Ey b0ss, czyli kolejna technika.

Moderator: Souei

Yoichi

Ey b0ss, czyli kolejna technika.

Post autor: Yoichi »

Nazwa Jutsu: Inu no Dankai
Dziedzina: Klanowe
Ranga Jutsu: E
Zasięg Jutsu: Na ciało
Koszt chakry: Nieodczuwalny
Opis: Technika będąca połączeniem Kinobori no Waza i Suimen Hokō no Waza, umożliwiająca zarówno chodzenie po pionowych ścianach, a także wodzie, lecz nie dla ludzi, a dla Ninkenów. Ninkeny jako psy wyszkolone do walki często zostawały w tyle przez brak możliwości stąpania po wodzie lub stromych ścianach, dlatego zostało opracowane specjalne jutsu eliminujące ten problem. Jest ono połączeniem ludzkich dwóch technik tyle, że dla Ninkenów. Nie różni się niczym.
Link do tematu postaci: >KLIK<

//Połączyłem te techniki, aby nie spamić dwoma osobnymi. Ogólnie technika banalna, a jakże użyteczna i brakująca Ninkenom.
0 x
Awatar użytkownika
Vulpie
Multikonta: Misae Misaki

Re: Ey b0ss, czyli kolejna technika.

Post autor: Vulpie »

Brak uwag. Akcept
0 x
Sekki

Post autor: Sekki »

Akcept z miejsca.
0 x
Yoshimitsu

Post autor: Yoshimitsu »

Akamaru o ile pamiętam normalne chodził po ścianie itp. Więc wydaje mi się że powinno być to kanoniczne, tylko no... Upalny dzień i nie myślę, nie pamiętam odcinków itp. No ale na pewno to było gdzieś. No ale... Akcept jeśli mnie pamięć myli xD
0 x
Awatar użytkownika
Defrevin
Założyciel Forum

Post autor: Defrevin »

Również przyklepuje :)
0 x
Jeśli masz ważną sprawę, pytanie lub potrzebujesz pomocy związanej z funkcjonowaniem forum, proszę wyślij do mnie prywatną wiadomość. Z chęcią zapoznam się ze sprawą i rozwieje wszelkie wątpliwości.
Sekki

Post autor: Sekki »

Jeśli nikt się nie uczepi do jutra, to przenoszę.
0 x
Kaien

Post autor: Kaien »

Akcept i przenosze
0 x
Zablokowany

Wróć do „Techniki”

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości