- [center][img]http://i62.tinypic.com/aaf0jd.png[/img][/center]
- Nazwa
- Rainkontorōru
- Dziedzina
- Ninjutsu
- Ranga
- B
- Pieczęci
- -
- Zasięg
- 20 metrów
- Koszt
- C: 10% | B: 7% | A: 5% | S: 3% | S+: 3% (0,5% na turę)
- Dodatkowe
- Wymagana stalowa linka
- Opis Jutsu polega na manipulacji stalowa linką przy użyciu chakry. Kontrolowany obiekt musi posiadać stały kontakt z skórą użytkownika, ale w zamian można nim sterować dowolnie w obrębie 20 metrów. Po za tym obszarem linka automatycznie opada na ziemię, albowiem chakra nie dochodzi tak daleko. Maksymalnie można sterować dziesięcioma żyłkami na raz. Wytrzymałość linki nie zmienia się, a szybkość jest taka sama jak wystrzelona przy użyciu techniki Suienzou no Jutsu.
Technika jest jedynie podstawą do dalszych technik. - Link do tematu postaci KLIK!
Rainkontorōru
Moderator: Souei
Rainkontorōru
0 x
Re: Rainkontorōru
Jako że to podstawowa wersja to żądnych ułatwień. Po prostu manipulacja linką i najwyżej można kogoś otoczyć i jeśli ma się dość siły to pociąć na kawałki :3 lub przynajmniej związać, czy też przyszpilić np. do drzewa.
Zasięg zmniejszyłem do 20, a to że zależny od linki to raczej jest wiadome. Dodatkowo dałem KC B jako minimum, a co do samych kosztów to zdam się na was.
Zasięg zmniejszyłem do 20, a to że zależny od linki to raczej jest wiadome. Dodatkowo dałem KC B jako minimum, a co do samych kosztów to zdam się na was.
0 x
Poszedłbym w inną strone - Aktywacja tych żyłek poprzez jednorazowy koszt normalny dla rang C a potem 0,5% za żyłke co ture. Da ci to maks 10 żyłek czyli mak 5% na ture + Aktywacja tego kosztem C... I chyba jest to normalne 

0 x
Ale ułatwione cięcia to może być coś w stylu działania jak bicz, a tu co najwyżej mogę oplątać przeciwnika na odległość i go pokroić, a przy mniejszej sile poranić. To samo mogę bez techniki zrobić, ale wtedy muszę podejść do przeciwnika.
0 x
No Araf, logiczne, że jak kogoś opląta i mooocno szarpnie to komuś skóre z małą wytrzymałością przetnie. Ale więcej nie. Nie bez WT.
0 x
EDIT
Zaznacz po prostu, że jest to bazowa wersja, którą (jak było wyżej) nie posiekasz kogoś na kawałeczki.
I jaka jest szybkość/wytrzymałość tej żyłki?
Zaznacz po prostu, że jest to bazowa wersja, którą (jak było wyżej) nie posiekasz kogoś na kawałeczki.
I jaka jest szybkość/wytrzymałość tej żyłki?
0 x
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości