Niech będzie, że pojedynczy. A co drugiej uwagi.. Arafka, wybacz, ale nie rozumiem czemu wytrzymałość ma być porównywalna. Drewno i piach to dwa różne surowce, a i w opisie klona Mokutonu jest zapis "Dodatkowymi atutami techniki jest to, że klon posiada zwiększoną wytrzymałość poprzez wykorzystanie elementu drewna dzięki czemu zwykły cios nie jest w stanie go zniszczyć.". Nie wiem jak to się ma do mojego klona. Dodatko, Mokuton jest bardzo nieprecyzyjny jeśli chodzi o tą wytrzymałość. Wytrzymałość piasku zależy od wytrzymałości użytkownika, z odpowiednim mnożnikiem przy każdej randze, dlatego taką wytrzymałość klona zaproponowałam.
EDIT:
Zapomniałam odpisać na uwagę Reiki, przepraszam. To zależy od tego, co uznajesz za maksymalny zasięg piasku. Ja pisząc to miałam na myśli zasięg pasywki, o tak jest chyba najłatwiej to określać, ale przy klonie na B byłoby to zasięg 60 m, przy pełnym skupieniu, co chyba sama przyznasz jest dość marnym wynikiem, a maksymalny zasięg byłby 100 m na randze S, co też nie jest oszałamiające. Dlatego napisałam tu to pytanie. Już wolę ustalić konkretna liczbę lub zrobić zasięg jak w Suna Bunshinie, który ma dowolny pod warunkiem zachowania połączenia z użytkownikiem.