@Numa
Pomysł Drugi: Jest to bardzo sensowne rozwiązanie, masz racje, umieszczenie opisu na dole mocno zmienia czytelność kodu, jakoś nie pomyślałem o tym jak to pisałem, zaraz to zmienię.
Pomysł Pierwszy: Kod jest porozbijany w ten sposób aby było widać z jakich klocków się on składa i w razie czego bez problemu dałoby się go poszerzyć, Jeżeli komuś łatwiej jest skopiować jeden w całości, to zawsze może wziąć ten znajdujący się w przykładzie. Tam wszystko jest w jednym kawałku
@Reika:
Ja to pisałem. Podjąłem taką decyzję, ponieważ wcześniej było tak jak gracze lubią, czyli bez formy, jak kto lubi, przez Zdarzały się bardzo nieprzyjemne zgłoszenia, które trzeba było rozpatrzyć. Niektórzy wrzucali linki do każdego posta osobno, niektórzy tylko do tematów nie zaznaczając ile postów chcą rozliczać, jeszcze inni robili to całkowicie bez formy, wrzucając jak im w duszy zagrało. Dlatego też z Musem podjęliśmy decyzję o ustandaryzowaniu formy zgłoszeń. Wymaga to więcej pracy od graczy, jednakże ułatwia robotę sprawdzającym. Pierwsze zgłoszenie może być ciężkie, w końcu trzeba się ścierać z czymś nowym, jednakże każde kolejne będzie już szło łatwiej. Chciałbym zaznaczyć, że gracze rozliczają fabułkę raz na jakiś czas a my musimy na to poświęcić trochę więcej. Podział na wątki i tematy powstał z powodu tego, jak od dawna jest wyceniana fabuła, ma to także ułatwić nam pracę. Bardzo dziękuję za nazwanie mojej pracy

, uwagi graczy są dla mnie bardzo, ale to bardzo ważne i na pewno wezmę to do swojego małego serduszka.