Dzień dobry!

Moderator: Souei

Setsu

Dzień dobry!

Post autor: Setsu »

[center][img]http://1.bp.blogspot.com/-R1PiAR5koWE/VPQcO9yXIXI/AAAAAAAAAYI/dYoozaqVz3o/s1600/conan.jpg[/img][/center]
Nazwa
Kami no Nori [ Boski klej ]
Dziedzina
Kokami
Ranga
D
Pieczęci
Brak
Zasięg
Równy zasięgowi kontroli papieru
Koszt
E: 12% | D: 10% | C: 6% | B: 3% | A: 2% | S: 2% | S+: 2%
Wymagania
Suiton D
Opis Polega na nadaniu wyprodukowanym za pomocą Shikigami no Mai określonych właściwości: tutaj jest to lepkość. "Boski klej" jest techniką bazującą na taką manipulacją chakry, by nadać stworzonym przez siebie notkom właściwości przylegania do powierzchni. Przydatna w uciszaniu tych, którzy nie chcą milczeć, zalepianiu dziur w ścianach czy mocowaniu przedmiotów. Notki można zerwać siłą większą/równą 40, lub zmuszając użytkownika techniki do przerwania jutsu.
Link do tematu postaci KLIK!
0 x
Kari

Re: Dzień dobry!

Post autor: Kari »

Niestety nie dam ci tak wysokich wartości siły. Dlaczego? Otóż jakiś czas temu była tu podobna technika i ona dostała 30 siły. Tutaj, patrząc na wymóg Suitonu, jestem skłonny dać 40/50, niezależnie od rangi. A, i dziedzina może być tylko jedna - Kokami. Dodaj za to w wymaganiach Suiton D. Proponowany opis:
[center][img]http://1.bp.blogspot.com/-R1PiAR5koWE/VPQcO9yXIXI/AAAAAAAAAYI/dYoozaqVz3o/s1600/conan.jpg[/img][/center]
Nazwa
Kami no Nori [ Boski klej ]
Dziedzina
Kokami
Ranga
D
Pieczęci
Brak
Zasięg
Równy zasięgowi kontroli papieru
Koszt
E: 10% | D: 6% | C: 4% | B: 2% | A: 1% | S: 1% | S+: 1% (1/2 kosztu na turę).
Wymagania
Suiton D
Opis Polega na nadaniu wyprodukowanym za pomocą Shikigami no Mai określonych właściwości: tutaj jest to lepkość. "Boski klej" jest techniką bazującą na taką manipulacją chakry, by nadać stworzonym przez siebie notkom właściwości przylegania do powierzchni. Przydatna w uciszaniu tych, którzy nie chcą milczeć, zalepianiu dziur w ścianach czy mocowaniu przedmiotów. Notki można zerwać siłą większą/równą 40, lub zmuszając użytkownika techniki do przerwania jutsu.
Link do tematu postaci KLIK!
Pasuje?
0 x
Setsu

Bardzo pasuje!
0 x
Kari

To wklejaj! (wysłałem ci na PW)
0 x
Awatar użytkownika
Vulpie
Multikonta: Misae Misaki

Post autor: Vulpie »

Ukryty tekst
0 x
Awatar użytkownika
Reika
Martwa postać
Wiek postaci: 28
Ranga: Sentoki
Krótki wygląd: Popatrz na Avatar, a po szczegóły zapraszam do mojej KP <3
Widoczny ekwipunek: Kabura na prawym udzie, torba na uzbrojenie przy pasie i dwie katany na plecach
Multikonta: Brak

Post autor: Reika »

Ukryty tekst
0 x
Kari

Tak, jw.
Nie zauważyłem :(
0 x
Setsu

Koszt poprawiony.
0 x
Awatar użytkownika
Tsukune
Wiek postaci: 30
Krótki wygląd: Czarne lub szarawe włosy, brudnoczerwony kolor oczu. "Szeroki" uśmiech. Wystające dwa kiełki. Na szyi materiałowa opaska z krzyżem i trumną. Zabandażowane lewe przedramię, pod którym znajduje się tatuaż 2 głowego węża
Widoczny ekwipunek: Futerał na plecach, wachlarz w pokrowcu przyczepiony do paska, rękawica łańcuchowa na lewej ręce, dziwna rękawica na prawej ręce, pasek z biczem, laska

Post autor: Tsukune »

Daję okejkowego akcepta
0 x
Kari

He he... Obrazek
0 x
Awatar użytkownika
Vulpie
Multikonta: Misae Misaki

Post autor: Vulpie »

Wszyscy dają akcepta, dam i ja!
0 x
Awatar użytkownika
Reika
Martwa postać
Wiek postaci: 28
Ranga: Sentoki
Krótki wygląd: Popatrz na Avatar, a po szczegóły zapraszam do mojej KP <3
Widoczny ekwipunek: Kabura na prawym udzie, torba na uzbrojenie przy pasie i dwie katany na plecach
Multikonta: Brak

Post autor: Reika »

Akceptuję i przenoszę.
0 x
Zablokowany

Wróć do „Techniki”

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość