Klan

Oto miejsce, w którym można pytać o wszystko, czego się nie wie w działaniu forum. Znajdziesz tutaj również samouczki pozwalające na lepszym opanowaniu niektórych cech naszego forum.
Kyasupa

Klan

Post autor: Kyasupa »

Cześć! Jestem nowy. W jakiś sposób, we własnym umyśle, stworzyłem sobie postać, którą chciałbym grać. Problem pojawia się w momencie, w którym spoglądam na listę klanów i nie widzę Gakushi. Moje pytanie brzmi następująco: czy i kiedy zostanie opisany właśnie ten klan?
0 x
Kaz

Re: Klan

Post autor: Kaz »

Nie. Według tego uniwersum to nie klan :>
0 x
Wataru

Post autor: Wataru »

Cóż... na dobrą sprawę Kakuzu, Douhito etc to też nie są klany, a nadal widnieją w spisie technik.
Wydaje mi się, że to jest pytanie do adminów. Czy zamierzają wprowadzać DLC z klanami. Jeśli tak, to jak i kiedy :P
0 x
Tamiko

Post autor: Tamiko »

Klany, które występują w fillerach nie będą pojawiać się na forum, przynajmniej nie teraz, nie wiem z kolei co przyniesie przyszłość, aczkolwiek na dzień dzisiejszy jest to, co jest. :3
0 x
Awatar użytkownika
Nikusui
Gracz nieobecny
Wiek postaci: 29
Ranga: Sentoki
Krótki wygląd: Białe, długie włosy, część z nich zapleciona w cztery warkocze - https://i.imgur.com/W0LDdj1.jpg; żółto-zielone oczy; jasna cera
Widoczny ekwipunek: Bicz przymocowany przy prawym biodrze; torba nad lewym pośladkiem; kabura na broń na prawym udzie
Multikonta: Sayuri

Post autor: Nikusui »

Gakushi to nie klan, który występuje tylko w fillerach. Był w mandze i anime. Tayuya, reprezentująca te zdolności pojawia się przecież dosyć wcześnie w pierwszej serii. No chyba, że nie bierzecie umiejętności Tayuyi pod to, co potrafią tzw. Gakushi. Chociaż to w końcu tak czy siak kontrola nad jakimiś demonami i rzucanie genjutsu poprzez grę na flecie~~
0 x
Obrazek
"W życiu licz na najlepsze, ale przygotuj się na najgorsze."
Kaz

Post autor: Kaz »

To są dwie trzy techniki. Równie dobrze mogło to być WT genjutsu i kuchiyose xD
0 x
Soh

Post autor: Soh »

Czyli na dobrą sprawę każdy tutaj może łapać w iluzje za pomocą dźwięku? ^^
0 x
ODPOWIEDZ

Wróć do „FAQ”

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości