Sennen Goroshi

Moderator: Souei

Awatar użytkownika
Tamaki Hyūga
Martwa postać
Wiek postaci: 19
Ranga: Wyrzutek C
Krótki wygląd: Niska, szczupła, długie, ciemnoniebieskie włosy, białe oczy klanu Hyuuga
Widoczny ekwipunek: Czarny płaszcz z kapturem, czarne rękawiczki
GG/Discord: MxPl#7094
Multikonta: Toshiki Oden

Sennen Goroshi

Post autor: Tamaki Hyūga »

Nazwa
Sennen Goroshi
Ranga
D
Pieczęci
Tygrys
Zasięg
Bezpośredni
Koszt
Brak
Dodatkowe
Podczas wykonywania techniki: +10 Siły
Opis Prosta acz zabójczo skuteczna technika Taijutsu polegająca na ataku z zaskoczenia na tył przeciwnika. Aby wykonać technikę użytkownik musi znajdować się za przeciwnikiem, następnie schodzi on nisko na nogach aby mieć dogodną pozycję, składa on pieczęć tygrysa i z całej siły wraża on palce wskazujące i środkowe (wciąż złożone w pieczęć) prosto pomiędzy pośladki przeciwnika. Po udanym wykonaniu techniki przeciwnik może poczuć ogromny ból a także w zależności od siły użytkownika może zostać on wyrzucony w powietrze.
0 x
Obrazek Kuźnia | Ryo | KP | PH | WT
Awatar użytkownika
Jun
Postać porzucona
Wiek postaci: 22
Ranga: Kenshi | Akoraito
Krótki wygląd: Kapelusz
Widoczny ekwipunek: Zbroja
Duża torba
Miecz i śpiwór
Manierka
GG/Discord: Tario#3987/64789656
Multikonta: Maname | Kabuki
Aktualna postać: Kayo

Re: Sennen Goroshi

Post autor: Jun »

Wybacz, ale ja jestem przeciwny istnieniu tej techniki na naszym forum. Jeśli ci zależy to zrób ją fabularnie, tak po prostu. Nie widzę żadnego powodu by dodawała siły do uderzenia, czy nawet wyrzucała kogoś w powietrzę.

Wiem, że to było w naruto, ale sama ta technika istnieje w nim jako jeden, wielki żart.

Druga rzecz - linki, linki, wideo etc.
0 x
" RP/PBF to nie zabawa już "
Awatar użytkownika
Yami
Wiek postaci: 25

Post autor: Yami »

Jestem gotowy ponieść konsekwencję swoich czynów. Musiałem to wstawić.

Obrazek
0 x
Awatar użytkownika
Tamaki Hyūga
Martwa postać
Wiek postaci: 19
Ranga: Wyrzutek C
Krótki wygląd: Niska, szczupła, długie, ciemnoniebieskie włosy, białe oczy klanu Hyuuga
Widoczny ekwipunek: Czarny płaszcz z kapturem, czarne rękawiczki
GG/Discord: MxPl#7094
Multikonta: Toshiki Oden

Post autor: Tamaki Hyūga »

Nazwa
Sennen Goroshi
Dziedzina
Taijutsu Uniwersalne
Ranga
D
Pieczęci
Tygrys
Zasięg
Bezpośredni
Koszt
Brak
Dodatkowe
Podczas wykonywania techniki: +10 Siły
Opis Prosta acz zabójczo skuteczna technika Taijutsu polegająca na ataku z zaskoczenia na tył przeciwnika. Aby wykonać technikę użytkownik musi znajdować się za przeciwnikiem, następnie schodzi on nisko na nogach aby mieć dogodną pozycję, składa on pieczęć tygrysa i z całej siły wraża on palce wskazujące i środkowe (wciąż złożone w pieczęć) prosto pomiędzy pośladki przeciwnika. Po udanym wykonaniu techniki przeciwnik może poczuć ogromny ból a także w zależności od siły użytkownika może zostać on wyrzucony w powietrze.
0 x
Obrazek Kuźnia | Ryo | KP | PH | WT
Awatar użytkownika
Sans
Administrator
Wiek postaci: 8
Multikonta: Yuki Hoshi; Uchiha Hiromi; Papyrus

Post autor: Sans »

Ok, w tym miejscu możemy przestać omawiać tę technikę. Nie dopuszczę jej do ogólnego użytku, nie ma to nic wspólnego z istniejącymi u nas taijutsu i jest top po prostu głupi żart. Nie ma argumentu, który by mnie przekonał, żeby to dopuścić do użytku, no szanujmy się. Taki ruch nie będzie dodawać żadnych statystyk. Tak jak Jun napisał - można ją wykonać i bez tabelki.

Odrzucam i archiwizuję.
0 x
Obrazek
Zablokowany

Wróć do „Techniki”

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości