WIęcej potężnych technik!

Moderator: Souei

Awatar użytkownika
Defrevin
Założyciel Forum

Re: WIęcej potężnych technik!

Post autor: Defrevin »

Ukryty tekst
0 x
Jeśli masz ważną sprawę, pytanie lub potrzebujesz pomocy związanej z funkcjonowaniem forum, proszę wyślij do mnie prywatną wiadomość. Z chęcią zapoznam się ze sprawą i rozwieje wszelkie wątpliwości.
Naguri

Post autor: Naguri »

Def, ja rozumiem o co ci chodzi tylko że w przeciwieństwie do zbroi kaiena, moja szczęka to jutsu powtarzalne... musiał bym montować mechanizm za każdym razem, plus technika jest robiona w wersji mini by można było zrobić szybko, ponieważ idzie pod kontem zostawiania przeszkód podczas ucieczek. Próbuję już jakiś czas coś wymyślić pod tym kontem... I wymyśliłem proste rozwiązanie, kupie sobie saprekę, dwa machnięcia i mam dołek, szczęka dzięki załamaniu po środku będzie się zamykała po nadepnięciu, załączam obrazek...wiem słaby ze mnie grafik. Dodatkowym nerfem tego był by fakt że muszę mieć odpowiednie podłoże, co modzi na to?
Obrazek
0 x
Awatar użytkownika
Tsukune
Wiek postaci: 30
Krótki wygląd: Czarne lub szarawe włosy, brudnoczerwony kolor oczu. "Szeroki" uśmiech. Wystające dwa kiełki. Na szyi materiałowa opaska z krzyżem i trumną. Zabandażowane lewe przedramię, pod którym znajduje się tatuaż 2 głowego węża
Widoczny ekwipunek: Futerał na plecach, wachlarz w pokrowcu przyczepiony do paska, rękawica łańcuchowa na lewej ręce, dziwna rękawica na prawej ręce, pasek z biczem, laska

Post autor: Tsukune »

Ukryty tekst
0 x
Naguri

Tak wiem...A co jeśli spróbował bym pozbawić kości minerałów które co sprawi że kości staną się gibkie i sprężyste, miał bym w tedy możliwość stworzenia wtedy czegoś na styl drucika, sprężynowego ze ścięgna? Jeśli tak, ten prosty mechanizm zatrzaskowy nie był by wyzwaniem. Ewentualnie mógł bym doliczyć sekundę na tworzenie tego, ale fakt iż walcze rękami, nie sprawiało by mi to raczej problemu.
0 x
Naguri

Stwierdziłem iż technika ma za mały potencjał bojowy, na miarę męczarni przy jej tworzeniu, mimo tych kilku akceptów chciał bym zrezygnować.
0 x
Kari

Post autor: Kari »

Wywalam.
0 x
Zablokowany

Wróć do „Techniki”

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości