420 Blaze it
Moderator: Souei
Re: 420 Blaze it
No właśnie! A skoro ją wykorzystuje to odczuwalna, działająca na niego siła jest większa niż rzeczywista. Stąd ten bonus. To nie tak, że moja siła wzrasta. Przez odpowiedni ruch to ta przeciwnika wydaje się być mniejsza. 

0 x
Tak po namyśle, to technika nie powinna być Ninjutsu D/C (rozwinięcie przyczepiania się chakrą) z wymogiem KC i Kenjutsu (wyżej niż D)? Tak samo jak to Kenjutsu z ogniem powinno być w Katonach z wymogiem Kenjutsu, tak mi się wydaje 
Nie bawiłbym się w żadne dodawanie statów czy uznawanie, że ktoś ma coś mniej/więcej. Każde WT ma swój opis i tyle powinno wystarczyć sędziemu do oceny tego co w danej walce się stanie.
PS. Nazwa tematu taka zgodna z techniką xD

Nie bawiłbym się w żadne dodawanie statów czy uznawanie, że ktoś ma coś mniej/więcej. Każde WT ma swój opis i tyle powinno wystarczyć sędziemu do oceny tego co w danej walce się stanie.
PS. Nazwa tematu taka zgodna z techniką xD
0 x
-
- Support
Dobra drodzy państwo zmieniłem, ale nie do końca jak chcieliście
Nie pozwolę tego zaszufladkować czysto pod ninjutsu bo jest jeszcze część kenjutsowa. Dlatego jest to technika, która de facto składa się z dwóch xD Pierwsza część to ninjutsu, a druga kenjutsu. Wymagania na każdą z nich są oddzielne no i chyba tyle. Wywaliłem jeszcze jak ktoś tam wcześniej prosił cało rozwodzenie się nad wyrwaniem broni do tego dodałem o dezaktywacji buffów na mieczu przy użyciu techniki no i tyle. Zmianie także ulegała siła na mieczu. Ma ona przedstawiać to ile musi być użyte do przerwania połączenia, a jest to składowa zarówno tej użytkownika jak i przeciwnika. Dodany został także dopisek informujący o innym zastosowaniu części ninjutsu tak jak odpowiadałem Kamiru na pytanie. Lepiej by było niż potem jakieś niedopowiedzenia.
Zapraszam do okania bo już trochę leży heh

Nie pozwolę tego zaszufladkować czysto pod ninjutsu bo jest jeszcze część kenjutsowa. Dlatego jest to technika, która de facto składa się z dwóch xD Pierwsza część to ninjutsu, a druga kenjutsu. Wymagania na każdą z nich są oddzielne no i chyba tyle. Wywaliłem jeszcze jak ktoś tam wcześniej prosił cało rozwodzenie się nad wyrwaniem broni do tego dodałem o dezaktywacji buffów na mieczu przy użyciu techniki no i tyle. Zmianie także ulegała siła na mieczu. Ma ona przedstawiać to ile musi być użyte do przerwania połączenia, a jest to składowa zarówno tej użytkownika jak i przeciwnika. Dodany został także dopisek informujący o innym zastosowaniu części ninjutsu tak jak odpowiadałem Kamiru na pytanie. Lepiej by było niż potem jakieś niedopowiedzenia.
Zapraszam do okania bo już trochę leży heh
0 x
W sumie według regulaminu WT powinienem poinformować. Generalnie zapomniałem dopisać od rangi czego zależy wytrzymałość połączenia więc dodaje, że chodzi o KC, chociaż jeśli chcecie mogę równie dobrze dać ninjutsu. Do wyboru do koloru.
0 x
-
- Support
- Ichirou
- Wiek postaci: 35
- Ranga: Seinin
- Krótki wygląd: Chodzące piękno.
- Widoczny ekwipunek: Hiramekarei, gurda, fūma shuriken, torba, dwie kabury
- Link do KP: https://shinobiwar.pl/viewtopic.php?f=33&t=320
Weszły dodatkowe zmiany (gadałem o nich z Musem). Generalnie okać raczej drugi raz nie musicie bo to same nerfy.
~Pozostała jeszcze okejka od naszego admina technicznego i można przenosić~
- Zwiększony koszt techniki. Jedynie S+ bez zmian
- Progi wytrzymałości są teraz zależne od rangi ninjutsu (gorzej dla mnie)
- Czysta kosmetyka. Podkreślona i pogrubiona informacja o tym, że są one sumą siły by nikt nie przeoczył.
~Pozostała jeszcze okejka od naszego admina technicznego i można przenosić~
0 x
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości