Zimowa Gala 2019!

Awatar użytkownika
Kenshi
Postać porzucona
Wiek postaci: 25
Ranga: Sentoki
Krótki wygląd: Wysoki, szczupły brunet o jasnych, żółtych tęczówkach. Cechą charakterystyczną jest głęboka blizna przecinająca twarz. Mężczyzna nosi lekki, przewiewy strój w którego skład wchodzą spodnie, tunika, okrycie głowy i szyi - wszystko w odcieniach bieli.
Widoczny ekwipunek: Płaszcz, tunika, okrycie głowy i szyji, rękawiczki, blaszane plakietki na nadgarstkach oraz pochwa z kataną przypasana u boku.
Multikonta: Azuma

Re: Zimowa Gala 2019!

Post autor: Kenshi »

Ukryty tekst
0 x
Wiem, że niektórzy mają ser­ca jak dzwon

Silne, głośne, pra­wie niez­niszczal­ne

Lecz zim­ne jak żela­zo, z które­go je odlano
Obrazek
Awatar użytkownika
Shidia
Wiek postaci: 23
Ranga: Doko
GG/Discord: Naoś#6130

Post autor: Shidia »

1. Miss Zimy – Reika

2. Mister Zimy - Sabaku Kuroko

3. Forumowy No-Life - Yamanaka Inoshi <- Bo zawsze go widzę i wiem, że zawsze jest :P

4. Ciapciak - Shin

5. Mocarz - Numa

6. Najlepszy Damski Charakter - Harumi

7. Najlepszy Męski Charakter - Sabaku Kuroko

8. Szarak - Shin

8. Dobry Duszek Forum - Za szczere podejście na samym starcie i z dużym serduchem oddaje głos na Murai'a aka Exodia.

9. Pisarz Zimy - Sabaku Kuroko

10. Najlepsza sygnatura/avatar – Mitsuyo – Ponieważ, jest on lekki, nie rzuca się wiele rzeczy przez co widać postać na pierwszym planie.

11. Maruda - Rai… - on wiecznie marudzi.. chyba nie znam najbardziej marudnej osoby ><"

12. Mistrz Pióra - Ostatnio czytałam namiętnie posty z misji u Kuroko chodź zaimponowały mi mocno Posty Reiki. - To jednak skłaniam się ku Reice.

13. Tryhard - Jeśli chodzi o spamowanie postów to dla mnie Reika wygrywa tą kategorię. Słynne nawalanie palcami o klawiaturę na discordzie od dziś będzie bębnić mi przyjemnie w uszach :)

14. Złoty Pracuś TwoFace + Za organizację Zimowego balu i małego śmieszka zamierzonego tworząc podwójną 8 w liście i w kodzie :)

15. Śmieszek - Yami, ponieważ definitywnie potrafi rozśmieszyć nawet na rozmowach przez Discorda :)

16. Najlepsza Zimowa Scena -  Do tej pory żadnej nie widziałam. Więc brak głosu.

17. Bohater Zimy - brak

18. Antybohater Zimy - brak

19. Nocny marek - Inoś definitywnie

20.Niespodzianka Zimy - brak
0 x
Yura

Post autor: Yura »

1. Miss Zimy - Inojeczka moja kochana <3

2. Mister Zimy - MISZIMA XDDDD

3. Forumowy No-Life - Ocir

5. Mocarz - Ocir

6. Najlepszy Damski Charakter - Suzia

8. Dobry Duszek Forum - Youmu

10. Najlepsza sygnatura/avatar - Inojka

11. Maruda - REIKA

15. Śmieszek - Shikatsu
0 x
Awatar użytkownika
Chunchunmaru
Postać porzucona
Multikonta: nie

Post autor: Chunchunmaru »

Ukryty tekst
0 x
Awatar użytkownika
Shikarui
Postać porzucona
Wiek postaci: 24
Ranga: Sentoki | Lotka
Krótki wygląd: - Czarne, długie włosy; w jednym paśmie opadającym na prawą pierś ma wplecione kolorowe, drewniane koraliki
- Lewe oko w kolorze lawendy
- Na prawym oku nosi opaskę
- Średniego wzrostu
Widoczny ekwipunek: Łuk, kołczan ze strzałami, zbroja, płaszcz, torba na tyłku, kabura na prawym udzie, wakizashi przy lewym boku i za plecami na poziomie pasa, średni zwój, mały zwój przy kaburze,
GG/Discord: Angel Sanada#9776
Multikonta: Koala

Post autor: Shikarui »

0 x
Obrazek

Fine.
Let me be Your villain.
Awatar użytkownika
Inoyū
Postać porzucona
Wiek postaci: 20
Ranga: Dōkō
Krótki wygląd: Albinos, brak źrenic, czerwony cień wokół oczu, dość niska, przewieszona zbędnymi wstążkami, talizmanami i ciężką, mosiężną biżuterią; źle jej z oczu patrzy; ubrana w białe keikogi i czerwoną hibakamę.
Widoczny ekwipunek: Wakizashi u boku, torba na biodrze, dwie kabury na udach, rękawiczki z blaszkami, bordowy płaszcz.
GG/Discord: Vay#6526
Multikonta: nope
Aktualna postać: Mayū

Post autor: Inoyū »

Ukryty tekst
0 x
PH BANK GŁOS

Obrazek

· 鹿 ·
Awatar użytkownika
Kakita Asagi
Gracz nieobecny
Wiek postaci: 28
Ranga: Samuraj (Hatamoto)
Krótki wygląd: Mężczyzna o ciemnych włosach i niebieskich oczach, wzrostu około 170 cm. Ubrany w kremowe kosode, z brązową hakama oraz granatowym haori z rodowym symbolem. Na głowie wysłużony, ale nadal w dobrym stanie kapelusz.
Widoczny ekwipunek: - Zbroja
- Tachi + Wakizashi
- Długi łuk + Kołczan
GG/Discord: 9017321
Multikonta: Hayabusa Jin

Post autor: Kakita Asagi »

1. Miss Zimy - Hyuuga Setsuna - zawsze stanowi dla mnie natchnienie do pisania i jest muzą mojej postaci!

2. Mister Zimy - Ichirou - no nie ma to tamto, wpisuje się w tą kategorię pod każdym względem i to zapewne nie tylko moje zdanie (spoglądając na już posiadany tytuł ;) )

3. Forumowy No-Life - Yamanaka Inoshi - ja go tam widzę niemalże wszędzie i zawsze.

4. Ciapciak -

5. Mocarz - Seinaru Kei - nie oszukujmy się, największym koksem na forum, to on nie jest, ale zdecydowanie zalicza się w poczet tych, który większość rozłoży z palcem w ogonie.

6. Najlepszy Damski Charakter - Chise - z jakiegoś powodu śledzę jej przygody częściej niż innych postaci. Moim zdaniem, to oryginalnie wykreowana i ciekawie prowadzona postać. Jestem na tak.

7. Najlepszy Męski Charakter - Jun'ichi - zdecydowanie on, postać oryginalnie wykreowana, konsekwentnie prowadzona. Nie ma innej opcji.

8. Szarak -

8. Dobry Duszek Forum - Ichirou - no, jako że pewne zasady wiążą mi niesłusznie ręce i nie mogę ani wyróżnić 2 osób, ani też na jedną więcej niż 3 razy zagłosować, wybieram Ichirou.

9. Pisarz Zimy -

10. Najlepsza sygnatura/avatar - Ayame - zdecydowanie to nadal jedna z moich ulubionych sygnatur i avatarów na forum.

11. Maruda - Yami - w tej "odsłonie" chyba najwięcej marudził ;)

12. Mistrz Pióra -

13. Tryhard - Seinaru (?) - takie mam wrażenie, skubany zdecydowanie mi umyka, ale ja też mu po piętak depczę, a jako, że nie mogę na siebie zagłosować, to nominuję jego, o.

14. Złoty Pracuś - Seinaru - za całokształt pracy na rzecz forum, Chłopie tylko tak trzymaj, ale się nie zajedź bo nie na tym zabawa polega!

15. Śmieszek -

16. Najlepsza Zimowa Scena - Ślub Asaki - Shikarui - to chyba jedyny nie mój wątek, który śledziłem.

17. Bohater Zimy - Natsume - podejmuje się bohaterskich zadań i stoi na czele cesarstwa, a przy tym ma dość power'a by być herosem. Poza tym, no jak zima, to Yuki, c'nie ;) ?

18. Antybohater Zimy -

19. Nocny marek - Połowa forum? Nie wiem, za wcześnie chodzę spać...

20.Niespodzianka Zimy -
0 x
Obrazek

Poza tym, uważam, że należy skasować Henge i Kawarimi.

Heroic battle Theme|Asagi-sensei Theme|Bank|Punkty historii|Własne techniki| Przedmioty z Kuźni | Inne ujęcie | Pieczątka
Lista samurajek, które były na forum, ale nie zostały moimi uczennicami i na pewno przez to nie grają.
  • Mokoto (walczyła na Murze)
  • Mitsuyo (nigdy nie opuściła Yinzin)
  • Inari (była uczennicą Seinara)
  • Sakiko (byłą roninką, obierała ziemniaki na misji D)
Ayatsuri Juranu

Post autor: Ayatsuri Juranu »

1. Miss Zimy - Shikatsu, a nie wiem, tak jakoś.

2. Mister Zimy - Jun'ichi. Skoro jest tak zdeformowany, a ludzie nawet tego nie zauważają, to coś w nim musi być, no nie?

3. Forumowy No-Life - Harumi

4. Ciapciak - Inoshi

5. Mocarz - Numa. Może nie wybija się w PH czy manewrach, ale ten chory umysł...

6. Najlepszy Damski Charakter - Youmu Nanatsuki - parę razy jej prowadziłem i miałem okazję zobaczyć, jak niezachwiana w charakterze jest ta damulka.

7. Najlepszy Męski Charakter - Ciężko powiedzieć. Dam Jun'ichi. Gdyby tylko inni uwzględniali jego kalectwo.

8. Szarak - Ciężko jest zejść niżej szarością niż człowiek, który dostał pytanie czy gra samemu poza prowadzeniem misji. Więc na nikogo. Wait. Takeshi Aburame

8. Dobry Duszek Forum - Shikarui

9. Pisarz Zimy - You... Yami, za przepiękną naukę Hien.

10. Najlepsza sygnatura/avatar - Youmu... Nie, nie mogę dać jej cztery razy, więc Harumi.

11. Maruda - nikt więcej ode mnie nie marudzi, więc nie dam nikomu tej przyjemności.

12. Mistrz Pióra - Hibana, od której prowadzenia ciężko mi się oderwać.

13. Tryhard - Numa, za te wszystkie nocne rozmowy o zniszczeniu świata.

14. Złoty Pracuś - Rozważałem trzy kandydatury, z czego dwie to twarze TF, jednak mój głos idzie do Yami'ego, za kalkulacje Gunbai'a i raportu samurajskiego. Jak przez Offtop ominąć dział pomysłów.

15. Śmieszek - Ichirou, za te nieśmieszne suchary.

16. Najlepsza Zimowa Scena - Skakanie z wieży Mishimy i Reiki.

17. Bohater Zimy - Numa, nie tylko za ratowanie ludzi na evencie, ale i przygarnięcie świerszcza.

18. Antybohater Zimy - Youmu Nanatsuki - nawet nie jest taka zła, co egoizm do bólu

19. Nocny marek - Youmu Nanatsuki - nawet się dopytywałem dlaczego zawsze odpisuje w środku nocy...

20.Niespodzianka Zimy - Hibana, a tak o.
0 x
Awatar użytkownika
Shins
Martwa postać
Wiek postaci: 22
Ranga: Dōkō, Pazur
Krótki wygląd: Nijaki. Zazwyczaj skryty w czarnym stroju ninja - do misji się przebiera. Brak cech szczególnych poza ustami na rękach i piersi.
Widoczny ekwipunek: Torba na glinę u pasa, dwie torby z tyłu. Maska na twarzy, rękawiczki na dłoniach. Miecz zawieszony na plecach. Płaszcz.

Post autor: Shins »

Ukryty tekst
0 x
Karta Postaci <> Mechanika technik rodu Dōhito <> WT <> Kuźnia <> Dziennik młodego zabójcy Twarda spacja:
Awatar użytkownika
Sabaku Kuroko
Gracz nieobecny
Wiek postaci: 18
Krótki wygląd: Krótkie, krwisto czerwone włosy oraz czerwona maska na twarzy. Oczy koloru jasnej żółci, wyglądają jak zwierzęce. Wysoki i szczupły. Czerwona koszulka i czarne luźne spodnie oraz czarne sandały o mocnej podeszwie. Na szyi biały, przewiewny szal.
Widoczny ekwipunek: Gurda na plecach oraz kabura na broń na prawym udzie

Post autor: Sabaku Kuroko »

1. Miss Zimy - Kouseki Shidia

2. Mister Zimy - Tak samo jak lata, Sabaku Ichiro.

3. Forumowy No-Life - Jak zwykle Yamanaka Inoshi. Ten człowiek żyje tym forum xD

4. Ciapciak - Shin. Bo taki z niego ciapciak.

5. Mocarz - Natsume. Nie chciałbym się z nim bić :)

6. Najlepszy Damski Charakter - Kouseki Shidia

7. Najlepszy Męski Charakter - Brak głosu

8. Szarak - Ayatsuri Juranu

8. Dobry Duszek Forum - Kouseki Shidia

9. Pisarz Zimy - Ayatsuri Juranu

10. Najlepsza sygnatura/avatar - Natsume

11. Maruda - Yami

12. Mistrz Pióra - Yamanaka Inoshi

13. Tryhard - Yamanaka Inoshi

14. Złoty Pracuś - Ocir

15. Śmieszek - Shin

16. Najlepsza Zimowa Scena - Brak

17. Bohater Zimy - Ichiro

18. Antybohater Zimy - Hikari

19. Nocny marek - Harumi

20.Niespodzianka Zimy - Shin
0 x
Myśli | Mowa
Głos
DANCE DANCE EVERYBODY!!!!!Obrazek
Awatar użytkownika
Uzumaki Hibana
Gracz nieobecny
Wiek postaci: 26
Ranga: Wyrzutek C
Krótki wygląd: Wysoka, czerwonowłosa, złotooka kobieta, z dużą blizną na twarzy.
Ubranie czarne z czerwonymi elementami.
Widoczny ekwipunek: Kabura na prawym udzie. Torba przy pasie. Dwa miecze przy biodrach.
GG/Discord: 66265515

Post autor: Uzumaki Hibana »

Ukryty tekst
0 x
Awatar użytkownika
Keion
Wiek postaci: 28
Krótki wygląd: Szare włosy, szczupły w miarę wysoki, ma wcięcia koloru czerwonego na twarzy
Widoczny ekwipunek: Kabura z prawej strony na udzie i torba na lewym pośladku.
GG/Discord: Keion#4512

Post autor: Keion »

1. Miss Zimy - Kouseki Shidia

2. Mister Zimy - Yuushi.

3. Forumowy No-Life - Yamanaka Inoshi

4. Ciapciak - Junichi ;)

5. Mocarz - Natsume.

6. Najlepszy Damski Charakter - Asaka

7. Najlepszy Męski Charakter - Keizo

8. Szarak - Oshi

8. Dobry Duszek Forum - Kouseki Shidia

9. Pisarz Zimy - Ayatsuri Juranu

10. Najlepsza sygnatura/avatar - Natsume

11. Maruda - Yami

12. Mistrz Pióra -

13. Tryhard - Numa

14. Złoty Pracuś - Koala

15. Śmieszek - Sou

16. Najlepsza Zimowa Scena - Brak

17. Bohater Zimy -

18. Antybohater Zimy - Shiga

19. Nocny marek - Exodia

20.Niespodzianka Zimy -
0 x
Awatar użytkownika
Asaka
Postać porzucona
Wiek postaci: 27
Krótki wygląd: Białowłosa, złotooka, niewysoka
Widoczny ekwipunek: Kabury na broń na udach; duża torba na pośladkach; bransoletka na prawym nadgarstku; obrączka na palcu; wielki wachlarz na plecach
Aktualna postać: Airan

Post autor: Asaka »

0 x
· ·

Obrazek
· · ·
seasons don't fear the reaper
nor do the wind, the sun or the rain
Awatar użytkownika
Naoki
Gracz nieobecny
Wiek postaci: 22
Ranga: Akoraito
Krótki wygląd: Zielonowłosy młodzieniec, przeciętnego wzrostu.
GG/Discord: Abur#4841

Post autor: Naoki »

1. Miss Zimy - Rika taki awans z niespodzianki na miss :D Trzeba zacząć rewolucje i docenianie młodego piękna. Czy coś.

2. Mister Zimy - Najlepszym kandydatem do tego stanowiska powinien być Yami. Wyjątkowy, niepowtarzalny i leniwy. Aż bije od niego naturą prawdziwego top modela

3. Forumowy No-Life - Inoś, chyba nie ma na forum drugiej takiej osoby jak on

4. Ciapciak - Tensa jeszcze żyje tutaj? Czy już tak upadł permanentnie.

5. Mocarz - Tutaj nie ma problemu. Murai, silny i inteligentny. Czego oczekiwać więcej po prawdziwym mocarzu.
6. Najlepszy Damski Charakter - W końcu mogę się wykazać moją znajomością charakterów innych postaci! Szkoda, że nie znam wszystkich. Dlatego głosik na Suzu.

7. Najlepszy Męski Charakter - Tutaj głos na wielkiego pasterza, który sobie ubzdurał, że jest samurajem. Seinar

8. Szarak - Tsukune, ciężko znaleźć do tego miejsca lepszą osobę. Może i jest kupę czasu na tym forum, ale zupełnie niczym się nie wyróżnia i łatwo o nim niestety zapomnieć.

8. Dobry Duszek Forum - Dobry duszek, ciężko, jakoś słabo tutaj mi coś wybrać. Dlatego głos na Asakę, trzeba się nieco podlizać.

9. Pisarz Zimy - Eeee... z kim ja pisałem tej zimy? W sumie, bardzo spodobała mi się niekończąca się opowieść Hikariego. Może doczekam się też jej końca.

10. Najlepsza sygnatura/avatar - Tutaj oczywiście Harumi, posiada według mnie ładne avki, dodatkowo tworzyła je także dla innych osób.

11. Maruda - Tutaj głos musi paść tradycyjnie, gdzieś niestety musi. Reika

12. Mistrz Pióra - Koala, a jest na tym forum jakiś lepszy pisarz?

13. Tryhard - Shiga za swe ekspresowe wbijanie Ph i innych rzeczy. Raczej niedługo znajdzie się w puli najsilniejszych osób na forum.

14. Złoty Pracuś - Lewa Twarz TwoFace, bo prawa jest leniwa i źle się jej z oczu patrzy,

15. Śmieszek - Niech ma Ocir, tak bardzo chciał na chacie, nie mam serca mu odmówić.

16. Najlepsza Zimowa Scena - ślub Koali i Asaki

17. Bohater Zimy -

18. Antybohater Zimy - Shiga, ktoś kto chce być dobrym mnichem jashina i pokazać innym, że Kultyści nie są źli, a samemu gryzie, kopie i pali każdego kto mu stanie na drodze. Czy to właśnie jest prawdziwa droga Ognia?

19. Nocny marek - A bo ja wiem, śpię zazwyczaj i gdzie kategoria rannego ptaszka ja się pytam?

20.Niespodzianka Zimy - Numa, który może osiągnąć sukces w zawodzie pogrzebowym. W końcu rano mi się pochwalił, że posiada parę ładnych kwater na skraju lasu.
0 x
Wszystko co powiem, może być głupie i nikt nie ma prawa, użyć tego przeciwko mnie. Obrazek
Awatar użytkownika
Rika Kari Matsubari
Wiek postaci: 19

Post autor: Rika Kari Matsubari »

1. Miss Zimy - Misae - jeszcze tu jesteś?

2. Mister Zimy - Hikari

3. Forumowy No-Life - Inoś

4. Ciapciak - Tensa, permanentnie.

5. Mocarz - Yami

6. Najlepszy Damski Charakter - Chise

7. Najlepszy Męski Charakter - Murai

8. Szarak - Keizo!

8. Dobry Duszek Forum - Hayami

9. Pisarz Zimy - Akashi

10. Najlepsza sygnatura/avatar - Suzu, za... mój avek :v

11. Maruda - Numa

12. Mistrz Pióra - Ocir

13. Tryhard - Yasuo - gwoli ścisłości, za próbę podkopania Ryuzaku mieczem.

14. Złoty Pracuś - Seinar

15. Śmieszek - Ocir i Seinar. Dlatego... żaden?

16. Najlepsza Zimowa Scena - Jun zamawia Akashiemu pizzę na spalonym cieście. Na czaciku.

17. Bohater Zimy - Shiga

18. Antybohater Zimy -

19. Nocny marek - Hikari

20.Niespodzianka Zimy - Hibana
0 x
Zablokowany

Wróć do „Administracyjne”

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości