Gaikotsu

Moderator: Souei

Kaien

Gaikotsu

Post autor: Kaien »

[center]
[/center]
Nazwa
Gaikotsu no Bunshin
Dziedzina
Kaguya, Klanowe.
Ranga
B
Pieczęci
Tygrys → Pies → Wąż + Gest.
Zasięg
Dowolny - Na długość ręki.
Koszt
Wedle życzenia użytkownika
Dodatkowe
Wymagana znajomość conajmniej dziesięciu różnych technik klanu Kaguya, Kontrola czakry rangi C.
Opis Pomocna technika dzięki której stworzyć możemy kościanego klona który potrafi wszystkie klanowe i tajutsu techniki użytkownika. Klon ten wkłada koścmi w tym samym stopniu co oryginał. Wytrzymałość klona uzależniona od wytrzymałości kości użytych do jego stworzenia. Uszkodzenie kości niszczy klona. Dodatkowo rozróżnić klona od oryginału może jedynie Sharingan o trzech łezkach albo sensor. Ponadto poprzez dotyk klon jest w stanie przekazać wszystkie informacje.
Sam proces tworzenia jest jednak dość wymagający, bo po złożeniu trzech pieczęci wykonujemy gest - Prostujemy ręke, a wtedy z niej wydostaje się masa kostna która w ciągu całej maksymalnie 15 sekund tworzy klona w pełni sprawnego i radosnego do bycia użytym.
Link do tematu postaci KLIK!
0 x
Kamiru

Re: Gaikotsu

Post autor: Kamiru »

Paczam na inny klan... Cóż, opis spoko jak ma taką rangę techniki. Chyba, że Senju mają monopol na OP klony.
0 x
Kaien

Num. Kami mają praktycznie to samo, jednak ich klon jest niewytrzymały (papier) ale może być z notek, a po rozwaleniu nie niszczy się tylko rozkłada na notki gotowe do walki xD
0 x
Awatar użytkownika
Reika
Martwa postać
Wiek postaci: 28
Ranga: Sentoki
Krótki wygląd: Popatrz na Avatar, a po szczegóły zapraszam do mojej KP <3
Widoczny ekwipunek: Kabura na prawym udzie, torba na uzbrojenie przy pasie i dwie katany na plecach
Multikonta: Brak

Post autor: Reika »

Ukryty tekst
0 x
Kaien

W opisie Kami, w opisie senjuu nie ma słowa o technikach klanowych. TYLKO WSZYSTKICH technikach. Poprawicie tam, to zaakceptuje ten argument tutaj :3

Nie. Wyczują, że jest słaby. Jak człowiek bez czakry. By odróżnić, to tylko eternal. Jak w Kami i Senjuu.

Co do klona - Można założyć, że dotykiem oddaje mi to czego nie zużył i trafia go szlag. On w proch, kości w proch, zostaje kupka ektokupki która znika :P
0 x
Awatar użytkownika
Reika
Martwa postać
Widoczny ekwipunek: Kabura na prawym udzie, torba na uzbrojenie przy pasie i dwie katany na plecach

Ukryty tekst
0 x
Kaien

Mamy więc dylemat. Rozpatrujemy wedle aktualnej sytuacji czy zmieniamy coś co istnieje od pół roku by dostosować to pod moje aktualne WT które chce przepuścic? Polecam napisać do Yosha, bo on chyba ma moda działu i niech naprawi to niedopatrzenie!

A przecież jest teraz online. Najlepsza pora.
0 x
Kaien

Zmienione. Do roboty moi słodcy!
0 x
Awatar użytkownika
Reika
Martwa postać

Ukryty tekst
0 x
Kaien

Halo? Ktoś coś?
0 x
Kamiru

Post autor: Kamiru »

Nadal za.
0 x
Awatar użytkownika
Tsukune
Wiek postaci: 30
Krótki wygląd: Czarne lub szarawe włosy, brudnoczerwony kolor oczu. "Szeroki" uśmiech. Wystające dwa kiełki. Na szyi materiałowa opaska z krzyżem i trumną. Zabandażowane lewe przedramię, pod którym znajduje się tatuaż 2 głowego węża
Widoczny ekwipunek: Futerał na plecach, wachlarz w pokrowcu przyczepiony do paska, rękawica łańcuchowa na lewej ręce, dziwna rękawica na prawej ręce, pasek z biczem, laska

Post autor: Tsukune »

pasi
0 x
Awatar użytkownika
Defrevin
Założyciel Forum

Post autor: Defrevin »

Ukryty tekst
0 x
Jeśli masz ważną sprawę, pytanie lub potrzebujesz pomocy związanej z funkcjonowaniem forum, proszę wyślij do mnie prywatną wiadomość. Z chęcią zapoznam się ze sprawą i rozwieje wszelkie wątpliwości.
Kaien

W opisie jutsu tego nie ma więc nie wiem w czym problem.
0 x
Awatar użytkownika
Defrevin
Założyciel Forum

Post autor: Defrevin »

Żebyś tego nie dopisywał do opisu techniki bo napomknąłeś o tym w dyskusji. Teraz jest wszystko jasne?
0 x
Jeśli masz ważną sprawę, pytanie lub potrzebujesz pomocy związanej z funkcjonowaniem forum, proszę wyślij do mnie prywatną wiadomość. Z chęcią zapoznam się ze sprawą i rozwieje wszelkie wątpliwości.
Zablokowany

Wróć do „Techniki”

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości