Zimowa Gala 2019!

Awatar użytkownika
Tsukune
Wiek postaci: 30
Krótki wygląd: Czarne lub szarawe włosy, brudnoczerwony kolor oczu. "Szeroki" uśmiech. Wystające dwa kiełki. Na szyi materiałowa opaska z krzyżem i trumną. Zabandażowane lewe przedramię, pod którym znajduje się tatuaż 2 głowego węża
Widoczny ekwipunek: Futerał na plecach, wachlarz w pokrowcu przyczepiony do paska, rękawica łańcuchowa na lewej ręce, dziwna rękawica na prawej ręce, pasek z biczem, laska

Re: Zimowa Gala 2019!

Post autor: Tsukune »

Odbieram swoje 30 ph i 350ryo

Jestem w szoku że gdzieś zająłem 2 miejsce. Myślałem że nikt mnie nie widzi tutaj...oraz dziwię się że jestem wybrany do Mocarza co jest komiczne A tym bardziej najlepszy charakter męski to też są nieźle jaja
0 x
Awatar użytkownika
Toshiro
Wiek postaci: 24
Ranga: Akoraito | San
Krótki wygląd: Ubiór: https://i.imgur.com/4b7w2iP.png
Maska: https://i.imgur.com/NQByJxc.png
Widoczny ekwipunek: 2 wakizashi przy lewym boku, duża torba na dole pleców
GG/Discord: Harikken#4936

Post autor: Toshiro »

Bardzo dziękuję wszystkim za głosy, doceniam, na prawdę :D Nie spodziewałem się ich nawet aż tylu! (no może poza kategorią nocnego marka, bo większość moich postów ostatnio to zakres 1-5 xd)

Gratuluję zwycięzcom i oczywiście odbieram swoją nagrodę za 3-cie miejsce i głosowanie w postaci 20 ph i 200 ryo c:
0 x
Awatar użytkownika
Uzumaki Hibana
Gracz nieobecny
Wiek postaci: 26
Ranga: Wyrzutek C
Krótki wygląd: Wysoka, czerwonowłosa, złotooka kobieta, z dużą blizną na twarzy.
Ubranie czarne z czerwonymi elementami.
Widoczny ekwipunek: Kabura na prawym udzie. Torba przy pasie. Dwa miecze przy biodrach.
GG/Discord: 66265515

Post autor: Uzumaki Hibana »

Bardzo, bardzo, bardzo, bardzo
dziękuję za wszystkie oddane na mnie głosy!!!

"Niespodzianka Zimy" ~ piękny tytuł :)

Zatem odpieram moje 30 PH i 400 Ryo za pierwsze miejsce oraz 10 PH i 100 Ryo za głosowanie.
Arigatou!
0 x
Awatar użytkownika
Ichirou
Wiek postaci: 35
Ranga: Seinin
Krótki wygląd: Chodzące piękno.
Widoczny ekwipunek: Hiramekarei, gurda, fūma shuriken, torba, dwie kabury

Post autor: Ichirou »

Serdecznie dziękuje za wszystkie głosy. Jest mi bardzo milutko, że tyle ich wpadło. (:
Postaram się być jeszcze lepszym misterem, a statuetkę bohatera dedykuję wszystkim, którzy mają w sercu pustynię.
Szczególnie cieszę się za wyróżnienie w tym ciężkim, misyjnym biznesie, który zmonopolizowany jest przez Koalę. Podstawę gospodarki budują mali przedsiębiorcy, a podstawę forum mali misjodawcy. Pamiętajcie me słowa.
Nagrody oczywiście odbieram, a co do tytułu to jeszcze się określę.
0 x
Obrazek
KP PH bank głos koty dziennik
Awatar użytkownika
Natsume Yuki
Postać porzucona
Wiek postaci: 31
Ranga: Nukenin S
GG/Discord: 6078035 / Exevanis#4988
Multikonta: Iwan zza Miedzy

Post autor: Natsume Yuki »

Bardzo dziękuję wszystkim za głosy. Pomimo solidnej i ciężkiej konkurencji, wciąż udało mi się utrzymać Mocarza, co jest dla mnie dużą pochwałą. Postaram się nie zawieść oczekiwań. c:

Nagrody odbieram, jeszcze raz gracias i gratki reszcie nagradzanych! :D
0 x
Awatar użytkownika
Kakita Asagi
Gracz nieobecny
Wiek postaci: 28
Ranga: Samuraj (Hatamoto)
Krótki wygląd: Mężczyzna o ciemnych włosach i niebieskich oczach, wzrostu około 170 cm. Ubrany w kremowe kosode, z brązową hakama oraz granatowym haori z rodowym symbolem. Na głowie wysłużony, ale nadal w dobrym stanie kapelusz.
Widoczny ekwipunek: - Zbroja
- Tachi + Wakizashi
- Długi łuk + Kołczan
GG/Discord: 9017321
Multikonta: Hayabusa Jin

Post autor: Kakita Asagi »

Nie ukrywam, że nie spodziewałem, że się wygram tutaj cokolwiek. Bardzo niskie ukłony dla wszystkich, którzy zagłosowali na mnie w przeróżnych konkurencjach! Pozostaje mi jedynie starać się dalej, by zaufanie pokładane w głosie na mnie w tak wielu konkurencjach nie poszło w las! Będę się starał :)
Obrazek Odbieram swoją nagrodę za 3-cie miejsce w konkurencji Bohater Zimy oraz za głosowanie, czyli w sumie 20 PH i 200 ryu. Raz jeszcze bardzo dziękuje i do zobaczenia na Gali letniej :)!
0 x
Obrazek

Poza tym, uważam, że należy skasować Henge i Kawarimi.

Heroic battle Theme|Asagi-sensei Theme|Bank|Punkty historii|Własne techniki| Przedmioty z Kuźni | Inne ujęcie | Pieczątka
Lista samurajek, które były na forum, ale nie zostały moimi uczennicami i na pewno przez to nie grają.
  • Mokoto (walczyła na Murze)
  • Mitsuyo (nigdy nie opuściła Yinzin)
  • Inari (była uczennicą Seinara)
  • Sakiko (byłą roninką, obierała ziemniaki na misji D)
Awatar użytkownika
Asaka
Postać porzucona
Wiek postaci: 27
Ranga: Sentoki
Krótki wygląd: Białowłosa, złotooka, niewysoka
Widoczny ekwipunek: Kabury na broń na udach; duża torba na pośladkach; bransoletka na prawym nadgarstku; obrączka na palcu; wielki wachlarz na plecach
Aktualna postać: Airan

Post autor: Asaka »

Pięknie dziękuję wszystkim za miłą zabawę i też za głosy na mnie. Przyznam się szczerze, że nie spodziewałam się, że stanę na podium w tylu kategoriach, a tym bardziej nie spodziewałam się, że zajmę pierwsze miejsce w Dobrym Duszku Forum! To dopiero niespodzianka, ale jakże miła! ♡ Mam nadzieję, że wszyscy bawili się tak dobrze jak ja i do zobaczenia w Letniej Gali :D
Tym samym odbieram nagrodę za pierwsze miejsce oraz dodatek za głosowanie, dziękuję, dziękuję! Ach, no i oczywiście przyjmuję na barki tytuł Dobrego Duszka ♡

I nie, to zdecydowanie nie jest przypadek, że dwie Sanady zajęły drugie miejsce w Miss i Misterze Zimy ;>

PS. Następnym razem jeszcze bardziej zadeptam Ci pięty, Shikaruiko! ♡
0 x
· ·

Obrazek
· · ·
seasons don't fear the reaper
nor do the wind, the sun or the rain
Awatar użytkownika
Sabaku Kuroko
Gracz nieobecny
Wiek postaci: 18
Ranga: Dōkō
Krótki wygląd: Krótkie, krwisto czerwone włosy oraz czerwona maska na twarzy. Oczy koloru jasnej żółci, wyglądają jak zwierzęce. Wysoki i szczupły. Czerwona koszulka i czarne luźne spodnie oraz czarne sandały o mocnej podeszwie. Na szyi biały, przewiewny szal.
Widoczny ekwipunek: Gurda na plecach oraz kabura na broń na prawym udzie

Post autor: Sabaku Kuroko »

Odbieram nagrodę pocieszenia :)
0 x
Myśli | Mowa
Głos
DANCE DANCE EVERYBODY!!!!!Obrazek
Awatar użytkownika
Inoyū
Postać porzucona
Wiek postaci: 20
Krótki wygląd: Albinos, brak źrenic, czerwony cień wokół oczu, dość niska, przewieszona zbędnymi wstążkami, talizmanami i ciężką, mosiężną biżuterią; źle jej z oczu patrzy; ubrana w białe keikogi i czerwoną hibakamę.
Widoczny ekwipunek: Wakizashi u boku, torba na biodrze, dwie kabury na udach, rękawiczki z blaszkami, bordowy płaszcz.
GG/Discord: Vay#6526
Multikonta: nope
Aktualna postać: Mayū

Post autor: Inoyū »

Ślicznie dziękuję za wszystkie oddane na mnie głosy, a wszystkim tym, którzy zajęli jakieś miejsce serdecznie gratuluję! ♥
Zupełnie nie spodziewałam się, że w ogóle uda mi się zająć jakiekolwiek miejsce na podium, więc muszę przyznać, że zrobiło mi się straaasznie miło. Dziękuję za wyróżnienie moich avków (z tego miejsca chcę też pogratulować Harumi!), dziękuję też za II miejsce w najlepszym charakterze, to sporo dla mnie znaczy. Postaram się Was nie zawieść. (ง •̀ω•́)ง✧

No i na sam koniec chciałam jeszcze podziękować za tytuł Miss! Nie mam pojęcia, jak to się właściwie stało, ale skoro już jakimś cudem go zdobyłam, to chętnie ponoszę ten tytulik przez najbliższe pół roku. >:)

Przyklepuję też 40 PH i 500 Ryo: 30 PH + 400 Ryo za I miejsce i 10 PH + 100 Ryo za głosowanie.
0 x
PH BANK GŁOS

Obrazek

· 鹿 ·
Awatar użytkownika
Yamanaka Inoshi
Postać porzucona
Wiek postaci: 18
Krótki wygląd: - Akcent Karmazynowych szczytów - Francuski
- Blond włosy długością do ramion
- Zielone oczy - w stylu Yamanaka
- Wzrost 161
- Łuskowaty kombinezon
- Widoczne bandaże na dłoniach.
Widoczny ekwipunek: Stalowe elementy pancerza, maska
Duży miecz na plecach
Plecak
Kabura z prawej strony na udzie.
GG/Discord: Tario#3987/64789656
Multikonta: Hoshigaki Maname
Aktualna postać: Jun

Post autor: Yamanaka Inoshi »

Odbieram sobie 1 miejsce w moim tytule. No i dziękuję za głosy.

Biorę moje 40ph i 500 ryjków
0 x
Awatar użytkownika
Kaito
Gracz nieobecny
Wiek postaci: 17
Krótki wygląd: ♠ kruczoczarne włosy
♠ błękitne oczy
♠ rekinie kły
♠ 178 cm wzrostu, szczupły
♠ ubiór: szara koszulka, niebieska zbroja z białym futerkiem wokół kołnierza, bojówki z wieloma kieszeniami, czarne trapery
Widoczny ekwipunek: ♠ czarne rękawiczki z blaszką, bez palców
♠ torba umieszczona tam, gdzie plecy kończą swą szlachetną nazwę
♠ kabura umieszczona na prawym udzie
♠ sztylet u boku

Post autor: Kaito »

Odbieram swoją nagrodę za udział. Gratuluję przy tym wszystkim, którym udało się zdobyć jakieś miejsce na podium, a pozostałym życzę powodzenia w następnej gali :)
0 x
Awatar użytkownika
Hayami Akodo
Wiek postaci: 26
Ranga: Samuraj
Krótki wygląd: https://imgur.com/a/9wDbR
- po lewej stronie aktualne ubranie Hayamiego,
plus kremowy płaszcz i czarne rękawiczki bez palców
- długa blizna na piersi po pojedynku z Megumi Ishidą
- blizna na prawej nodze po walce pod Murem
Widoczny ekwipunek: - włócznia yari
- katana
- plecak
Multikonta: brak
Aktualna postać: Hayami Akodo

Post autor: Hayami Akodo »

Odbieram moje PH i dziękuję tym, którzy na mnie głosowali w jakiejkolwiek kategorii! <3
0 x
Obrazek though my body may decay on the isle of Ezo
my spirit guards my lord in the east

voice |PH| theme | bank | vibe 1|vibe 2
Awatar użytkownika
Shikatsu
Postać porzucona
Wiek postaci: 21
Krótki wygląd: Shikatsu to tam takie tam, jakaś tam laska. Taka se o, ciemne włosy, niebieskie oczy, kurtka na grzbiecie, znudzona mina.
Widoczny ekwipunek: Torba nad zadkiem. Dwie kabury na udach. Czarny płaszcz. Złożony Fūma Shuriken przytwierdzony nad torbą. Duży Shuriken przytroczony do pleców.
GG/Discord: urb#6156
Multikonta: -

Post autor: Shikatsu »

Uff, opłaciło się pajacować przez ostatnie pół roku, w końcu jestem królem klaunów. (: Bardzo dziękuje wszystkim za głosy! Aż się miło człowiekowi robi na serduszku.

I wow, drugie miejsce w awatarkach! Dziękuje dziękuje dziękuje ❤️

Gratuluje wszystkim zwycięzcom i odbieram moje pyszniutkie pehacze za pierwsze miejsce i głosowanie (razem 40 PH i 500 Ryo). No i z przyjemnością wymieniam tytuł barda na śmieszka. (:<
0 x
猪 · 鹿 · 蝶 Obrazek ph · bank · kp · głos
Awatar użytkownika
Jun'ichi
Martwa postać
Wiek postaci: 21
Krótki wygląd: Przeciętnego wzrostu i wagi chłopiec, którego pokryte bliznami ciało skryte jest pod prostą, dwukolorową szatą. Twarz jako szczególnie szpetna jest całkowicie zakryta maską.
Multikonta: -

Post autor: Jun'ichi »

Dzięki wszystkim za wyśmiewanie, odbieram swoją nagrodę wstydu ;_;
0 x
Obrazek

I do not want the sun to rise if she will not be there
Awatar użytkownika
Seinaru
Martwa postać
Wiek postaci: 29
Ranga: Samuraj
Krótki wygląd: Trupioblada cera, charakterystyczny brak głowy
Widoczny ekwipunek: Nagrobek

Post autor: Seinaru »

Dziękuję i odbieram 40 PH i 500 Ryo. o/
0 x
Jeśli czytasz ten podpis to znaczy, że jestem już martwy...
Zablokowany

Wróć do „Administracyjne”

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości