Nick prowadzącego: Ayatsuri Juranu
Nick biorącego/biorących udział: Wamu
Rodzaj misji: D -> C
Streszczenie misji: Wamu zostaje zwerbowany na rynku przez człowieka z rodziny Akiyama do pomocy w oszustwie handlarza podczas gry w kości. Niestety w wyniku nieporozumienia Aburame nie zostaje wpuszczony do przybytku, w którym miał działać, ale nie poddaje się tak łatwo, więc atakuje silniejszych od siebie strażników...
Link do misji: 1-6,
7-11
Ilość postów: 11/30
Wynagrodzenie dla MG: Nie wiem
Wynagrodzenie dla gracza: Nie wiem
Zawsze proszę gracza o wrzucenie z/t z linkiem do nowego tematu, jednak z tego co widzę, nie wrzucił go. Trochę się tam mieszaliśmy z inną misją, więc proszę nie wątpić!
A zgon, to no cóż. Nie chciałem go sztucznie ratować, gdy dałem mu okazję do ucieczki, a postać w Genjutsu na takim poziomie jest słaba...
Nick biorącego/biorących udział: Katsuko
Rodzaj misji: C
Streszczenie misji: Uchiha Katsuko pojawia się w karczmie szukając pracy, ale zarazem jej nie szukając. Wśród innych osobników przebywających w lokalu w końcu zagadując do człowieka, ktory okazuje się mieć do zawiezienia zapasy na Mur.
Link do misji: 1-7
Ilość postów: 7/30
Wynagrodzenie dla MG: Szczątkowe
Wynagrodzenie dla gracza: Po powrocie
Graczka raczej nie wróci przez dłuższy czas, jest zajęta innym PBF'em, na którym też gram, dalej mam z nią kontakt i nie szykuje się, by tu grała. Szczególnie, że myliła nawet imię swojej postaci, a charakter ma się nijak do tego, co odgrywała, gdy pytana o zachowania tłumaczyła je charakterem postaci.
Nick biorącego/biorących udział: Heiwa
Rodzaj misji: D
Streszczenie misji: Inuzuka Heiwa pracując dla komórki mafijnej w Yusetsu zostaje wysłany po "zakupy" na rynek przypraw w Okami-den. Tam szukając kobiety z paczką, niefortunnie wpakował się w pozornie niewinną rozmówkę, która zwiększa świadomość wrogiej rodziny. Na szczęście bez straty czasu odbiera paczkę i wraca z nią do gospodarstwa.
Link do misji: Tutaj początek, dalej wszystko idzie z odnośnikami.
Ilość postów: 17/15
Wynagrodzenie dla MG: Standard
Wynagrodzenie dla gracza: Standard +100 Ryo za misję mafijną
Sprawne oko dostrzeże, że prawie wszystkie posty są edytowane. Jeden powód to dodanie przejść między tematami, a drugi powód to omsknęła mi się numeracja misji przy zmianie tematu i wszystko było do poprawy.