- Nazwa
- Genjutsu: Bretsu
- Ranga
- A
- Pieczęci
- Brak
- Zasięg
- 15 metrów
- Koszt
- B: 25% | A: 17% | S: 15% | S+: 5%
- Dodatkowe
- KC B | kontakt wzrokowy wymagany Sharingan
- Opis Nic dodać nic ująć, technika po wykonaniu pieczęci tworzy po prostu świat iluzji. W którym użytkownik może robić dosłownie wszystko czego zapragnie. Wiązka chakry jest wysłana po sekwencji pieczęci.
- Link do tematu postaci
- http://www.shinobiwar.pl/viewtopic.php?f=102&t=363
Genjutsu: Bretsu
Moderator: Souei
Genjutsu: Bretsu
0 x
Re: Genjutsu: Bretsu
Kolejne jutsu umożliwiające niemal instakill, gdyż ty jako genuser pakujesz głównie w psychike, a mało kto daje w konsekwencje. Jedna-dwie tury i cel nieprzytomny, a wtedy robisz co chcesz. Uciec można tylko jak się jest z sojusznikiem. Aktywowane jak każdy Gen.
Ja już coś mówiłem o omnipotężnych genjutsu? Tak. Brak akcepta.(
Ja już coś mówiłem o omnipotężnych genjutsu? Tak. Brak akcepta.(
0 x
Takie jest Genjutsu, nigdy nie powinno się walczyć jeden na jednego. To że pakuje w psychikę to raczej moja sprawa. Więc cóż, technika oczywiście jest możliwa do wykonania na takim poziomie, ponieważ na randze B jest wile technik które po złapaniu praktycznie dają Ci wygraną walkę. Technika Kurama Himo Baindo, łapią Cie te łodygi i dziękuje za zabawę. Magen: Jubaku Satsu również.
Musisz się nauczyć, że iluzje takie już są. Również techniki rangi B po trafieniu spokojnie mogą zabić.
Musisz się nauczyć, że iluzje takie już są. Również techniki rangi B po trafieniu spokojnie mogą zabić.
0 x
To samo co Kaien, brak akcepta.
Jeśli w pierwszej turze nikt nie użyje Kai, na ofierze, to w sumie już po niej.
+ Wydaje mi się że to mdlenie powinno zaliczać się do wytrzymałości. W końcu od kiedy konsekwencja działa na płuca?
Jeśli w pierwszej turze nikt nie użyje Kai, na ofierze, to w sumie już po niej.

+ Wydaje mi się że to mdlenie powinno zaliczać się do wytrzymałości. W końcu od kiedy konsekwencja działa na płuca?
0 x
Nehan Shōja no Jutsu, robi identycznie. Spadają na Ciebie płatki i jeśli nie zrobisz Kai to RIP. tutaj jest tylko to, że ktoś inny musi użyć Kai. Więc mi nie mówcie, że mam to nerfić
0 x
No i nagle znika powietrze xDD To raczej też jest coś nie halo, czy tylko dla mnie to zwraca uwagę? Tam też masz dwie tury na reakcję co jest w opisie. Ja nie widzę różnicy jak mówiłem, poza tym, że trzeba kogoś do wyjścia z niej.
0 x
Yoshi, albo wzorować się na istniejących jutsu dokładnie, albo robisz zupełnie inne. A nie, Twoja technika ma więcej plusów niż wspomniane przez ciebie jutsu. Do poprawy
0 x
To rzuć jakimiś poprawkami? Ranga A może wam odpowiada? Choć na takiej jest już instantowy paraliż jednym gestem
0 x
A jak ktoś zaczyna sie dusić i rzuci bombke chilli - Wyjdzie z genjutsu? ^ ^
0 x
Skoro jest to już ranga A... Gdzie jest Utakata, gdzie tworzymy własny świat i paraliżujemy instantowo przeciwnika, no to nie... Wyjście tylko za pomocą Kai użytego przez drugą osobę.
0 x
Aha, czyli przeciwnik się dusi i nawet jak sobie rzuci Chili czyli zrozumie że powietrze jednak jest (bo go gryzie i dusi) to i tak nie wyjdzie z gen? Heheheheh.
0 x
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości