Siedziba władzy

Awatar użytkownika
Seinaru
Martwa postać
Wiek postaci: 29
Ranga: Samuraj
Krótki wygląd: Trupioblada cera, charakterystyczny brak głowy
Widoczny ekwipunek: Nagrobek

Re: Siedziba władzy

Post autor: Seinaru »

0 x
Jeśli czytasz ten podpis to znaczy, że jestem już martwy...
Awatar użytkownika
Tsuyoshi
Gracz nieobecny
Wiek postaci: 16
Ranga: Dōkō
Krótki wygląd: Blond włosy, złote oczy; czarne bufiaste spodnie, czarna koszulina, wszystko związane czarnym pasem na wysokości bioder, czarne trzewiki z miękką podeszwą.
Widoczny ekwipunek: •Kabura na prawym udzie,
•Duża torba nad lędźwiami,
•Miecz obosieczny pod dużą torbą,
•Rękawiczki z blaszkami na dłoniach,
•Manierka obok torby,
•Odznaka ninja przyczepiona do koszuli.
GG/Discord: cichuteńko#0324
Multikonta: -

Post autor: Tsuyoshi »

0 x
Obrazek

|| THEME ||
Awatar użytkownika
Tsuyoshi
Gracz nieobecny
Wiek postaci: 16
Krótki wygląd: Blond włosy, złote oczy; czarne bufiaste spodnie, czarna koszulina, wszystko związane czarnym pasem na wysokości bioder, czarne trzewiki z miękką podeszwą.
Widoczny ekwipunek: •Kabura na prawym udzie,
•Duża torba nad lędźwiami,
•Miecz obosieczny pod dużą torbą,
•Rękawiczki z blaszkami na dłoniach,
•Manierka obok torby,
•Odznaka ninja przyczepiona do koszuli.
GG/Discord: cichuteńko#0324

Post autor: Tsuyoshi »

0 x
Obrazek

|| THEME ||
Awatar użytkownika
Sayona Kidori
Gracz nieobecny

Post autor: Sayona Kidori »

Sayona nie była artystyczną duszą, a przynajmniej żadnego talentu w sobie do tej pory nie odkryła. Nie rysowała jakoś szczególnie, nie grała na instrumentach, tańczyć co prawda tańczyła, ale dla swojej rozrywki, nie innych. Ale zdawała sobie sprawę, że ma inne talenty, których gejsza mogłaby jej pozazdrościć, a jej praca w zasadzie wcale nie była jakaś szczególnie miła. Pół biedy, gdy odwiedział ją ktoś taki jak Takeda, zainteresowany nią samą dla dla jej sztuki i towarzystwa, gorzej gdy pojawiał się jakiś obleśny typ robierający kobietę wzrokiem tylko dlaczego, że grała dla niego.. Nie było to na pewno przyjemne. Choć ona zapewne także nie chciałaby zostać kunoichi i wykonywać zadania nieraz z narażeniem życia, za kwotę zapewne znacznie mniejszą od jej wynagrodzenia. Co kto lubił, prawda?
- Bardzo smaczne, dziękuję - skinęła głową z uśmiechem, z wyraźnie poprawionym humorem i bardziej rozluźniona. Może nie było to dla niej nadal najsympatyczniejsze miejsce pod słońcem, ale widocznie czuła się znacznie swobodniej. Stety niestety, właśnie się zbierali, więc mogła się pożegnać. Ona ruszyła do drzwi, nie mogła więc zobaczyć i odżałować tej góry pieniędzy, którą zostawił w tym przybytku. Może i na szczęście? W końcu czego oczy nie widzą..
Woźnica wciąż czekał. Sayona pozwoliła sobie na głębokie westchnięcie pod nieobecność Takedy i przetarła dłonią kark, przeciągając się nieco. Za dużo było już dzisiaj siedzenia, a dzień się dopiero zaczynał i mógł nie skończyć tak szybko. Musiała się przygotowac, że to mógł być długi. Na szczęście droga do Siedziby Władzy nie była długa, uwinęli się więc szybko. Zamierzała wychodzić, kiedy Takeda zatrzymał ją.. Uściskiem? Tulasem? Nieco zaskoczona, dziewczyna poklepała go po plecach i uśmiechnęła się szeroko.
- Nie martw się, przecież nie robię nic złego - zaśmiała się, po czym wyskoczyła zgrabnie na zewnątrz, zajrzała jeszcze na chwilę do środka powozu - Postaram się zająć tym jak najszybciej, trzymaj kciuki - dodała, po czym pewnym siebie krokiem ruszyła w stronę drzwi. Obecność strażnika jej nie speszyła, w końcu ostatnio dość często tu bywała. Swobodnie się przedstawiła, podała rangę i wygrzebała z kabury odznakę. Potem podreptała do białowłosej kobiety, która chyba zajmowała się organizacją tutaj. Uśmiechnęła się do niej szeroko.
- Przepraszam, czy wie Pani gdzie zajdę ewidencji ludności? Szukam Fujiko Senju, jej miejsca zamieszkania i infomacji ogólnie - miała nadzieję, że kobieta, mimo świdrującego wzroku, okaże się pomocna i chociaż wskaże gdzie ma iść szukać informacji, nie wymagała przecież przyniesienia ich! Ale jeśli się tą wiedzą podzieli, to natychmiast się uda do odpowiedniego miejsca i cóż.. Zacznie szukać.
0 x
Awatar użytkownika
Shinoko
Postać porzucona
Wiek postaci: 24
Krótki wygląd: KP

Post autor: Shinoko »

0 x
Awatar użytkownika
Kyohei
Gracz nieobecny
Wiek postaci: 23
Krótki wygląd: Bardzo wysoki (195) o przeciętnej sylwetce (90kg). Krótkie włosy, ciemnobrązowe. Zielonobrązowe oczy. Broda oraz wąsy. Wygląda na 25-28 lat. Przeważnie uśmiechnięty. Nosi khaki koszulę i zielone spodnie. Ubranie ma czyste, ale połatane.
Widoczny ekwipunek: Kołczan ze strzałami, Łuk, Kamizelka

Post autor: Kyohei »

Wyspany, umyty i gotowy do pracy zjawił się w siedzibie władzy Hayashimury Kyohei, aby zaciągnąć się do jakiejś roboty. Był to jego pierwszy raz w siedzibie, dlatego zdawał się być niejako zagubiony.

- Dzień dobry.

Rzekł krótko do recepcjonistki, czekając na udzielenie mu uwagi. Nie był do końca pewien jak funkcjonują tutaj rzeczy.

- Chciałbym się zaciągnąć do straży, potrzebuję stałej pracy. Z zawodu jestem myśliwym, znam także sztuki ninja.

Nie miał co prawda zbyt dużo o sobie do powiedzenia, ale liczył, że coś takiego wystarczy. W mieście zawsze było coś do roboty, a nie chciał siedzieć jedynie na czterech literach i wegetować. Nadal nie podreperował swojego budżetu po obszernych zakupach, a miał zamiar nie umrzeć z głodu na koniec miesiąca.
0 x
myśli - Mowa
Chętnie poprowadzę twoją misję rangi D, napisz do mnie na discordzie! Jestem w stanie pisać niezliczoną ilość postów dziennie, dopóki jestem na bezrobociu.
Prowadzone misje (1/4):
1: Ooji: Wizyta w szpitalu
2: Ayatsuri Yuu: Potrzebne Zapasy!
3: Yamado Kai: Niestabilny skalpel
4: wolne
Awatar użytkownika
Ōkami
Postać porzucona
GG/Discord: Mef#2020

Post autor: Ōkami »

0 x
Awatar użytkownika
Kyohei
Gracz nieobecny
Krótki wygląd: Bardzo wysoki (195) o przeciętnej sylwetce (90kg). Krótkie włosy, ciemnobrązowe. Zielonobrązowe oczy. Broda oraz wąsy. Wygląda na 25-28 lat. Przeważnie uśmiechnięty. Nosi khaki koszulę i zielone spodnie. Ubranie ma czyste, ale połatane.

0 x
myśli - Mowa
Chętnie poprowadzę twoją misję rangi D, napisz do mnie na discordzie! Jestem w stanie pisać niezliczoną ilość postów dziennie, dopóki jestem na bezrobociu.
Prowadzone misje (1/4):
Awatar użytkownika
Ōkami
Postać porzucona

0 x
Awatar użytkownika
Kyohei
Gracz nieobecny

0 x
myśli - Mowa
Prowadzone misje (1/4):
Awatar użytkownika
Ōkami
Postać porzucona

0 x
Awatar użytkownika
Ōkami
Postać porzucona

0 x
Awatar użytkownika
Kyohei
Gracz nieobecny

0 x
myśli - Mowa
Prowadzone misje (1/4):
Awatar użytkownika
Ōkami
Postać porzucona

0 x
Awatar użytkownika
Kyohei
Gracz nieobecny

0 x
myśli - Mowa
Prowadzone misje (1/4):
ODPOWIEDZ

Wróć do „Hayashimura (Osada Rodu Senju)”

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość