kacperek jest seksi, czyli ja
Moderator: Souei
Re: kacperek jest seksi, czyli ja
Odwal się od tej wagi. Ogranicza ci ruchy, bo tak jak samurajska zbroja - Obudowywuje ciało i zmniejsza twoją elastyczność. HnY jest w naturze elastyczne, jak bicz Kaguya. Zewnętrzny Pancerz taki nie jest. Jest jednolity, stały, by mieć większą wytrzymałość, ale dzięki temu, a raczej przez to, ogranicza odrobine ruchy- Tak jak Samurajska. Nie mowie, ze nie mozesz biegac i walczyc. Ale nie mozesz robic skomplikowanych wariacji bo sie płyty przyblokuja i sie nie ruszysz. Tyle. Ew.Wszystkie stawy niechronione wtedy bez ograniczenia ruchu.
0 x
Przecież w opisie jest napisane, że przy stawach jest wolna przestrzeń.
0 x
Dlatego chciałem by to zilustrowal by ocenic ile zbroja chroni i ile ogranicza.
0 x
W takiej zbroi zrobisz wszystko prócz robienia z siebie człowieka gumy. Zgiąć kończyny można, podskoczyć też, ale salta w tym nie zrobisz.
0 x
A wspinaczka? Przewroty? W przód, w tył? Czy jesli zostaniesz powalony nie bedzie ci trudniej wstać?
0 x
Wspinaczka, nope.
Przewroty, nope.
Z powaleniem mogę się kłócić, ze względu na wagę takowej zbrojki.
Przewroty, nope.
Z powaleniem mogę się kłócić, ze względu na wagę takowej zbrojki.
0 x
Chyba wszystkie warunki zostały spełnione.
Akceptuję, jak pozostali?
Akceptuję, jak pozostali?
0 x
Jeśli masz ważną sprawę, pytanie lub potrzebujesz pomocy związanej z funkcjonowaniem forum, proszę wyślij do mnie prywatną wiadomość. Z chęcią zapoznam się ze sprawą i rozwieje wszelkie wątpliwości.
Dobra, jak do wieczora nikt nie zauważy nieprawidłowości to przeniose. Sam daje akcept.
0 x
Czekam na jeszcze jednego akcepta. (3 są wymagane) I przeniesienie tejże techniki. 

0 x
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości