Ja swojego zdania dalej nie zmienię, bo to i tak cały czas darmowy sensor. Gdyby ludzie mogli zmieniać sobie rangi z B na D i dawać w wymaganiach tylko wyższy poziom, to wtedy każdy mógłby spamować swoimi WT za marny koszt... Jeśli to przejdzie to wszyscy mogą zrobić identycznie co Ty...
Konohagakure no Jutsu
Moderator: Souei
Re: Konohagakure no Jutsu
Nie chodzi o koszt, bo akurat on w moim wt jest niezmienny, niezależnie od rangi. Zastosowanie mojej techniki jest naprawdę banalne i w a&m w kanonie są techniki naprawdę poważniejsze. Dlatego kosztu od siebie nie zmienię i tyle.
Natomiast Yoshi, twoje zdanie znają już wszyscy. Nie musisz go powtarzać co kilka postów. Dziękuję.
Natomiast Yoshi, twoje zdanie znają już wszyscy. Nie musisz go powtarzać co kilka postów. Dziękuję.
0 x
Ukryty tekst
0 x
Jeśli masz ważną sprawę, pytanie lub potrzebujesz pomocy związanej z funkcjonowaniem forum, proszę wyślij do mnie prywatną wiadomość. Z chęcią zapoznam się ze sprawą i rozwieje wszelkie wątpliwości.
To było ninjutsu, wszak II tylko Suiton miał wymasterowany z żywiołów. ~
0 x
Ukryty tekst
0 x
Jeśli masz ważną sprawę, pytanie lub potrzebujesz pomocy związanej z funkcjonowaniem forum, proszę wyślij do mnie prywatną wiadomość. Z chęcią zapoznam się ze sprawą i rozwieje wszelkie wątpliwości.
Akceptuję.
0 x
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości