Rzeka

Shigashi no Kibu jest krajem kupieckim na północ od Samotnych Wydm. Południowa granica kraju styka się z Sabishi i Atsui, zaś północna - z Soso i Kyuzo. Na zachodzie graniczy z Głębokimi Odnogami, a na wschodzie z krainą Yusetsu. Choć krajem w teorii zarządza gildia kupiecka, tak naprawdę główną władzę w Shigashi no Kibu stanowią trzy rodziny Yakuzy. A co najciekawsze, pomimo sporów zarządzają państwem w bardzo sprawny i względnie sprawiedliwy sposób, dzięki czemu Shigashi mogło się bardzo sprawnie rozwinąć.
Awatar użytkownika
Etsuya
Gracz nieobecny
Wiek postaci: 20
Ranga: Tora
Krótki wygląd: jasne włosy | bursztynowe oczy | średniego wzrostu | zamyślony
Widoczny ekwipunek: plecak | namiot | kabura na broń [prawe udo] | kabura na broń [lewe udo] | torba na biodro

Re: Rzeka

Post autor: Etsuya »

Ukryty tekst
[z.t]
0 x
Awatar użytkownika
Etsuya
Gracz nieobecny
Widoczny ekwipunek: plecak | namiot | kabura na broń [prawe udo] | kabura na broń [lewe udo] | torba na biodro

Ukryty tekst
0 x
Awatar użytkownika
Etsuya
Gracz nieobecny

Ukryty tekst
[z.t]
0 x
Awatar użytkownika
Chinmoku
Gracz nieobecny
Wiek postaci: 17
Ranga: Dōkō

Post autor: Chinmoku »

Chinmoku Niedaleko granicy kraju kupieckiego... To właśnie jest to miejsce, w którym aktualnie się znajduję i mogę podziwiać wszystko co znajduje się dookoła mnie. Aktualnie odpoczywałem na trawie, tuż obok rzeki, bo trudno nie byłoby skorzystać z okazji, aby zasiąść w tym miejscu i nie zrelaksować się, dla przyjemności. Gdy zapach kwiatów, dotarł do mnie poczułem się jakbym był w raju, w końcu mogłem oderwać się od tej codziennej rzeczywistości, którą wykonuje dzień w dzień. Przez chwile myślałem, czy przypadkiem nie jestem w śnie, lecz to nadal było prawdziwe życie, które toczyłem na swoich barkach.

Delikatny strumyk rzeki, wprowadzał mnie w jakiś trans, wstałem po czym skierowałem się spokojnym tempem, do rzeki. Gdy już byłem na miejscu wziąłem wodę na dłonie i przemyłem swoją twarz, aby lekko się zmobilizować i obudzić, ponieważ coś czułem, że ten dzień nie będzie taki spokojny jak mógłby na pierwszy rzut oka się wydawać.

Po kilkunastu minutach, z powrotem udałem się w swoje początkowe miejsce, skąd wybrałem się nad rzekę, czyli na trawę z moimi rzeczami. Nagle skierowałem głowę w górę, ku koroną drzew, ponieważ stamtąd wydobywał się ćwierkający głos ptaków, który rozbiegał się mi po uszach. Niestety musiałem przymrużyć swoje oczy, ponieważ promienie słoneczne uderzały mi w spojówki, co uniemożliwiało mi zobaczenie pięknych stworzeń.
0 x
Obrazek
Awatar użytkownika
Uzuru Haguro
Gracz nieobecny
Wiek postaci: 18
Ranga: Wyrzutek D

Post autor: Uzuru Haguro »

Misja rangi D [1/15]
"Chinmoku'
0 x
Awatar użytkownika
Chinmoku
Gracz nieobecny

Chinmoku Grupa trzech zbliżających się mężczyzn nie była zbyt przyjazna, ponieważ w każdej chwili mogli go okraść, może i zabić. Nikt nie widział oprócz nich jakie mieli zamiary przeciwko mnie. Byli z pewnością wyżsi odemnie a o masie nie wspominając, skupiali na mnie uwagę, a nagle z ich ust poleciały słowa w moją stronę. Nie trzeba chyba dodawać, że nie byłem zdziwiony, ponieważ zdecydowanie kierowali się w moją stronę, a ja wiedziałem, że szans na ucieczke nie mam, więc nawet nigdzie się nie wybierałem. Dobrze, że w głosie nie słychać było czegoś złego, raczej coś dobrego!

- Coś się stało? - odkrzyknąłem po czym zbierałem się z ziemi powoli, ubrałem się i przygotowałem się do pogawętki zanim dojdą do mnie.
0 x
Obrazek
Awatar użytkownika
Uzuru Haguro
Gracz nieobecny

Misja rangi D [3/15]
"Chinmoku'
0 x
Awatar użytkownika
Chinmoku
Gracz nieobecny

ChinmokuOczywiście po przyjściu trzech ludzi do mnie nie, było to dla mnie jakoś dziwne, przecież nawet mnie zainteresowałoby, co jest z człowiekiem, który aktualnie przebywa na śniegu. Martwy, to pewnie, rzucało się na pierwszą myśl, lecz to nie tak jakby mogło się wydawać, ponieważ byłem zdrowy i w pełni siły, a jego wyjaśnienia, według mnie były w szczególności zbędne, lecz jeżeli już ktoś naprawdę ich chcę, to oczywiście, że wytłumaczę.
- Ja to nazywam odpoczynkiem, zwykłym odpoczynkiem, jakoś natura to moje drugie imię. - po skończonej wypowiedzi dokończył się ubierać i spojrzał wprost w oczy adresata, który pierwszy skierował do niego pytanie. Poprawił lekko swoją fryzurę, założył słomkowy kapelusz i z szczerym uśmiechem stał w miejscu.
0 x
Obrazek
Awatar użytkownika
Uzuru Haguro
Gracz nieobecny

Misja rangi D [5/15]
"Chinmoku'
0 x
Awatar użytkownika
Chinmoku
Gracz nieobecny

ChinmokuSkóry leśniczego, myślał, że nie mam nic lepszego do roboty? No właśnie nie miałem, w takim razie nie musiałem długo myśleć, aby stwierdzić, że praca to praca i czasem trzeba się jej podjąć, aby móc żyć w tym świecie. Zatem skierowałem swoje oczy spokojnie na sakiewkę, następnie na dwumetrowego człowieka. Pokiwałem głową w przód i z powrotem kilka razy, wypowiadając następujące słowa - Oczywiście, że pomogę, dlaczego by nie - po zakończonej wypowiedzi przyjrzał się bliżej sakiewce i ujrzał tam ponad 200 Ryo a to już dawało mu na pewno trochę grosza przy duszy, żeby usiąść w jakiejś knajpie i dobrze zjeść, ale wpierw musiał wykonać swoje zadanie.
0 x
Obrazek
Awatar użytkownika
Uzuru Haguro
Gracz nieobecny

Misja rangi D [7/15]
"Chinmoku'
0 x
Awatar użytkownika
Chinmoku
Gracz nieobecny

ChinmokuStając i patrząc jak lider obraca się w ekspresowym tempie na pięcie, ponieważ zależało mu zdecydowanie na czasie, lekko otworzyłem oczy, po czym lekko się ogarnąłem i postawiłem swój pierwszy krok tuż za nim. Jego tempo, według mnie było całkiem zwyczajne, lecz przez jego wysokość stawiał dłuższe kroki, co na pewno odbiegało od moich i nie było co się przyrównywać, ja musiałem, dreptać za nim. Wszystko dookoła było już całkowicie białe, przez padający aktualnie śnieg, natomiast ja kierowałem się nadal za dwumetrowym facetem i nadganiałem jego tempa, aż do miejsca docelowego, gdzie zapewne miał podjąć się pierwszej roboty, a zarazem pierwszego zlecenia.
0 x
Obrazek
Awatar użytkownika
Uzuru Haguro
Gracz nieobecny

Misja rangi D [9/15]
"Chinmoku'
0 x
Awatar użytkownika
Takashi
Wiek postaci: 24
Ranga: Akoraito
Krótki wygląd: Wysoki na około 178cm | czarne włosy spięte w kucyk | srebrne kolczyki w uszach | często widziany z grymasem na twarzy | ubrany w ciemny kombinezon oraz kamizelkę shinobi
Widoczny ekwipunek: Kabura na prawym udzie | kabura na lewym udzie | torba nad prawym pośladkiem | torba nad lewym pośladkiem | kamizelka shinobi | ochraniarz "Zjednoczonych Sił Sogen" na lewym ramieniu
GG/Discord: Takaś#4124

Post autor: Takashi »

0 x
TakashiMinamotoRokubi
themekpgłosphbankbrudnopis

Obrazek
Awatar użytkownika
Chinmoku
Gracz nieobecny

ChinmokuIdąc cały czas przed siebie, gdzie nie było widać końca przez ten cały śnieg już myślałem, że koniec a tu nagle ukazywało się co raz więcej i więcej drogi. Jednak gdy jeden z tej załogi zapytał czy tutaj już myślałem, że dzielą mnie od wyznaczonego miejsca dziesięć, może dwadzieścia kroków, a tu jednak trzeba było jeszcze przemierzyć ich zdecydowanie więcej. Lekko pocieszając mnie, że chata nie jest zbyt daleko, mobilizowałem się co raz bardziej i częściej myślałem o sakwie złota, aby już ją zdobyć i wybrać się do jakiejś karczmy. Przez lekki wiatr zwiewało mi trochę kapelusz z głowy, a moje oczy były co raz bardziej przymrużone, ponieważ śnieg leciał mi na powieki.
0 x
Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Shigashi no Kibu”

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości