Ukryty tekst
Jak anioła głos...
Moderator: Souei
-
- Support
Re: Jak anioła głos...
Jasne że mam, na tyle dużo że musiał bym nad odpisem parę godzin siedzieć...ale mi się nie chce.
Jestem bardziej rozwinięty niż ci się wydaje, oczywiście wyczułem ironie, ale nie muszę, jestem tu po to by "wykładać suche fakty" i się nimi podpierać, a ty od tego żeby traktować je poważnie a nie się bawić w "ironię", ale chyba nie rozumiesz swojego zajęcia... Najważniejsze napisałem, teraz możesz.
Zostawiam moderacje i twojego admina, ze świadomością że zostali totalnie zagięci i uciekli jak dzieci w podstawówce.
Jestem bardziej rozwinięty niż ci się wydaje, oczywiście wyczułem ironie, ale nie muszę, jestem tu po to by "wykładać suche fakty" i się nimi podpierać, a ty od tego żeby traktować je poważnie a nie się bawić w "ironię", ale chyba nie rozumiesz swojego zajęcia... Najważniejsze napisałem, teraz możesz.
Zostawiam moderacje i twojego admina, ze świadomością że zostali totalnie zagięci i uciekli jak dzieci w podstawówce.
0 x
- Reika
- Martwa postać
- Wiek postaci: 28
- Ranga: Sentoki
- Krótki wygląd: Popatrz na Avatar, a po szczegóły zapraszam do mojej KP <3
- Widoczny ekwipunek: Kabura na prawym udzie, torba na uzbrojenie przy pasie i dwie katany na plecach
- Link do KP: http://www.shinobiwar.pl/viewtopic.php?f=32&t=245
- Multikonta: Brak
Trzy razy brak akcepta, w tym Administratora i Moderatora działu, którzy mają tu decydujące głosy. Technika odrzucona.
P.S. Yukiko, na drugi raz uważaj na to, jak się zwracasz do moderatorów, bo może Cię to kosztować osta.
P.S. Yukiko, na drugi raz uważaj na to, jak się zwracasz do moderatorów, bo może Cię to kosztować osta.
0 x

|| Karta Postaci || Pieniądze || Punkty Historii || Głos ||
Reika bycie chamskim to jeszcze nie obrażanie, chcesz na ten temat dyskutować?
0 x
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości