<3

Moderator: Souei

Naguri

<3

Post autor: Naguri »

Nazwa Jutsu: Hone supaiku
Dziedzina: Klanowe
Ranga Jutsu: B
Zasięg Jutsu: 20m
Koszt chakry: E: 35% | D: 30% | C: 20% | B: 15% | A: 10% | S: 5% | S+: 4% (za dwa kolce)
Opis: Słabsza wersja ostatniego tańca klanu Kaguya. W tej technice użytkownik tworzy dwie kości wyrastających z ziemi i przebijając wszystko na swojej drodze. Szpikulce liczą sobie max dwa metry wysokości od podłoża z którego wyrastają, mimo iż do techniki nie potrzebujemy składać pieczęci, wymagany jest fizyczny i bezpośredni kontakt z podłożem, jak przyłożenie ręki by użytkownik mógł wypuścić je bezpośrednio ze swojego ciała, wadą techniki jest fakt iż na czas dotarcia jej do celu jesteśmy unieruchomieni. By technika sięgnęła celu potrzebujemy zaledwie sekundy plus, dwie na każde dziesięć metrów dystansu. Technika może być wydobyta z nogi jak i ręki, do użycia korzystamy z kości promieniowej i łokciowej w przypadku ręki i kości piszczelowej i strzałkowej w przypadku nogi.
Link do tematu postaci: http://shinobiwar.pl/viewtopic.php?f=1 ... 934#p15934
0 x
Kamiru

Re: <3

Post autor: Kamiru »

Wymaga wbicia klanówek S, dopiero wtedy możesz wypuszczać kości spoza ciała.

Określ mniej więcej szybkość wysuwania kolców i ich wielkość.
0 x
Awatar użytkownika
Defrevin
Założyciel Forum

Post autor: Defrevin »

Ukryty tekst
0 x
Jeśli masz ważną sprawę, pytanie lub potrzebujesz pomocy związanej z funkcjonowaniem forum, proszę wyślij do mnie prywatną wiadomość. Z chęcią zapoznam się ze sprawą i rozwieje wszelkie wątpliwości.
Naguri

Szybkość określona, odpowiednio do rangi B + dorzuciłem wielkość kości.
Tak Def, dokładnie o to chodziło.
0 x
Kamiru

Post autor: Kamiru »

Nadal nie dodany wymóg S w klanowej, bez tego nie zaakceptuję.
0 x
Naguri

Kamiru, jak ty to widzisz? Po co mi ta technika jeśli na S to ja już mogę mieć cały las dużo większych takich? Właśnie dla tego jest tam "Słabsza wersja techniki..." kappa A i dodałem styczność z glebą, żeby nie było że "wychodzi z poza ciała".
0 x
Awatar użytkownika
Reika
Martwa postać
Wiek postaci: 28
Ranga: Sentoki
Krótki wygląd: Popatrz na Avatar, a po szczegóły zapraszam do mojej KP <3
Widoczny ekwipunek: Kabura na prawym udzie, torba na uzbrojenie przy pasie i dwie katany na plecach
Multikonta: Brak

Post autor: Reika »

Ukryty tekst
0 x
Naguri

To gdzie sens robienia słabszej wersji, ja się pytam, wtedy to ja już nie potrzebuje "podróbki"
0 x
Awatar użytkownika
Reika
Martwa postać
Wiek postaci: 28
Ranga: Sentoki
Krótki wygląd: Popatrz na Avatar, a po szczegóły zapraszam do mojej KP <3
Widoczny ekwipunek: Kabura na prawym udzie, torba na uzbrojenie przy pasie i dwie katany na plecach
Multikonta: Brak

Post autor: Reika »

Ukryty tekst
0 x
Awatar użytkownika
Defrevin
Założyciel Forum

Post autor: Defrevin »

Ukryty tekst
Do wszystkich:
  Ukryty tekst
[/ghide]
0 x
Jeśli masz ważną sprawę, pytanie lub potrzebujesz pomocy związanej z funkcjonowaniem forum, proszę wyślij do mnie prywatną wiadomość. Z chęcią zapoznam się ze sprawą i rozwieje wszelkie wątpliwości.