- Nazwa
- Futton Bunshin no Jutsu
- Dziedzina
- Futton
- Ranga
- B
- Pieczęci
- Koń
- Zasięg Max.
- Dowolny
- Koszt
- Dowolny
- Opis Technika będąca wariacją Bunshin no Jutsu. Użytkownik wykorzystując chakrę Futtonu wytwarza replikę cielesną, która czuje, potrafi mówić, myśleć, atakować, itd. [jak w Moku Bunshinie]. Technika ma swoje plusy i minusy. Zacznijmy od stron dobrych - replika z pewnością przydaje się w walce, a do tego jej zniszczenie wcale nie jest takie łatwe. Wytrzymałość jest porównywalna do innych klonów elementarnych [silniejsza niż od Suiton Bunshina, słabsza niż u Moku Bunshina], jednakże w momencie naruszenia granicy trwałości repliki, zamienia on się w ciekły kwas. Ciecz ta oczywiście pryska, w promieniu 5 metrów od samej siebie.
Minusy tej techniki są proste. Klon może korzystać tylko z technik klanowych i Taijutsu/Bukijutsu, które zna użytkownik. - Link
- Tutaj
cancer technique
Moderator: Souei
cancer technique
0 x
Re: cancer technique
Ukryty tekst
0 x
Jeśli masz ważną sprawę, pytanie lub potrzebujesz pomocy związanej z funkcjonowaniem forum, proszę wyślij do mnie prywatną wiadomość. Z chęcią zapoznam się ze sprawą i rozwieje wszelkie wątpliwości.
Ukryty tekst
0 x
Jeśli masz ważną sprawę, pytanie lub potrzebujesz pomocy związanej z funkcjonowaniem forum, proszę wyślij do mnie prywatną wiadomość. Z chęcią zapoznam się ze sprawą i rozwieje wszelkie wątpliwości.
No już lepiej
dodaj to do opisu i mój wstępny akcept jest o ile nie przyjdzie mi nic jeszcze do głowy.

0 x
Hmm... A mi się nasuwa jedna myśl, po rozwaleniu klona ten kwas może być użyty do innych technik i drugie... Czy ten kwas po zniszczeniu np kopnięciem i klon się rozwali, zaczyna reagować z ciałem oponenta tak samo jak normalny kwas?
0 x
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości