Raczej proste więc szybko akceptowac bo lece na misje
Moderator: Souei
- Reika
- Martwa postać
- Wiek postaci: 28
- Ranga: Sentoki
- Krótki wygląd: Popatrz na Avatar, a po szczegóły zapraszam do mojej KP <3
- Widoczny ekwipunek: Kabura na prawym udzie, torba na uzbrojenie przy pasie i dwie katany na plecach
- Link do KP: http://www.shinobiwar.pl/viewtopic.php?f=32&t=245
- Multikonta: Brak
Re: Raczej proste więc szybko akceptowac bo lece na misje
Ukryty tekst
0 x

|| Karta Postaci || Pieniądze || Punkty Historii || Głos ||
- Ero Sennin
- Support
- Multikonta: Minoru
Jak poprawi można liczyć mojego klapcepta aby nie owijać w bawełnę.
0 x
Przed "która" przecinek + to, co napisała Reika.
Akcept.
Akcept.
0 x
-
- Support
-
- Support
Em... Jiro .. Napisałem "Jiro: Tylko na zwoje mojego poziomu fuuin ". Uwzględniłem twoją uwagę już wcześniej
0 x
Jiro, ta technika "wypuszcza" sprzęt, nie "wystrzeliwuje". Poza tym skoro techniką rangi D jest w stanie zrobić pieczęć rangi B, to techniką rangi C jest ją w stanie odpieczętować...
0 x
-
- Support
To co mam napisać ze odpieczętowuje tylko zwoje zrobione technikami max C bądź te posiadające zawartość równą bądź mniejszą tej możliwej do zapieczętowania w danym zwoju z mnożnikami Fuuin na randze C i będzie git ?
Czy mogę napisać że jutsu podczas awansowania rangi dziedziny fuuin rozwija sie równolegle z powodu udoskonalania swojej wiedzy o pieczęciach tak jak technika pieczętująca?
Chyba ze chodzi Ci o to ze nie odpieczętuje żadnego zwoju nawet gdyby miał w sobie jeden kunai bo wzór pieczęci będzie bardziej skomplikowany na cel stworzenia pieczęci bardziej pojemnej na tym samym obszarze. Chym. To by oznaczało ze nie ilość zapakowanej zawartości ma wpływ na pieczęć a pieczęć na pojemność zwoju. Szedłem lekko innym spojrzeniem bo tak brzmi cytat z techniki pieczętującej "Warto również wiedzieć, że jeśli w danym zwoju ktoś obeznany w Fūinjutsu, posiadający, np. rangę A umieścił sporo przedmiotów, to osoba, która ma Fūinjutsu na randze C nie będzie mogła przywołać ich wszystkich, lecz tylko tyle ile zdoła. "
Ale raczej chodziło ci o to pierwsze zdanie więc zedytowałem i czekam na twój akcept ewentualnie czyjeś akcepty i może jakieś zdanie o udoskonalaniu albo możliwości obejścia tak by zwój się odpieczętowywał bez względu na rangę jutsu go tworzącego. Jeśli takowej nie ma to akceptujcie to co jest teraz. I tak już poszedłem na misję ale przynajmniej postaram się zrobić jeszcze jedno jutsu by nauczyć się obydwu pod rząd.
.Czy mogę napisać że jutsu podczas awansowania rangi dziedziny fuuin rozwija sie równolegle z powodu udoskonalania swojej wiedzy o pieczęciach tak jak technika pieczętująca?
Chyba ze chodzi Ci o to ze nie odpieczętuje żadnego zwoju nawet gdyby miał w sobie jeden kunai bo wzór pieczęci będzie bardziej skomplikowany na cel stworzenia pieczęci bardziej pojemnej na tym samym obszarze. Chym. To by oznaczało ze nie ilość zapakowanej zawartości ma wpływ na pieczęć a pieczęć na pojemność zwoju. Szedłem lekko innym spojrzeniem bo tak brzmi cytat z techniki pieczętującej "Warto również wiedzieć, że jeśli w danym zwoju ktoś obeznany w Fūinjutsu, posiadający, np. rangę A umieścił sporo przedmiotów, to osoba, która ma Fūinjutsu na randze C nie będzie mogła przywołać ich wszystkich, lecz tylko tyle ile zdoła. "
Ale raczej chodziło ci o to pierwsze zdanie więc zedytowałem i czekam na twój akcept ewentualnie czyjeś akcepty i może jakieś zdanie o udoskonalaniu albo możliwości obejścia tak by zwój się odpieczętowywał bez względu na rangę jutsu go tworzącego. Jeśli takowej nie ma to akceptujcie to co jest teraz. I tak już poszedłem na misję ale przynajmniej postaram się zrobić jeszcze jedno jutsu by nauczyć się obydwu pod rząd.
0 x
Moja propozycja:
- [center][img]http://vignette4.wikia.nocookie.net/naruto/images/8/83/Scrolls.png/revision/latest/scale-to-width-down/300?cb=20150729130443&path-prefix=ru[/img][/center]
- Nazwa
- Sutanpu Sakujo (Usunięcie pieczęci)
- Dziedzina
- Fuuinjutsu
- Ranga
- C
- Pieczęci
- Brak
- Zasięg
- Bezpośredni
- Koszt
- D: 25% | C: 15% | B: 10% | A: 3% | S: 1% | S+: 1%
- Czas tworzenia
- 10 sekund
- Opis Technika polega na stworzeniu na zwoju pieczęci, która aktywuje się podczas jego otwierania. Skutkuje to wypuszczeniem całej zapieczętowanej zawartości. Działa tylko na pieczęci zrobione technikami maksymalnie rangi C przez osobę z rangą Fuuinjutsu nieprzekraczającą rangi użytkownika.
- Link do tematu postaci KLIK!
0 x
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości