Zimowa Gala Shinobi War!

Awatar użytkownika
Natsume Yuki
Postać porzucona
Wiek postaci: 31
Ranga: Nukenin S
GG/Discord: 6078035 / Exevanis#4988
Multikonta: Iwan zza Miedzy

Zimowa Gala Shinobi War!

Post autor: Natsume Yuki »

No siemanko!
W sumie pomysł zaproponowała Niku, ale uznałem że jest to faktycznie swego rodzaju zabawa, więc... kultywujemy! Czas rozpocząć Zimową Galę Shinobi War! Czyli mamy kategorie, a wy przydzielacie kto wam najbardziej pasuje do podanego w tym miejscu opisu. Więc, głosujemy, głosujemy! Czas - do wigilii! :D

Pozwolę sobie skopiować opisy kategorii z poprzedniej edycji, bo tego, no. Po co wymyślać, jak są dobre. :P

1. Tytuł Miss Zimy - Chyba nie trzeba tłumaczyć, że chodzi o dziewczynę, która jest spełnieniem waszych marzeń. Piękności, której avatary zawsze się wam podobają oraz która jest chodzącym ideałem.

2. Tytuł Mistera Zimy - Mali chłopcy zawsze chcieli być tacy jak on. Najlepszy wzorzec, przystojniak, którego avatary zawsze powalają, w dodatku na chacie jest kimś kogo wszyscy lubią.

3. Tytuł Forumowego Noł Lajfa - Osoba, którą zawsze widzicie na czacie, taka osoba zawsze z nami przebywa i jest bardzo aktywna w życiu forum.

4. Tytuł Łamagi Zimy - Tutaj głosujemy na kogoś, kto naprawdę spartaczył to czym się zajmował, lub po prostu wykazał się byciem... no... łamagą.

5. Zimowy Podrywacz - Nie trzeba tłumaczyć. Osoba o tak smooth tekstach, że każdego potrafi zachęcić do tego i owego. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

6. Mocarz - Ktoś z kimś nie moglibyście się mierzyć. Znacie osobę będącą waszym zdaniem najpotężniejsza? To oddajcie na nią głos.

7. Tytuł Najlepszego Charakterku - Osoba najlepiej odgrywająca swoją rolę. Trzyma się określonego przez siebie charakteru, nawet jeśli sytuacja jest niekomfortowa on/ona zawsze najlepiej odgrywają swoją postać.

8. Tytuł Dobrego Duszka Forum - Pomocna, sympatyczna, lubiana takie cechy ma osoba, którą powinniście wybrać.

9. Darth Vader - Najprawdziwszy zabójca, któremu nikt nie dorównuje. W swojej karierze pozbawił wiele osób ulotnych żyć.

10. Najlepsza sygnatura/avatar - Widzieliście najpiękniejszy, najbardziej wyjątkowy podpis w życiu, a może na czyiś awatar wpatrujecie się godzinami? Jeśli tak to zagłosujcie na niego, może uda mu się wygrać?

11. Hardkor Maruda - Znacie prawdziwą zrzędę, dziada patentowanego, a może istnieje postać, która zawsze marudzi. Oddajcie na nią głos.

12. Nieogar - Znacie osobę, która nie jest obeznana w temacie, a się wypowiada? Może spotkaliście kogoś takiego, że po jego wypowiedziach wasza buźka przypomina facepalm? Oddajcie głos na osobę, która pomimo, że nie zna forum, wymądrza się na wiele tematów.

13. Najlepszy Game Master - Byliście na misji i uważacie, że nie było lepszej? Prowadzący sprawił wam niesamowite wrażenia? Głosujcie na najlepszego MG!

14. Tytuł Najbardziej Specyficznej Postaci - Widzieliście kiedyś na forum/fabule kogoś, kto się wyróżnia? Niesamowity wygląd, dziwne zachowanie to właśnie takiej osoby poszukujemy do tej kategorii.

15. Złoty Leniwiec - Kategoria została specjalnie założona dla tych, co lubią się obijać i nie odpisywać latami. Znacie osóbkę, która długo nic nie robi, a może nie odpisuje wam na czas, dajcie jej głosa.

Oczywiście, tak jak poprzednio, głosy proszę podsyłać w uhide, razem z uzasadnieniem czemu się zagłosowało tak, a nie inaczej. Te najlepsze/najśmieszniejsze będą publikowane, żebyśmy wszyscy mogli się wspólnie pośmiać :D
Nie można głosować na siebie, NA JEDNĄ OSOBĘ MOŻNA ZAGŁOSOWAĆ TYLKO TRZY RAZY. Niech każdy ma szanse :D

Template:
0 x
Awatar użytkownika
Nikusui
Gracz nieobecny
Wiek postaci: 29
Ranga: Sentoki
Krótki wygląd: Białe, długie włosy, część z nich zapleciona w cztery warkocze - https://i.imgur.com/W0LDdj1.jpg; żółto-zielone oczy; jasna cera
Widoczny ekwipunek: Bicz przymocowany przy prawym biodrze; torba nad lewym pośladkiem; kabura na broń na prawym udzie
Multikonta: Sayuri

Re: Zimowa Gala Shinobi War!

Post autor: Nikusui »

Ja, ja pierwsza! Ja, ja chcę! :D
  Ukryty tekst
Dziękuję za uwagę! <3
0 x
Obrazek
"W życiu licz na najlepsze, ale przygotuj się na najgorsze."
Yoichi

Post autor: Yoichi »

Przepadł tytuł śmieszka zimy, a to jedyna kategoria, w której mógłbym wygrać : /////// No i podrywacz. C:
1. Tytuł Miss Zimy - Blond Reika zawsze spoko. Mam słabość do blondynek, sorrasy.

2. Tytuł Mistera Zimy - Shigeru mój Ty kociaku, mrrau. <3

3. Tytuł Forumowego Noł Lajfa - Może nie jest aktywny na forum, ale na czacie jest praktycznie zawsze jak wbijam - Tōru.

4. Tytuł Łamagi Zimy - Nie mam pojęcia, wstrzymuję się. :<

5. Zimowy Podrywacz - Nie mogę zagłosować na siebie... T.T Murai, jest w tym niekiedy dobry. Aż za dobry.

6. Mocarz - Chętnie, hehe. No, pośmialiśmy się, to... mimo różnych failów to chyba Shigeru jest najbardziej OP. :<

7. Tytuł Najlepszego Charakterku - Ostatnio nie czytałem wielu postów, ale Yoshida się dobrze wczuwa w postać, którą opisał w KP.

8. Tytuł Dobrego Duszka Forum - Kan. No ostatnio jest wyjątkowo pomocny, sympatyczny i wgl, to mój słodziak <3333 Loffki.

9. Darth Vader - Hakai. Nie wiem czy wbija, ale w sumie to wiem, że jedynie on bawi się w masowe mordowanie na misjach. xD

10. Najlepsza sygnatura/avatar - Ichirou ma zawsze ładne avki. Props.

11. Hardkor Maruda - Nie mam pojęcia... wstrzymuję się.

12. Nieogar - Ryu. Wkręta z wiekiem Mei, gdzie się chłopak całkowicie pogubił ile ma lat. <333 xDDD

13. Najlepszy Game Master - Murai. Nie czytałem wiele jego misji, ale są ciekawe i z polotem. Nie zwykłe klepanie postów.

14. Tytuł Najbardziej Specyficznej Postaci - Yoshida, bo spokojny, miły i nie emowaty Uchiha. To się nie zdarza. xD

15. Złoty Leniwiec - Natsu, tak, nie Natsume, bo tam odpisy lecą sprawnie. xD
0 x
Murai

Post autor: Murai »

1. Tytuł Miss Zimy - | Nikusui | Często się pojawia i jej podejście do świata i ludzi jest zwyczajnie super *-*

2. Tytuł Mistera Zimy - |Natsume| - no homo, ale avek superaśny. No i zarówno gracz jak i postać porządne. Czego chcieć więcej?

3. Tytuł Forumowego Noł Lajfa - |Reika| - najczęściej widziana przeze mnie osoba. Zawsze wieczorami, obowiązkowa obecność i kotełowanie :)

4. Tytuł Łamagi Zimy - |Natsume| - ponieważ późny event jest późny. kappa

5. Zimowy Podrywacz - |Ryu| - wielokrotne próby podrywania Reiki nie mogły zostać niezauważone : 3

6. Mocarz - nieskromnie powiem, że takiej osoby nie ma kappa

7. Tytuł Najlepszego Charakterku - |Inuoue| - szalona, wesoła i niezwykle kreatywna. No właśnie :)

8. Tytuł Dobrego Duszka Forum - |Shigeru| - czy może być lepszy duszek od kogoś, kto poświęca wolny czas na pomoc graczom-bobom? kappa

9. Darth Vader - a tutaj też nie mam ;-;

10. Najlepsza sygnatura/avatar - |Reika| - avki cały czas się zmieniają, ale każdy z nich jest super-śliczny, niczym małe dzieło sztuki :)

11. Hardkor Maruda - wraz z odejściem trzech takich to nie ma marudy chyba xD

12. Nieogar - |Tsukune| - nieogar w domu, szkole, na fabule i w postach. No i w składni kappa

13. Najlepszy Game Master - |Ichiro| - może i postać była na niewielu misjach, ale ta była całkiem interesująca

14. Tytuł Najbardziej Specyficznej Postaci - |Kamiru| - zamaskowany lodziarz? To brzmi jak coś epickiego xD

15. Złoty Leniwiec - brakuje mi kandydata, gomen ;-;
0 x
Awatar użytkownika
Natsume Yuki
Postać porzucona
Wiek postaci: 31
Ranga: Nukenin S
GG/Discord: 6078035 / Exevanis#4988
Multikonta: Iwan zza Miedzy

Post autor: Natsume Yuki »

Ukryty tekst
0 x
Yoshida

Post autor: Yoshida »

Nie powiem do kogo pasuje złoty leniwiec XDD
0 x
Awatar użytkownika
Tsukune
Wiek postaci: 30
Krótki wygląd: Czarne lub szarawe włosy, brudnoczerwony kolor oczu. "Szeroki" uśmiech. Wystające dwa kiełki. Na szyi materiałowa opaska z krzyżem i trumną. Zabandażowane lewe przedramię, pod którym znajduje się tatuaż 2 głowego węża
Widoczny ekwipunek: Futerał na plecach, wachlarz w pokrowcu przyczepiony do paska, rękawica łańcuchowa na lewej ręce, dziwna rękawica na prawej ręce, pasek z biczem, laska

Post autor: Tsukune »

Ukryty tekst
a co się będę rozpisywał
0 x
Awatar użytkownika
Reika
Martwa postać
Wiek postaci: 28
Ranga: Sentoki
Krótki wygląd: Popatrz na Avatar, a po szczegóły zapraszam do mojej KP <3
Widoczny ekwipunek: Kabura na prawym udzie, torba na uzbrojenie przy pasie i dwie katany na plecach
Multikonta: Brak

Post autor: Reika »

Ukryty tekst
0 x
Inoue

Post autor: Inoue »

1. Tytuł Miss Zimy Nikusui - Któżby się jej oparł? <3 Ten avek i wszystko inne xD

2. Tytuł Mistera Zimy ??

3. Tytuł Forumowego Noł Lajfa Reika - Yoshi jest online jednak na SB to Reika jest osobą, którą widuję najczęściej xD

4. Tytuł Łamagi Zimy Mei - poznałam ją na żywo i stwierdzam że jest największą łamagą jaką znam xD

5. Zimowy Podrywacz Murai - często widzę jego teksty do różnych panienek kappa

6. Mocarz Yoshi - jeśli ktoś jest silniejszy niech to pokaże w starciu z nim :3

7. Tytuł Najlepszego Charakterku Yoshi - postać grana perfekcyjnie - zachowuje się tak jak jest opisana. Agresywna, arogancka, nie jest to zmieniane pod fabułę.

8. Tytuł Dobrego Duszka Forum Mei - ot taka dobra osoba. Nigdy nie widziałam, by na kogoś się złościła hahaha

9. Darth Vader Yoshi - zdecydowanie. Nie widziałam żadnej postaci, która chciałaby zabić więcej osób niż Yoshi xD

10. Najlepsza sygnatura/avatar Yuusuke - po prostu mi się podoba :)

11. Hardkor Maruda Reika - każdy nowy pomysł jest przez nią komentowany z reguły w negatywny sposób :D

12. Nieogar Mei - takie to słodkie miłe i nieogarnięte wszędzie xD

13. Najlepszy Game Master ??

14. Tytuł Najbardziej Specyficznej Postaci Nikusui - charakter postaci mówi sam za siebie :D

15. Złoty Leniwiec ??
0 x
Shigeru

Post autor: Shigeru »

1. Tytuł Miss Zimy - Mój głos pewnie oddałbym na Tamiko, niestety nie jest ona aktywna fabularnie, dlatego zawieszę opinię.

2. Tytuł Mistera Zimy - Zauważyłem, że Reika bardzo emocjonuje się Ichirou, więc może coś w tym jest.. ?

3. Tytuł Forumowego Noł Lajfa - Za noł lajfa, wskazałbym Toru, którego bardzo często widzę przesiadującego i to do późnych godzin na forum.

4. Tytuł Łamagi Zimy - Nikogo takiego w pamięci nie odnotowałem.

5. Zimowy Podrywacz - Hmm, nie zaskoczę jeśli wskaże Ryu? Chłopak od poczatku komplementował rózne dziewczyny, (bez sukcesów!), co go jednak nie zniechęca. Na Tytuł zasługuje.

6. Mocarz - Natsume, Yoichi, Yoshimitsu, a może własnie Murai? Każdy przedstawia wysoką wartość bojową, jednakże chyba ku naszemu Genuserowi sie nachylę.

7. Tytuł Najlepszego Charakterku - Wczesniej to był Yuusuke, ale teraz wskaże Toshio, ktory zdecydowanie ubarwnia moją fabułę, a i przyjemnie uczestniczy się fabularnie w konwersacjach z jego postacią. Na prawdę warto go poznać!

8. Tytuł Dobrego Duszka Forum - chyba będzie to Yoichi, który swoją gadką zawsze zachęca mnie do wejścia w męsko-męskie niuanse. Tak, męsko-męskie...

9. Darth Vader - Zdecydowanie wskażę na Hakai'a. Strach się bać co mu strzeli do głowy.

10. Najlepsza sygnatura/avatar - Pomyślę jak sie przyjrzę i dopiszę :)

11. Hardkor Maruda - takiej osoby już na naszym forum nie ma... chociaż nie, teraz pojawia się na forum - Yuki. Marudzi na wszystko i wszystkich.

12. Nieogar - bez dwóch zdań Tsukune, często mam problemy ze zrozumieniem jego wypowiedzi, nawet prosiłem, żeby nad tym popracował :)

13. Najlepszy Game Master - Zdecydowanie Murai, nieszablonowe misje pisane w interesujący sposób zdecydowanie umilają uczestnictwo w rożnych zadaniach.

14. Tytuł Najbardziej Specyficznej Postaci - mam o tyle łatwiej, że mogłem przeczytac opinie innych osób i w tym momencie przychyle się ku jednej z nich i wymienię Hakai'a, jako najbardziej specyficznego. Nie chciałbym w dziale fabularnym stać obok niego.

15. Złoty Leniwiec - chyba Itami, której jest jeszcze mniej niż Natsu, chociaż zdaje sobie sprawę z powodów jej nieobecności.
0 x
Awatar użytkownika
Hikari
Martwa postać
Wiek postaci: 26
Ranga: Akoraito
Krótki wygląd: Prawe oko mocna zieleń, lewe intensywnej czerwieni. Długie kruczoczarne włosy sięgające do połowy ud. Ogólnie mówiąc dobrze zbudowany mężczyzna mierzący 182cm.

Post autor: Hikari »

Ukryty tekst
0 x
I'm never on fire
Cause i'm the real fire.
Kaori

Post autor: Kaori »

1. Tytuł Miss Zimy - Nikusui, przemiła osoba i faaaajny avek. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

2. Tytuł Mistera Zimy - Murai, pozszywane ciałko, dużo serc, to to co kanibale lubią najbardziej. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

3. Tytuł Forumowego Noł Lajfa - Reika, ciągle się turla tu i ówdzie.

4. Tytuł Łamagi Zimy - pusty głos. :v

5. Zimowy Podrywacz - pusty głos. :V

6. Mocarz - pusty głos. :V

7. Tytuł Najlepszego Charakterku - Toshio, bardzo dobrze odgrywa małego, nieznającego świata chłopca.

8. Tytuł Dobrego Duszka Forum - Nikusui, patrz: punkt pierwszy.

9. Darth Vader - pusty głos. :V

10. Najlepsza sygnatura/avatar - Itami, nie wiem dlaczego, ale jej avek jak dla mnie jest genialny.

11. Hardkor Maruda - pusty głos. :V

12. Nieogar - pusty głos. :v

13. Najlepszy Game Master - Murai, dużo misji dobrej jakości, czego chcieć więcej?

14. Tytuł Najbardziej Specyficznej Postaci - pusty głos. :V

15. Złoty Leniwiec - Tōru, dłużej niż ja zbiera się do zrobienia KP.
Sorka za tak dużo pustych głosów, ale nie znam was jeszcze za dobrze miśki. <3
0 x
Awatar użytkownika
Ichirou
Wiek postaci: 35
Ranga: Seinin
Krótki wygląd: Chodzące piękno.
Widoczny ekwipunek: Hiramekarei, gurda, fūma shuriken, torba, dwie kabury

Post autor: Ichirou »

Ale ja nie wiem na kogo głosować, bo ostatnio nie śledzę za bardzo, co się tu wyprawia. ;_;
  Ukryty tekst
0 x
Obrazek
KP PH bank głos koty dziennik
Kamiru

Post autor: Kamiru »

Le nieogar wrócił z urlopu na lodzika
Le czas na głosy
Le czas zabijać
Le tak w sumie to nie wiem na kogo zagłosować, skreślę wszystkie pola
1. Wszystkie panie piękneee sąąą. Co prawda wielu ich nie ma ale cóż...

2. Yoichi! Luuudzie, to shinobi z psem! Podwójna porcja dzikiej gracji i zniewalających kłów! #no homo #no dog

3. Wcześniej byłby Kaien, a skoro go nie ma to... No, nie wiem. Może Ryu. Bo jest.

4. Hakai. Chciał rozwalić mur, zapomniał o notkach. 2/10

5. Petru? kappa Obecnie nie ma mnie na forum zbytnio, więc daję głos po równo na Ichirou i Yoichiego, bo jeszcze złamią kobiece serce. Ewentualnie przebiją ostrzem.

6. Obecnie to nawet nie wiem... Stawiam na któregoś z adminów, bo na siebie nie mogę.

7. Hm... Yuusuke, który tak jak ja utonął w urlopie. Hehe, utonął. Dobre dziecko, polecam kappa

8. Mei? Reika? Obie pomagają gdy się poprosi. Czasem nawet bez tego ~(o-o)~

9. Nadal nikt nikogo tak naprawdę nie zabił więc no... Nie każcie mi zmieniać sygny ;-;

10. Ja! To jest oczywiste. Z kobiecych Tamiko. A tak do męskich to jeszcze Shig, bo OP w luj.

11. Hm... Wielka Zbanowana Trójka? XD A tak serio to każdemu zdarza się marudzić więc ciężko jest wybrać konkretną osobę.

12. Zostanę poprawny politycznie i oddam pusty głos xD

13. W sumie to podobała mi się misja Kaiena którą mi prowadził. Dużo rozmów, rozkmin prawie że politycznych... Misja B, GAD DEMET *.* Ktoś może mi przejmie potem xD

14. Yuusuke! To jest słodko-zimne. Kaien? Ciało olbrzyma i serce gołompa, który kocha? Tamiko? Czerwona diablica zdolna zabić się bo wstała z dobrym humorem?

15. Ja. Nawet nie chciało mi się rozpisywać o innych, a na urlopie pobędę jeszcze dłuugo (straciłem misjodawcę, nawet się nie przejąłem xDDD)
0 x
Senju Toshio

Post autor: Senju Toshio »

Od razu ostrzegam, że dobrze bawiłem się przy typowaniu i jest to raczej zbyt idealne ustawienie (z racji tego, że nie miałem jeszcze okazji wszystkich dokładnie poznać)
1. Tytuł Miss Zimy - Nikusui (bo to fajna osoba :3)

2. Tytuł Mistera Zimy - Shigeru (mógłbym z nim fabulić cały czas xD)

3. Tytuł Forumowego Noł Lajfa - Reika (mimo nazwy tytułu, taki Dobry Duszek Czatu :3)

4. Tytuł Łamagi Zimy - Mei (zakładam, że jej dziewczęca postać właśnie tak jest postrzegana ;-).)

5. Zimowy Podrywacz - Ryu (bo kto zna jego wcześniejsze postacie, nie może mu zarzucić lamerstwa)

6. Mocarz - Murai (istny gigant, olbrzym wśród GMów, a postać z takim klanem tylko dla pozoru potulna)

7. Tytuł Najlepszego Charakterku -

8. Tytuł Dobrego Duszka Forum - Itami (zdaje mi się, że za te wszystkie, sympatyczne konkursy i zabawy =])

9. Darth Vader - Yoshimitsu (bo to Uchiha, ma taki złowieszczy szkic twarzy postaci (y) i uważam, że byłby zdolny do zabijania xD)

10. Najlepsza sygnatura/avatar - Reika (przebiera w avkach, jak w rękawiczkach, więc można oceniać jej upodobania i zdecydować, że są one barwne oraz najlepszej jakości xd)

11. Hardkor Maruda - Tōru vel. Akuma (może nie hardkor ani maruda, ale bez kp; zabawia czat swoim przybyciem, więc może da się go zaliczyć)

12. Nieogar - (Nie potrafię wskazać takiej osoby :P)

13. Najlepszy Game Master - Murai (Istny Dobroczyńca, pracownik Miesiąca, a nawet Roku)

14. Tytuł Najbardziej Specyficznej Postaci - Inoue (to przez klan Yuugo, oni tak mają, że są dziwnie spokoj... specyficzni?)

15. Złoty Leniwiec - Natsume (sam charakter postaci za niego przemawia, ale dostałem cynk, że tak jest xD)
0 x
Zablokowany

Wróć do „Administracyjne”

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 7 gości