W tym dziale można znaleźć aktualną listę misjonarzy, czyli osób mogących przeprowadzić Ci misję. Tutaj także można zamieścić zgłoszenie po misję oraz sprawdzić, kto takowe złożył. Oprócz tego można wrzucić tutaj do wyceny swoją misję czy fabułę.
Nick prowadzącego: Harisham Nick biorącego/biorących udział: Hoshigaki Toshiko Rodzaj misji: D Streszczenie misji: Toshiko chcąc przyspieszyć zamówienie kolejnego drinka, postanawia pomóc przy wnoszeniu beczek. Link do misji:link Ilość postów: 15/15 Wynagrodzenie dla MG: co łaska Wynagrodzenie dla gracza: co łaska
0 x
5 linijek i do przodu. To moje nindo. Dobre, nie?
W związku z licznymi problemami:
Mianownik: Harisham
Dopełniacz: Harishama
Celownik: Harishamowi
Biernik: Harishama
Narzędnik: Harishamem
Miejscownik: o Harishamie
Wołacz: Harishamie
Nick prowadzącego:Minoru Nick biorącego/biorących udział:Kiseki Rodzaj misji: D Streszczenie misji: Kiseki poproszony przez karczmarza z "Pod rozpiętymi skrzydłami" rusza do malutkiej rolniczej wioski, by uratować Toshiro, kuzyna karczmarza. Toshiro zadawał się z grupą oprychów, którzy wysadzili odnogę rzeki zaopatrującą miejscowość w wodę. Kiseki w ramach wykupienia więźnia, używa swego suitonu by odblokować zablokowaną rzekę. Link do misji:Click i Click Ilość postów: 17/15 Wynagrodzenie dla MG: co łaska Wynagrodzenie dla gracza:PH standard + jakiś tam bonus. Ryo brak, ponieważ gracz zrzekł się wynagrodzenia pieniężnego + wdzięczny karczmarz zobowiązał się karmić Kisekiego za darmo (więc jakaś reputacja lokalna?)
0 x
Prowadzone misje:
Tetsu Maji - D Przekleństwo pustyni (Wolna)
Tsukune - Wyprawa B Zdradzicecki Korikami (Przejęta)
Krótki wygląd: Przeciętnego wzrostu i wagi chłopiec, którego pokryte bliznami ciało skryte jest pod prostą, dwukolorową szatą. Twarz jako szczególnie szpetna jest całkowicie zakryta maską.
Krótki wygląd: - Akcent Karmazynowych szczytów - Francuski - Blond włosy długością do ramion - Zielone oczy - w stylu Yamanaka - Wzrost 161 - Łuskowaty kombinezon - Widoczne bandaże na dłoniach.
Widoczny ekwipunek: Stalowe elementy pancerza, maska Duży miecz na plecach Plecak Kabura z prawej strony na udzie.
Nick prowadzącego: Yami Nick biorącego/biorących udział: Naoki, Jun'ichi Rodzaj misji:C Streszczenie misji: Naoki razem z Jun'ichi mieli zdobyć informacje na temat narkotyki rozprowadzanego w Daishi.
Link do starego rozliczenia: http://shinobiwar.pl/viewtopic.p ... 66#p134266 Link do misji:
- Dom Naokiego
- Siedziba władzy
- Przedmieścia
- Główne Ulice
- Siedziba Straży Ilość postów: 33/30 Wynagrodzenie dla MG: ponowne rozliczenie Wynagrodzenie dla gracza: ponowne rozliczenie
0 x
Wszystko co powiem, może być głupie i nikt nie ma prawa, użyć tego przeciwko mnie.
Nick prowadzącego:Yami Nick biorącego/biorących udział:Rika Kari Matsubari Rodzaj misji:C Streszczenie misji:Rika szukając swoich korzeni dotarła na wybrzeża Antai. Szukając informacji dla własnej uciechy zabiła jednego z majtków. Jedna z osób widziała całe zajście dlatego miasto powstało w poszukiwaniu małej samotnej dziewczynki. Link do misji:http://shinobiwar.pl/viewtopic.php?f=93&t=8188 Ilość postów:7/30 (gracz przestał odpisywać) Wynagrodzenie dla MG:jak uznacie Wynagrodzenie dla gracza:jak uznacie
Nick prowadzącego: Kyoushi Nick biorącego/biorących udział: Yamado Kai Rodzaj misji: D Streszczenie misji: Podczas przebywania w sklepie i kończenia zakupów wpadł do niego mężczyzna proszący o pomoc w odnalezieniu swojego psa. Po chwili zastanowienia ruszyłem w poszukiwania. Tropy na samym początku nie były jasne, a ludzie którzy mnie mijali niezbyt zwracali uwagę na to co pałęta się pod ich nogami. Udało mi się jednak zlokalizować ślady psiaka, które prowadziły za tył budynku. Niestety następnie udałem się złym tropem, natychmiast wróciłem do rozwidlenia i udałem sie w drugim kierunku. Tam napotkałem jakiegoś osiłka który szarpał się z psem trzymając go za smycz. Jednak bez konieczności walki udało mi się odebrać psiaka i spokojnym krokiem zaprowadzić go do jego właściciela który czekał w sklepie. Link do misji:proszę Ilość postów: 17/15 Wynagrodzenie dla MG: 10 PH, 250 Ryo Wynagrodzenie dla gracza: 20 PH, 250 Ryo
Nick prowadzącego: Kyoushi Nick biorącego/biorących udział: Yamado Kai Rodzaj misji: D Streszczenie misji: Po znalezieniu psa udałem się na mały spacer, w oczy rzucił mi sie budynek wyglądający na szpital. Udało mi się poprzez recepcjonistę dostać do gabinetu lekarskiego jako medyk by pomóc rannym osoba. Wprowadzony zostałem do osobnego pomieszczenia gdzie pod nadzorem kobiety miałem pomóc pierwszemu pacjentowi. Okazało się że miał zwichnięty bark, szybko i dość sprawnie sobie z nim poradziłem i poinformowałem o przeciwwskazaniach. Przy drugim pacjencie kobieta mi już nie towarzyszyła, a była tam rana otwarta. Mężczyzna został ugryziony przez zwierze, ale również udało mi się go doprowadzić do zdrowia. Pacjent wspomniał coś jeszcze o szarej fali, ale nie udało mi sie dopytać o co chodzi, ponieważ wróciła kobieta która podziękowała mi za pomoc przy pacjentach i zgłosiła się z prośbą o ponowne moje przyjście. Link do misji:tutaj Ilość postów: 15/15 Wynagrodzenie dla MG: 10 PH, 250 Ryo Wynagrodzenie dla gracza: 20 PH, 250 Ryo
Nick prowadzącego: Gundan Nick biorącego/biorących udział: Tenshin Rodzaj misji: D Streszczenie misji: Pewien podejrzany człowiek w barze o dźwięcznej nazwie "Szkarłatna speluna" zaproponował Tenshinowi szybki zarobek polegający na kradzieży własności właściciela. Chłopak odmówił i sprowokował małą burdę w lokalu z którego postanowił uciec. Zmyślnie oszukał swojego niedoszłego pracodawce i uszedł z tej sytuacji cało, jednak ze względu na odrzucenie oferty nie otrzymał ani grosza. Link do misji:http://shinobiwar.pl/viewtopic.p ... 75#p130794 - Początek http://shinobiwar.pl/viewtopic.p ... 05#p139985 - Koniec Ilość postów: 15/15 Wynagrodzenie dla MG: Co łaska i prosiłbym o wyrozumiałość, bo to moja pierwsza prowadzona misją Wynagrodzenie dla gracza: PH co łaska ale bez pieniężnego ze względu na decyzję podjętą przez gracza
Krótki wygląd: - Akcent Karmazynowych szczytów - Francuski - Blond włosy długością do ramion - Zielone oczy - w stylu Yamanaka - Wzrost 161 - Łuskowaty kombinezon - Widoczne bandaże na dłoniach.
Widoczny ekwipunek: Stalowe elementy pancerza, maska Duży miecz na plecach Plecak Kabura z prawej strony na udzie.
Krótki wygląd: Białowłosa, o dwukolorowych tęczówkach - lewa srebrzysto-biała, a prawa fiołkowa, ubrana w płaszcz, rękawiczki ze stalowym ochraniaczem. Na szyi kwiatowa kolia, powyżej, po prawej stronie pozioma blizna; różowe kanzashi we włosach
Widoczny ekwipunek: Torba na lewym i prawym biodrze;plecak
Nick prowadzącego: Misae Nick biorącego/biorących udział: Shidia Rodzaj misji: D Streszczenie misji: Shidia widzi staruszkę, która z trudem, próbuje przenieść zakupy. Dziewczyna pomaga jej z ciężkim bagażem i odprowadza ją do domu, gdzie odkrywa, że małżonek kobiety jest ciężko chory. Pomaga staruszce w opiece nad umierającym starcem, oraz przy pielęgnowaniu ogrodu. Link do misji:Klik Ilość postów:15/15 Wynagrodzenie dla MG: standardzik Wynagrodzenie dla gracza: standardzik - zamiast Ryo obrączka staruszki - wartość tyle co w Ryo
Krótki wygląd: Niska, w miarę szczupła dziewczyna o bladej cerze i ciemnych, krótkich włosach do ramion. Ubrana w lekkie, bure kimono oraz narzuconą na nie kamizelkę. Na głowie nosi słomkowy kapelusz, a w ustach niemal zawsze ma fajkę.
Nick prowadzącego: Uchiha Masako Nick biorącego/biorących udział: Mahiro Rodzaj misji: D Streszczenie misji: Wkurzony Mahiro wracając po raz kolejny ze szpitala natrafia na grupkę robotników pracujących przy mauzoleum niedaleko wioski. Pomimo agresywnej postawy, szef robotników decyduje się wykorzystać zdolności Mahiro do usunięcia problematycznego kamienia, blokującego prace jego grupy. Link do misji:Początek, Koniec Ilość postów: 17/15 Wynagrodzenie dla MG: Standard Wynagrodzenie dla gracza: Standard