- [center][img]:D[/img][/center]
- Nazwa
- Gurētomagunetto
- Dziedzina
- Jiton
- Ranga
- C
- Pieczęci
- Tygrys - Trzymany cały czas
- Zasięg
- 35 metrów
- Koszt
- E: 130% | D: 125% | C: 115% | B: 110% | A: 100% | S: 90% | S+: 90%
- Opis Technika polega na wypuszczeniu bardzo chakro żernej fali na wszystko co nas otacza. Fala ta magnesuje wszystkie obiekty a te posiadając takie samo pole zaczynają się odpychać. Skutkuje to swojego rodzaju eksplozją. Ziarenka piasku odpychają się. Wykonawca jednak jest bespieczny. Dlaczego? Końcówka fali zatrzymuje się wokół wykonawcy. Pole które wytworzył wokół siebie w taki sposób jest również ustawione wektorowo w tą samą stronę przez co odpycha wszystko co go otacza tworząc bezpieczną sferę. Namagnesowanie utrzymuje się turę po czym lewitujące kawałki zawieszone w gęstym polu opadają z powrotem na ziemię. Nas jednak wystrzela na samą górę tego pola ponieważ jesteśmy otoczeni najsilniejszym polem. Wszystko opada i my powoli stajemy na wzburzonej ziemi.
- Link do tematu postaci KLIK!
Czwarte zderzenie z WT.
Moderator: Souei
Czwarte zderzenie z WT.
0 x
Re: Czwarte zderzenie z WT.
To forma przesłania namagnetyzowania "Po trafieniu obiektu zostaje on natychmiastowo namagnetyzowany". Ja tu używam fali a on shurikenów.
0 x
= Osobę dokładniej.
Tak. Dokładnie. Wszystko dostaje swoje pole magnetyczne. Dzięki temu mogę to przyciągnąć w jedno miejsce.
Ja mam falę która zjada dużo chakry.
0 x
Nie uwzględniłem jednej rzeczy. Takie samo namagnesowanie odpycha się a nie przyciąga. Muszę zmienić trochę w technice. Dajcie mi chwilę na poprawki. Wyjdzie coś zupełnie innego.
0 x
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 9 gości