Klanowa
- Ranga
- S
- Pieczęci
- Specjalna pieczęć
- Zasięg
- Linia prosta
- Koszt
- C-50% B-50% A-50% S-50% S+ - 50%
- Dodatkowe
- Wymagany Kage bunshin
- Opis Technika ta jest czymś co śmiało można nazwać jutsu potężnym. Składa się z dwóch ruchów. Stworzenia kage bunshina który jest w tej technice bardzo ważny o czym niżej i drugim użyciu nim zmodyfikowanej wersji Shintenshin no Jutsu która umożliwia nam stałą zamianę umysłem z naszym celem. Dzięki temu nasz klon wchodzi w posiadanie stałego ciała i już w nim zostaje. Za to ofiara jest w postaci bunshina i kiedy ją dobijemy po prostu zmienia się w kłębek dymu i znika/ginie. Sam klon jest czymś w rodzaju samodzielnego bytu. Posiada wszelkie wspomnienia nas i jest "nami" ale nie musi w żadnym stopniu się słuchać oryginalnej postaci. Jeśli jutsu wykona ktoś arogancki to klon może nawet go zabić jeśli tylko uzna że jest lepszą wersją itd. Istnieje też szansa ,że pójdzie sobie w świat i wróci po paru latach z odmienionym tokiem myślenia przez jakieś sytuacji i stanie się w taki sposób naszym wrogiem. Ma w każdym razie wolną wolę (sterujemy nim ale trzeba o tym pamiętać). Jeśli chodzi o statystyki i jutsu których może używać to posiadamy nasze jutsu nie związane z genami itp. Jeśli chodzi o jutsu ofiary to nie pamiętamy ich więc i nie możemy ich używać. Dziedziny których wcześniej nie znaliśmy również musimy ponownie rozwijać. Np. klanówki ofiary. Zaś jeśli chodzi o statystyki przejmujemy wytrzymałość szybkość i siłę celu a resztę statystyk z naszej oryginalnej osoby.
- Staty klona Siła,Szybkość,Wytrzymałość = Ofiary Percepcja,Psychika,Konsekwencja,KC=Wykonawcy
Poziomy ninpo - Wykonawcy(Żywiołowe jeśli są zgodne z żywiołem ofiary, Bez KG)
Wspomagacze - Pieczęć nie przechodzi , Jeśli opanujemy kogoś z UW żelazne ciało możliwość opanowania bram.
Styl walki - wykonawcy - Link do tematu postaci KLIK!
Najsilniejsza Technika Yamanaka [S]
Moderator: Souei
Najsilniejsza Technika Yamanaka [S]
0 x
- Ichirou
- Wiek postaci: 35
- Ranga: Seinin
- Krótki wygląd: Chodzące piękno.
- Widoczny ekwipunek: Hiramekarei, gurda, fūma shuriken, torba, dwie kabury
- Link do KP: https://shinobiwar.pl/viewtopic.php?f=33&t=320
Re: Najsilniejsza Technika Yamanaka [S]
Jeśli ktoś odmawia akceptu niech poda wyjaśnienie pod względem mechaniki.
0 x
Yyy... nie xD
Dodaj, że castuje się przez 50 lat fabularnych i będzie git. xD
Dodaj, że castuje się przez 50 lat fabularnych i będzie git. xD
0 x
-
- Support
Ciężko jest ująć konkretny zły aspekt tej techniki, bo sam zamysł jutsu jest tak bardzo... Przesadzony. A właściwie nawet nierealny. Armia kopii z osobną świadomością, pochłaniającą gracza za graczem, czy nawet NPC, sama mechanika też jest niezbyt realna.
Prawdziwy podział na dwa osobne byty zaprezentował Muu ~ A to jest jeszcze lepsze.
Po prostu nie.
Prawdziwy podział na dwa osobne byty zaprezentował Muu ~ A to jest jeszcze lepsze.
Po prostu nie.
0 x
Nie jest to silniejsze od klonów MU. Bardziej porównał bym to do edo tensei bo potrzebuje ofiary.
0 x
Wszyscy są na nie więc dalsza rozmowa chyba nie ma sensu, nie ważne do czego się to porówna. Ale być może to tylko moje zdanie.
0 x
Po prostu nie ma nad czym nawet dyskutować. Poza tym pisał do mnie na gg o WT więc zgodnie z nowym regulaminem ja odrzucam. Bez tego też bym odrzucił xD
0 x
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 9 gości