Tymczasowa Siedziba Kropli

W osadzie można odnaleźć wszystkie jednostki organizacyjne konieczne do normalnego trybu życia. Można tu odnaleźć szpital, restauracje, sklepy z różnymi towarami, a także gorące źródła bądź arenę.
Awatar użytkownika
Kisuke
Martwa postać
Wiek postaci: 22
Ranga: Sentoki
Widoczny ekwipunek: ~ Zbroja
~ Gurda przy lewym boku
~ Kabura na prawej i lewej nodze
~ Torba z tyłu na pasie
~ Duży zwój na plecach
Multikonta: Daisuke

Re: Tymczasowa Siedziba Kropli

Post autor: Kisuke »

0 x
Awatar użytkownika
Sasame
Wiek postaci: 24
Ranga: Kogō
Krótki wygląd: ~
- Średniego wzrostu
- Szczupła lecz dobrze zbudowana
- Burza czerwonych włosów
- Błękitne oczy
Ubiór: ~
- Czarna sukienka-kimono w czerwone chmurki
- Wysokie czarne sandały shinobi
Widoczny ekwipunek: ~
- Kabura na lewym udzie
- Kabura na prawym udzie
- Czarna torba przy pasie z tyłu na środku
- Tanto zamocowane poniżej torby
- Czarny płaszcz w czerwony chmurki
- Duży zwój
GG/Discord: MxPl#7094
Multikonta: Sumi | Jawa

Post autor: Sasame »

- Nasz szczep się w tym specjalizuje z tego co mi wiadomo. Możliwe że są jeszcze jakieś alternatywne sposoby czerpania z chakry natury, jednakże nie są mi one znane. - powiedziałam zgodnie z prawdą. Cieszyłam się że byłam w miejscu gdzie z taką swobodą mogłam się dzielić tego typu informacjami. Chociaż oczywistością było to że to nie miejsce dawało ten komfort a ludzie z jakimi się przebywało. Podziękowałam sobie w duchu za to że zgodziłam się na propozycję Ario aby przyjechać z nim do Ryuzaku no Taki i poznać Kroplę.
- Zgadza się, poziomy są trzy, każdy z nich wzmacnia nas o wiele bardziej niż poprzedni a także daje większe pole do popisu jeżeli chodzi o modyfikowanie tkanek. Na tym, zwanym Klątwą, limitem są "drobne" zmiany tak jak ta, którą przed chwilą pokazałam albo na przykład to... - powiedziałam i ponownie wyciągnęłam przed siebie ramię, tym razem jednak tylko niewiele się ono wydłużyło ale również zmieniło kształt, zmieniając moją dłoń w metrowe ostrze, które następnie zaprezentowałam Kisuke a także, jeżeli ten się zainteresował Ario. Pokazałam również że ostrze w zasadzie w dotyku niewiele różniło się od klasycznej, metalowej broni, nie ustępując jej twardością ani ostrością. - Na wyższych poziomach Senninki, jesteśmy w stanie znacząco modyfikować tkankę a nawet tworzyć swego rodzaju... Mechanizmy? Nie wiem do końca jak to opisać a wolałabym tutaj tego nie prezentować aby nic nie uszkodzić. - kontynuowałam mój wywód a jeżeli już moi rozmówcy się napatrzyli to dezaktywowałam całkowicie Klątwę, przywracając tym samym mój wygląd do normy. - I zgadza się, zdecydowanie preferujemy walkę w zwarciu. A twoje owady posiadają jakieś zdolności? Przepraszam, ale nie do końca rozumiem jak w walce może przydać się kilkadziesiąt owadów. Nie wystarczy jakaś mocniejsza technika Katonu aby całkowicie je zneutralizować? - dokończyłam, na koniec nieco niepewnie zadając pytania na temat zdolności Kisuke z klanu Aburame.
0 x
Obrazek | Kuźnia | Ryo | KP | PH | WT |
Awatar użytkownika
Ario
Krótki wygląd: Pomarańczowo-włosy chłopak, noszący na plecach płaszcz z znakiem Kropli.
Widoczny ekwipunek: Na plecach ma duży, dziwny plecak, a na jego barku spoczywa czarna salamandra w zółte kropki.
GG/Discord: Boyos#3562

Post autor: Ario »

Ario na pytanie o kulcie Jashina popatrzył się w stronę Kisukę i odpowiedział zwięzłym.
- Nie sądzę. Nazywała to chyba Ningyō, z tego co pamiętam, ale tak też nazywa się nasza osada, więc nie jestem przekonany czy mówiła o tym jej Bogu, czy o osadzie. W każdym razie jej demencja progresowała w zbyt dużym tempie jak na wiek, a ja nigdy nie wyczuwałem żadnych uchybień medycznych. Często sprawdzałem jej stan zdrowia i wyglądała zadziwiająco dobrze, tak więc przeczucie mi mówi, że coś jest nie tak. Rozmawiałem z Misae, ma mi pomóc wejść do jej umysłu i sprawdzić, czy wszystko jest w porządku. - wyjaśnił. - Ale obawiam się, że kończą mi się pomału opcje. Jakbym tylko zrozumiał na jakiej podstawie regenerują się Jashiniści, albo znalazł jakiś klan, który potrafi regenerować swoje ciało lub zmieniać jego właściwości... - powiedział, a potem dość niezręcznie spojrzał swoim nieobecnym wzrokiem w kierunku Sasame i Misaki, jednakże nic więcej nie powiedział.

Kisuke nie wiedząc czemu zaczął opowiadać szerzej o swoich umiejętnościach. Ario przeszła przez myśl jedna sytuacja, jednak dał im dokończyć, nim się wtrącił.
- Na jednej z misji zleconej przez Shirei-kan miałem do czynienia ze złoczyńca Aburame. Używał robaków do stworzenia kopuły, która niwelowała wszystkie senbony wystrzelone w jego kierunku. Jednak przy zwarciu nie było to skuteczną techniką, tak więc Wy powinnyście dać sobie radę jak kiedyś jakiegoś spotkacie.

Potem wywiązała się kolejna dyskusja na temat tego, jak szczep funkcjonuje. Dla Ario było to wkońcu coś istotnego, ponieważ robaki Aburame nie mogły pomóc mu w opracowaniu niczego nowego, chyba, że umiałby stworzyć jakiegoś pasożyta wyniszczającego choroby...ale jego towarzysz raczej nie rozwijał się w tym kierunku.
- Trzy poziomy? - spytał. - A czy to możliwe by wyrosły Wam skrzydła? - chciał się dopytać. Następnie sięgnął po swój notes z plecaka i otworzył na jednej z ostatnich stron. Była tam naszkicowana kobieta z podpisem Wojna - Iwaru, która stała wyprostowana i na swoim ciele miała czarne znaczki, pokrywające ją od stóp do głów. Na stronie obok, znajdywała się ta sama postać, jednak w pokolorowanej czarnym ołówkiem skórze i skrzydłami. Po rysunku widać było odrazu, że chłopak spędził całe życie na rysunkach technicznych, więc narysowana postać zdecydowanie bardziej przypominała koncept postaci, niż portret. Ario pokazał to wszystkim przy stole. Gdyby nie był Ariem, pewnie podziękowałby sobie w duchu, że podczas podróży powrotnej do Ryuuzaku naszkicował jak najszybciej jej postać. Tak to miał to w dupie i o tym nie myślał.
- Rozpoznajecie taką technikę? ... teoretycznie wykorzystywała zdolności takie jak Ty, albo przynajmniej podobne, ale ona nie była z Waszego szczepu, ponieważ używała technik samurajskich. Tego jestem pewny. Co to jest w takim razie? Kinjutsu Samurajów?
0 x
Awatar użytkownika
Kisuke
Martwa postać
~ Gurda przy lewym boku
~ Torba z tyłu na pasie
~ Duży zwój na plecach

0 x
Awatar użytkownika
Sasame
- Średniego wzrostu
- Błękitne oczy
- Kabura na lewym udzie
- Kabura na prawym udzie
- Duży zwój

- Bardzo chętnie, również chciałabym się spróbować z Tobą, Kisuke-san. - odpowiedziałam zadowolona na propozycję Aburame, jednak słysząc słowa Ario odnośnie zdolności modyfikowania ciała a także jego dość wymowne spojrzenie w kierunku moim i Misaki, zdecydowałam się od razu też jemu odpowiedzieć.

- Oczywiście, jeżeli będzie jakakolwiek szansa żeby nasze umiejętności pomogły ci w twoich badaniach to z chęcią pomożemy. Wiem że nasz szczep posiada jedną technikę, którą można zaklasyfikować jako leczniczą, jednakże jeszcze jej nie opanowałam ale miałam to w planach na po turnieju, więc jak będę miała czas to się tym zajmę. Jednakże od razu chcę zastrzec, ta technika jest nastawiona żeby leczyć rany cielesne, nie sądzę żebym była w stanie cokolwiek zdziałać jeżeli chodzi o choroby dotykające umysłu. - powiedziałam do marionetkarza, jednak wtedy również Kisuke wykorzystał pauzę w rozmowie aby wrócić do tematu swoich owadów, więc zamieniłam się w słuch. Kiedy zaś wypuścił wszystkie owady, zrozumiałam błąd w moim rozumowaniu. Owszem, kilkanaście czy kilkadziesiąt owadów rzeczywiście mogłoby niewiele zdziałać, jednak mając do dyspozycji taką chmarę, sytuacja była kompletnie inna.

- Muszę przyznać, nie spodziewałam się ich aż tylu. Do tego jeszcze żywią się chakrą? Fascynujące. - skomentowałam rzeczywiście podekscytowana i obserwowałam ciemną masę jaką były poruszające się owady. - Oh, moim wrodzonym żywiołem również jest Raiton, jednak nic a nic nie potrafię z nim zdziałać, za to ostatnio też postanowiłam nieco pokształcić się w Ninjutsu, ale jeszcze sporo muszę się nauczyć, więc po sparingu będziemy mogli wspólnie poćwiczyć techniki. - odpowiedziałam i wyszłam z propozycją do Kisuke. Kiedy zaś Ario zaczął wypytywać o umiejętności, przeniosłam uwagę z powrotem na niego.

- Zgadza się, Klątwa, Przemiana i Przeobrażenie. - odpowiedziałam twierdząco - Hmm, skrzydła? Myślę że dałoby się to zrobić, nie wiem czy udałoby mi się użyć ich do latania, jednak jeżeli chodzi o sam wygląd to raczej nie widzę czemu miałoby się to nie udać. - odrzekłam po czym przyjrzałam się uważnie rysunkom, które wyciągnął rudzielec. Od razu jak je zobaczyłam, wraz z charakterystycznymi znakami wskazującymi na poszczególne poziomy, miałam pewność że ta cała Iwaru musiała korzystać z Senninki. - Oczywiście że rozpoznaję. Na pierwszym rysunku korzysta ona z Klątwy, tego samego poziomu co przed chwilą pokazałam, na drugim wygląda mi to na Przeobrażenie. Martwi mnie jednak fakt że używała ona w takim razie również technik semurajskich. Nigdy jeszcze nie spotkałam się z sytuacją żeby ktoś był w stanie używać więcej niż jednej zdolności charakterystycznej dla klanu. - powiedziałam zamyślona.
0 x
Awatar użytkownika
Ario
Krótki wygląd: Pomarańczowo-włosy chłopak, noszący na plecach płaszcz z znakiem Kropli.
Widoczny ekwipunek: Na plecach ma duży, dziwny plecak, a na jego barku spoczywa czarna salamandra w zółte kropki.

- Czyli nie wiemy co to jest. - powiedział, a potem wziął i schował notes. Następnie wstał od stołu i bez żadnych wyjaśnień ruszył na górę.

Wrócił dopiero po chwili, z różnymi deskami, narzędziami i ogólnie naznosił towaru więcej niż mógł zdecydowanie udźwignąć. Nawet mu głowy nie było widać. Dopiero przy stole rzucił to wszystko obok, usiadł na swoim starym miejscu i jednym żwawym ruchem położył marionetkę Salamandry na stole. Lalka była bez głowy, która była wyrwana i wystawała jej metalowa rurka z korpusu. Ario sięgnął po śrubokręt i młotek, a także obcążki z kołkiem i położył wszystko przed sobą, zajmując pewnie większość dużego stołu. Zaczął rozkręcać marionetkę przy wszystkich.
- Musimy postanowić, co dalej z Kroplą. Gdzie nie idę, to wszędzie wybuchają wojny i nikt nie zajmuje się cywilami. Byłem w Sogen w obozie uchodźców i nie zdążyłem nawet zareagować na warunki sanitarne, gdy wybuchła wojna. W samym środku miasta. - powiedział, totalnie mając w dupie rozmowy o klanach i innych pierdołach, które na ten moment zupełnie go nie interesowały. Śrubki z marionetki i zawiasy, które rozkręcał, składował w sposób bardzo uporządkowany obok.
- Po pierwsze, muszę iść do Shirei-kan i jej o tym powiedzieć. Widziałem osoby z Unii, takie jak Ichirou, więc pewnie będzie już wszystko wiedzieć, ale ogólnie nasza ostatnia rozmowa nie była zbyt udana. - zmienił narzędzie na obcążki i wyjął resztki głowy lalki. Potem wziął kawałek drewna i zaczął je obrabiać przy stole, krusząc naokoło wiórkami, by przygotować coś co będzie imitowało głowę. - Tym razem działałem z ramienia klanu, ale też i Kropli. Myślę, że będziemy musieli ustalić czy chcemy mieszać się w wojny czy nie, a jeżeli tak, to po której stronie. Ty się chyba nie lubisz z Uchihami, nie? - zapytał Kisuke. - Z tego co wiem, atakowało Cesarstwo, stąd też balans polityczny może się zmienić. - niedługo potem miał gotową głowę Salamandry, przymierzył ją do lalki i zaczął skręcać. - Nie lubię wizyt u niej. - mruknął niepocieszony, co było i tak przejawem jakichkolwiek emocji Kunisaku. On rzadko mówił, że coś lubi lub nie lubi. - Jak Aburame zamierzają podejść do tych wydarzeń? No i tak samo, jak zamierza Wasz szczep podejść do tej sytuacji? - zapytał dziewczyn.

Zdjął pokrywę z marionetki i wyciągnął zwój. Podał go bezceremonialnie Kisuke.
- Napełnij go raitonem, bo zużyłem.
  Ukryty tekst
0 x
Awatar użytkownika
Kisuke
Martwa postać
~ Gurda przy lewym boku
~ Torba z tyłu na pasie
~ Duży zwój na plecach

0 x
Awatar użytkownika
Tanaka Misaki
Wiek postaci: 15
Ranga: Doko
Krótki wygląd: Niewysoka, szczupła dziewczyna o ognostoczerwonych włosach i różowych oczach
Widoczny ekwipunek: -ochraniacz na czole
-dwie kabury
-torba
Multikonta: Akihiko Maji

Post autor: Tanaka Misaki »

Podczas gdy Sasame rozmawiała z Kisuke na temat klanu Jugo oraz Aburame, Misaki dyskutowała sobie z jednym z owadów należących do ciemnowłosego. Wcześniej naturalnie wyciągnęła rękę i teraz cieszyła się towarzystwem miniaturowego kolegi. Słuchała jednak pozostałych, by nie zgubić się w wątkach, które były poruszane podczas dyskusji. Poza tym, miała okazję by nieco poszerzyć swoją wiedzę na temat chociażby nowego klanu.
-Im wyższy poziom Senninki tym trudniej go utrzymać. Łatwo można... wpaść w szał. - uzupełniła informacje przekazane przez Sasame. Był to powód, dla którego wiele osób obawiało się lub wręcz ich nienawidziło. Nie mniej, warto było poinformować Kisuke i Ario na ten temat niż ową informację zatajać.
-Sasame-san jest z naszej dwójki dużo silniejsza. - Dodała, tak na wszelki wypadek, po czym opuściła głowę i wróciła do słuchania. Nie wszystko do końca zrozumiała, nie chciała się jednak wychylać. W razie czego po prostu zapyta kuzynki, albo będzie robić to co ona. Trwała tak aż do poruszenia tematu wojen między klanowych i ewentualnym zaangażowaniu w nie Kropli.
-A co jeśli na przykład iczysto teoretycznie, Aburame toczyliby wojnę ze szczepem Jugo? Czy wtedy członkowie Kropli walczyliby przeciw sobie? - zapytała, patrząc to na Kisuke, to na Ario, to na Sasame. Tę kwestię powinni raczej poruszyć. Oczywiście, ten konkretny przypadek był raczej bardzo mało prawdopodobny, ale chodziło jej o ogólną zasadę.
0 x
Obrazek Suknia na formalne okazje (Made by Akari - młoda, zdolna krawczyni z Ryuzaku)
Obrazek
Bank
PH

Mowa.
Awatar użytkownika
Ario

Ario jak zobaczył, że Kisuke nie chce mu napełniać jeszcze zwojów, cofnął rękę i sięgnął po dwa kolejne średnie zwoje.
- Nie wiem czy dasz radę napełnić wszystkie naraz, więc zacznijmy już teraz. - nalegał Ario, ponownie wyciągając rękę do Kisuke i tym razem niemalże wpychając mu zwój w dłonie. Skończoną i naprawioną marionetkę położył na obok plecaka, a wszystkie narzędzia wrzucił do środka. Ario jednym ruchem odsunął krzesło i złapał swój ayatsurowy tornister za ramię i zarzucił na plecy.
- Muszę przygotować się do podróży. Chodź, pokażesz mi ten ogródek, który przygotowałeś. - powiedział po czym spojrzał na dziewczyny.
- Jak będzie wojna przeciwko dwóm naszym klanom, to będziemy skupiać się na ewakuacji cywili, zamiast brać udział w ofensywnych walkach. W ten sposób nikt nie posądzi Was o działanie przeciwko Waszym klanom, a tym samym wypełnicie swój obowiązek względem naszych ideałów. - odpowiedział Misaki.

Ario poszedł znowu gdzieś na górę i wrócił dopiero po jakimś czasie, niosąc ze sobą trochę sprzętu i kierując się ku wyjściu.
- Będę czekał na zewnątrz, muszę poczytać. - powiedział, wymownie patrząc na zwój u Kisuke i samemu potrząsając dwoma zwojami, które niósł pod pachą.

Ario wyszedł przed siedzibę i wyciągnął zwój swój notes.
  Ukryty tekst
0 x
Awatar użytkownika
Sasame
- Średniego wzrostu
- Błękitne oczy
- Kabura na lewym udzie
- Kabura na prawym udzie
- Duży zwój

- Cóż, nasz szczep ma głęboki uraz do klanu Uchiha za zdziesiątkowanie nas dwanaście lat temu, jednak wątpię aby Shūsuke-sama chciał aby nasz szczep brał udział w jakiejkolwiek wojnie. Ale tak jak mówi Ario-san, z pewnością udałoby nam się znaleźć jakiś sposób aby nie narazić się rodakom ale również nie walczyć pomiędzy sobą. Jeżeli byłaby taka możliwość to jak już zostaniemy tutaj na dłużej to chętnie również skorzystam z ogródka aby posadzić nieco przypraw. - wtrąciłam się do rozmowy o ogródku. - Jeżeli będę w stanie to również pomogę z tym... Napełnianiem zwojów jak już Kisuke-san skończy nas oprowadzać. - powiedziałam z uśmiechem do Ario po czym ruszyłam wraz z Misaki za Aburame żeby ten mógł nas oprowadzić po siedzibie.
0 x
Awatar użytkownika
Kisuke
Martwa postać
~ Gurda przy lewym boku
~ Torba z tyłu na pasie
~ Duży zwój na plecach

0 x
Awatar użytkownika
Sasame
- Średniego wzrostu
- Błękitne oczy
- Kabura na lewym udzie
- Kabura na prawym udzie
- Duży zwój

Skinęłam głową kiedy Kisuke powiedział nam abyśmy się rozgościły a później wraz z Ario ruszyli załatwić sprawy przed wyruszeniem marionetkarza. Odprowadziłam ich wzrokiem po czym odwróciłam się do Misaki.
- I co uważasz Misaki-chan? Według mnie wydają się być bardzo w porządku. - powiedziałam i rozglądałam się po pomieszczeniu a następnie poszłam dalej żeby rozejrzeć się po reszcie budynku. - Może sama siedziba nie jest jakaś... Luksusowa, ale dopiero się rozkręcają przecież. Ario-san może jest trochę ekscentryczny, ale z Kisuke-san wydaję się nadawać na podobnych falach, jestem bardzo ciekawa co wyjdzie z tego sparingu... No i jeszcze jestem ciekawa tej całej Hoshi. Musi być bardzo dobrze rozgarniętą osobą jak jest w stanie załatwiać sprawy z lokalnymi władzami i do tego jeszcze pomagać na miejscu. Ehhh. Wielka szkoda że Tamaki Hyuuga spotkał taki los. Jak będziemy w Nawabari to będzie można udać się z wizytą do Shiroi-iwy aby poinformować klan o jej śmierci. - mówiłam dalej kiedy kończyłyśmy obchód po budynku i znalazłyśmy się z powrotem w pomieszczeniu gdzie zostawili nas Kisuke i Ario. Zgodnie z zaleceniem, pozwoliłam sobie nieco się rozgościć i zdjęłam z siebie płaszcz oraz sporych rozmiarów zwój. Płaszcz powiesiłam na kołku wystającym ze ściany a zwój postawiłam na ziemi i oparłam obok płaszcza aby moje rzeczy nie zajmowały miejsca a następnie usiadłam z powrotem przy stole z manierką z wodą, którą uprzednio wyciągnęłam z płaszcza. Wypiłam nieco wody i w razie jakby kuzynka wyraziła chęć to podzieliłam się również z nią i czekałam aż Kisuke do nas wróci albo coś innego zacznie się dziać.
0 x
Awatar użytkownika
Tanaka Misaki
Wiek postaci: 15
Ranga: Doko
Krótki wygląd: Niewysoka, szczupła dziewczyna o ognostoczerwonych włosach i różowych oczach
Widoczny ekwipunek: -ochraniacz na czole
-dwie kabury
-torba
Multikonta: Akihiko Maji

Post autor: Tanaka Misaki »

Ario i Kisuke mieli nieco inne podejścia do sprawy ewentualnych wojen między klanami, których członkowie dołączali do Kropli. Teraz mogło to nie brzmieć jak duży i prawdopodobny problem, jednak w przyszłości, wraz z rozwojem organizacji, mogło się to zmienić. Wystarczyłoby, że organizacja przyjmie jakiegoś Uchihe i już problem gotowy! Misaki musiała porozmawiać o tej sprawie z tą całą Hoshi, gdy nadarzy się okazja. Może w oczach innych wychodziła na pesymistkę albo dziwaczkę, ale nie martwiła się tym zbytnio.
Na wspomnienie Sasame o klanie użytkowników Sharingana, młoda Tanaka zacisnęła nieznacznie dłonie w piąstki, po chwili jednak je ponownie prostując i rozluźniając. Wkrótce potem zniknęli zarówno Ario jak i Kisuke, a dwie przedstawicielki szczepu Jugo znów zostały same. Wysłuchawszy słów starszej kuzynki, Misaki przyłożyła dłoń do podbródka, zastanawiając się co by tutaj powiedzieć.
-Są w porządku. Jeśli Hoshi-san utrzymała się na pozycji lidera to musi być okej. - prawdopodobnie była też najbardziej rozgarniętą osobą w tym towarzystwie. Ale, oczywiście, Doko mogła się mylić. Nie chciała więc mówić tego na głos, poza tym, z reguły była cichą osobą.
-Hai - pokiwała głową, na propozycję przekazania wiadomości o śmierci Hyuga Tamaki. To chyba było coś co powinny zrobić, z szacunku tak do niej jak i do jej klanu.
-Zapewne nasze pierwsze działania będą nastawione na zdobycie pieniędzy na remont...
0 x
Obrazek Suknia na formalne okazje (Made by Akari - młoda, zdolna krawczyni z Ryuzaku)
Obrazek
Bank
PH

Mowa.
Awatar użytkownika
Ario

Ario zeskoczył na ziemię i podszedł do Kisuke.
- Jak oko? - zapytał, korzystając z sytuacji, że zostali na chwilę sami. - Kyoushi rozwinął swoje oko. Ciekaw jestem, czy będziecie rozwijać się tak samo. Pokaż. - powiedział do Kisuke, po czym zamierzał zajrzeć i przyjrzeć się jego oku. Na jego ręku miała pokazać się łuna chakry, którą chciał przyłożyc do oka i sprawdzić, czy wszystkie tkanki są na swoim miejscu.
- Mam wrażenie, że Sharigan posiada wiele zdolności, które pozostają dla nas tajemnicą. Zdarzyło Ci się coś ciekawego? - zapytał.

Następnie Kisuke pomógł mu zapieczętować zwój z technikami. Załadowanie zwoja było ważne, a sam Ario przekonał się, że zamontowany mechanizm potrafi uszkodzić nawet najsilniejszego wroga. Zdecydowanie było to najlepsze, co do tej pory utworzył pod kątem tego typu rozwiązań.
- Mam jeszcze dwa takie. Chcesz odpocząć, czy teraz jesteś gotowy, by ładować?

Ale nadal, Kisuke go nie zaprzestawał dziwić. Pokazał mu zwój, który Ario przejął i rozwinął.
  Ukryty tekst
Na sam koniec Kisuke pokazał ogród.
- Podoba mi się. Jak będę w Ningyo-shi, to przyniosę Ci specjalne pustynne nasiona. Rośliny z pustyni mają bardzo często trującą charakterystykę, ze względu na klimat jaki tam panuje. Nie dość, że łatwo się dostosowują pod kątem trudnych warunków, to jeszcze są rzadkością na terenach, w których wstępują. Czyli są celem drapieżników i wychowały w sobie ewolucyjne mechanizmy obronne. Na przykład substancje, takie jak miąższ.
  Ukryty tekst
0 x
Awatar użytkownika
Kisuke
Martwa postać
~ Gurda przy lewym boku
~ Torba z tyłu na pasie
~ Duży zwój na plecach

0 x
ODPOWIEDZ

Wróć do „Osada Ryuzaku no Taki”

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości