Ushijima Hanako

Hanako

Ushijima Hanako

Post autor: Hanako »

0 x
Hanako

Re: Ushijima Hanako

Skończyłam <3
0 x
Awatar użytkownika
BeeBee-Hachi
GG/Discord: Kubalus#9713
Multikonta: Tetsuro/Zankoku

Post autor: BeeBee-Hachi »

Ukryty tekst
0 x
Hanako

Shinsegumi opuszczone.
1) Mur wycięty w pień.
2) Poprawione.
3) Usunięte.
4) Poprawione.
5) Poprawione.
6) Rozdane. Dodałam też 5 kunai i 5 shuriken, bo zobaczyłam, że są na start darmowe.

Co do samej historii, to ona miała być chaotyczna, bo rozpisana została z perspektywy roztrzęsionej dziewczyny. Więź między rodzeństwem faktycznie mogła zostać źle odczytana, więc dodałam dopisek.

Nie, to nie Hanako go zabiła. Hanako sterowała swoim bratem w ten sposób, żeby osiągnął określone cele dzięki swojemu pochodzeniu, a następnie gdy te cele zostały osiągnięte, rodzina pozbyła się Hayato i porzuciła Hanako. Bliźniaki nie były im więcej do niczego potrzebne. Hanako tak naprawdę kochała brata, ale tej części historii nie będę zmieniała. Małe niedopowiedzenia moim zdaniem dodają smaczku. Niech każdy rozumie to na swój sposób. xd
0 x
Awatar użytkownika
BeeBee-Hachi

Ukryty tekst
0 x
Hanako

Kwestia tego czy patrzy się na dzieciaki jak na dzieciaki czy na instrumenty dla polepszenia własnego bytu. Hanako nie byłaby nawet wychowywana, gdyby nie to, że była bliźniaczką Hayato. Hayato był kształcony tylko po to, żeby przysłużyć się rodzinie, a nie po to, żeby dzielić się władzą. Takie miałam przynajmniej założenia mojej rodziny ;P

Technikę usunęłam, a o nauce dodałam to:
Nie wiedziałam czy trzeba dużo, a nie chciałam też wrzucać obszernego opisu treningu do historii, która ma być bardziej emocjonalna, aniżeli mechaniczna.
0 x
Awatar użytkownika
BeeBee-Hachi

Ukryty tekst
0 x
Hanako

1. Nie uważam tego za jakoś bardzo ważne, ale dodałam. Jest w akapicie o porodzie. Watarimono - miasto samurajów.
2. Zrobione.
3. Zrobione.
4. Dodałam.
5. Też sobie kilka postaci wybrałam.

I spoczko. Jak będą jeszcze jakieś poprawki, to śmiało pisz. <3
0 x
Awatar użytkownika
BeeBee-Hachi

0 x
Zablokowany

Wróć do „Karty Postaci”

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości