WIęcej potężnych technik!
Moderator: Souei
- Reika
- Martwa postać
- Wiek postaci: 28
- Ranga: Sentoki
- Krótki wygląd: Popatrz na Avatar, a po szczegóły zapraszam do mojej KP <3
- Widoczny ekwipunek: Kabura na prawym udzie, torba na uzbrojenie przy pasie i dwie katany na plecach
- Link do KP: http://www.shinobiwar.pl/viewtopic.php?f=32&t=245
- Multikonta: Brak
Re: WIęcej potężnych technik!
Ukryty tekst
0 x

|| Karta Postaci || Pieniądze || Punkty Historii || Głos ||
No i się zaczyna... dzięki kontroli kości jestem w stanie od dzielić szczękę, mogę wzmacniać kość to mogę i ją kruszyć. Reika ty medycynę studiujesz czy jak?! Uważam ze lekko przesadzasz w tym momencie z tą realistyką....ale cóż, jak już sama zauważyłaś szczęka to część czaszki, ja w odpowiednim miejscu zmniejszam jej twardość i łamię, a raczej wyjmuję z łatwością... mechanizm, jak już zauważyłaś specjalnościom kaguya jest tworzenie kości, uważasz że taka pierdoła była by trudna do stworzenia? W ORGANIŹMIE, nie tworze go przecież po za... Mechanizm jest tak samo samo zatrzaskowy jak w pułapkach na niedźwiedzie...
A tak zupełnie prywatnie, Reika zacznij trochę bawić się swoją wyobraźnią, a nie trzymać się samych twardych faktów...jak byśmy się tak trzymali realistyki to twoja postać miała połamane kości po jednym ataku, bo przecież twoje organy nie wytrzymają takiej siły :3 i swoją drogą bardzo jestem ciekawy jak wyglądają twoje wt.
A tak zupełnie prywatnie, Reika zacznij trochę bawić się swoją wyobraźnią, a nie trzymać się samych twardych faktów...jak byśmy się tak trzymali realistyki to twoja postać miała połamane kości po jednym ataku, bo przecież twoje organy nie wytrzymają takiej siły :3 i swoją drogą bardzo jestem ciekawy jak wyglądają twoje wt.
0 x
- Reika
- Martwa postać
- Widoczny ekwipunek: Kabura na prawym udzie, torba na uzbrojenie przy pasie i dwie katany na plecach
Ukryty tekst
0 x

Spuścić z tonu? Toć ja go nie podnoszę, grzecznie ci powiedziałem żebyś dała na luz... To prawda zawsze wyciągał w całości jakąś kość, ale kaguya zwiększa twardość swoich kości, co na logikę krzyczy do mnie że mogę również iść w drugą stronę i obniżyć ich wytrzymałość...gdyby tak nie było, moja tarcza z wt, powinna stać się wytrzymalsza tylko dla tego iż podniosłem poziom kg, do poziomu zbroi, bo przecież skoro kości w moim organizmie są już twarde na poziom B, to nie mogę obniżać jej wartości...a tak samo później zbroja automatycznie podniesie swoją wartość do poziomu A i S, bez robienia nowych technik...Proponuję to przemyśleć, bo w przeciwnym wypadku zostałem oszukany na turnieju 
No i jeśli na to przystaniesz, to robię renowacje tarczy na poziom D, żeby zmniejszyć maxymalnie koszty chakry, bo przecież i tak będzie wytrzymałość rangi B, bo mniejszej według twojej logiki nie mogę, skoro już odblokowałem.

No i jeśli na to przystaniesz, to robię renowacje tarczy na poziom D, żeby zmniejszyć maxymalnie koszty chakry, bo przecież i tak będzie wytrzymałość rangi B, bo mniejszej według twojej logiki nie mogę, skoro już odblokowałem.
0 x
Reika, odpuść 
To forum oparte na NARUTO. Tam ludzie zieją ogniem...

To forum oparte na NARUTO. Tam ludzie zieją ogniem...
0 x
Kari, dziękuję...wyrozumiałość to podstawa ^^ Zresztą reieczko, myślę że moja teoria, jest >>>W miarę<<< trafna *-*
0 x
- Reika
- Martwa postać
Ukryty tekst
0 x

W takim razie nie czytałaś mojego kg, teraz powiem coś za co możesz się pogniewać, albo wziąć to na klatę, uważam że nie nadajesz się na moda, duża aktywność to nie wszystko. A wracając do tematu, "Shikotsumyaku daje shinobi umiejętność pełnego kontrolowania swojego kośćca" Nie ma tam nic o chakrze tworzenia...wyssałaś to z palca.
0 x
- Reika
- Martwa postać
Ukryty tekst
0 x

- Ero Sennin
- Support
- Multikonta: Minoru
Jak już powiedziałem, to że czegoś nie było pokazane nie znaczy że tego nie było. Jeszcze raz głupi przykład- "widziałeś jak naruto przeleciał hinatę? nie, a dziecko jest."
Proponuję najpierw zajęciem się łataniem raków w kanonicznym opisie do szczegółowego.
A fakt że dwóch kaguya już z wami o to walczyło, powinna dać coś do myślenia dawno...a teraz niespodzianka, nie mam kontaktu z Sekkim i Kaienem, nigdy nie gadałem z nimi o rakach, a walcze o to samo... teraz już się nie dziwie czemu nikt nie chce do Kaguya mimo że jest tyle nowych osób i multikont. Cały ten klan to jeden wielki rak, morderca graczy.
Ja też skończyłem dyskusje, bo jest ona bezcelowa z kimś do kogo nie dociera to co jest w opisie KG, mam suchy dowód ale to przecież nic dla znawców. (taka ciekawostka, gram kaguyą już jakiś 5 raz, uczcie mnie dalej) Reika jak mi wyjedziesz znowu z rozsadzaniem kości, to od razu powiem, to było dla mojej uciechy.
Proponuję najpierw zajęciem się łataniem raków w kanonicznym opisie do szczegółowego.
A fakt że dwóch kaguya już z wami o to walczyło, powinna dać coś do myślenia dawno...a teraz niespodzianka, nie mam kontaktu z Sekkim i Kaienem, nigdy nie gadałem z nimi o rakach, a walcze o to samo... teraz już się nie dziwie czemu nikt nie chce do Kaguya mimo że jest tyle nowych osób i multikont. Cały ten klan to jeden wielki rak, morderca graczy.
Ja też skończyłem dyskusje, bo jest ona bezcelowa z kimś do kogo nie dociera to co jest w opisie KG, mam suchy dowód ale to przecież nic dla znawców. (taka ciekawostka, gram kaguyą już jakiś 5 raz, uczcie mnie dalej) Reika jak mi wyjedziesz znowu z rozsadzaniem kości, to od razu powiem, to było dla mojej uciechy.
0 x
- Rokuramen Sennin
- Support
- Multikonta: Akihiko Maji i Jugo Misaki
- Ero Sennin
- Support
- Multikonta: Minoru
Ja nie wiem co tu do pojmowania i o co ta cała spina, a jak ktoś chce podchodzić do swojej "pracy" kierując się osobistymi pobudkami to moim zdaniem faktycznie się nie nadaje...i w drugą stronę tak samo, jak ktoś ma się fochać o to że wyrażam swoje zdanie na temat jego "pracy" .
Nie można pojąć że nie tylko wy tu macie prawo wyrażać swoje zdanie?
Pozdrawiam.
Nie można pojąć że nie tylko wy tu macie prawo wyrażać swoje zdanie?
Pozdrawiam.
0 x
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości