Przepraszam że tak mieszam po akcepcie większości modów, ale jestem po prostu ciekawa, czy jest taka możliwość i przy piasku. Byłby to jednak spory bonus do techniki, głupio byłoby nie spróbować chociaz
Zou
-
Rinsari
Re: Zou
To skoro i tak czekamy, to chciałabym jeszcze poruszać kwestię zasięgu. W opisie napisałam, że jest on zależy od zasięgu piasku, ale w sumie przeglądając bunshiny innych klanów na tej randze zauważyłam, że mają zasięg dowolny. Jest jakaś szansa, by mój klon nie miał tego ograniczenia? :P
Przepraszam że tak mieszam po akcepcie większości modów, ale jestem po prostu ciekawa, czy jest taka możliwość i przy piasku. Byłby to jednak spory bonus do techniki, głupio byłoby nie spróbować chociaz
0 x
- Reika
- Martwa postać
- Wiek postaci: 28
- Ranga: Sentoki
- Krótki wygląd: Popatrz na Avatar, a po szczegóły zapraszam do mojej KP <3
- Widoczny ekwipunek: Kabura na prawym udzie, torba na uzbrojenie przy pasie i dwie katany na plecach
- Link do KP: http://www.shinobiwar.pl/viewtopic.php?f=32&t=245
- Multikonta: Brak
Ukryty tekst
0 x
Jeśli masz ważną sprawę, pytanie lub potrzebujesz pomocy związanej z funkcjonowaniem forum, proszę wyślij do mnie prywatną wiadomość. Z chęcią zapoznam się ze sprawą i rozwieje wszelkie wątpliwości.
-
Rinsari
Niech będzie, że pojedynczy. A co drugiej uwagi.. Arafka, wybacz, ale nie rozumiem czemu wytrzymałość ma być porównywalna. Drewno i piach to dwa różne surowce, a i w opisie klona Mokutonu jest zapis "Dodatkowymi atutami techniki jest to, że klon posiada zwiększoną wytrzymałość poprzez wykorzystanie elementu drewna dzięki czemu zwykły cios nie jest w stanie go zniszczyć.". Nie wiem jak to się ma do mojego klona. Dodatko, Mokuton jest bardzo nieprecyzyjny jeśli chodzi o tą wytrzymałość. Wytrzymałość piasku zależy od wytrzymałości użytkownika, z odpowiednim mnożnikiem przy każdej randze, dlatego taką wytrzymałość klona zaproponowałam.
EDIT:
Zapomniałam odpisać na uwagę Reiki, przepraszam. To zależy od tego, co uznajesz za maksymalny zasięg piasku. Ja pisząc to miałam na myśli zasięg pasywki, o tak jest chyba najłatwiej to określać, ale przy klonie na B byłoby to zasięg 60 m, przy pełnym skupieniu, co chyba sama przyznasz jest dość marnym wynikiem, a maksymalny zasięg byłby 100 m na randze S, co też nie jest oszałamiające. Dlatego napisałam tu to pytanie. Już wolę ustalić konkretna liczbę lub zrobić zasięg jak w Suna Bunshinie, który ma dowolny pod warunkiem zachowania połączenia z użytkownikiem.
EDIT:
Zapomniałam odpisać na uwagę Reiki, przepraszam. To zależy od tego, co uznajesz za maksymalny zasięg piasku. Ja pisząc to miałam na myśli zasięg pasywki, o tak jest chyba najłatwiej to określać, ale przy klonie na B byłoby to zasięg 60 m, przy pełnym skupieniu, co chyba sama przyznasz jest dość marnym wynikiem, a maksymalny zasięg byłby 100 m na randze S, co też nie jest oszałamiające. Dlatego napisałam tu to pytanie. Już wolę ustalić konkretna liczbę lub zrobić zasięg jak w Suna Bunshinie, który ma dowolny pod warunkiem zachowania połączenia z użytkownikiem.
0 x
- Reika
- Martwa postać
- Widoczny ekwipunek: Kabura na prawym udzie, torba na uzbrojenie przy pasie i dwie katany na plecach
- Reika
- Martwa postać
Dla mnie jest w porządku
Jest mój akcept.
0 x

|| Karta Postaci || Pieniądze || Punkty Historii || Głos ||
- Tsukune
- Wiek postaci: 30
- Krótki wygląd: Czarne lub szarawe włosy, brudnoczerwony kolor oczu. "Szeroki" uśmiech. Wystające dwa kiełki. Na szyi materiałowa opaska z krzyżem i trumną. Zabandażowane lewe przedramię, pod którym znajduje się tatuaż 2 głowego węża
- Widoczny ekwipunek: Futerał na plecach, wachlarz w pokrowcu przyczepiony do paska, rękawica łańcuchowa na lewej ręce, dziwna rękawica na prawej ręce, pasek z biczem, laska
- Link do KP: https://shinobiwar.pl/viewtopic.php?f=3 ... 4864#p4864
- Hikari
- Martwa postać
- Wiek postaci: 26
- Ranga: Akoraito
- Krótki wygląd: Prawe oko mocna zieleń, lewe intensywnej czerwieni. Długie kruczoczarne włosy sięgające do połowy ud. Ogólnie mówiąc dobrze zbudowany mężczyzna mierzący 182cm.
- Link do KP: http://shinobiwar.pl/viewtopic.php?f=33&t=1307&p=12435
Ja też akceptuję. Niepotrzebny akcept, ale trzymaj 
0 x
Cause i'm the real fire.
Akceptuje, pisze niemniej z telefonu więc nie przeniosę : )
0 x
Jeśli masz ważną sprawę, pytanie lub potrzebujesz pomocy związanej z funkcjonowaniem forum, proszę wyślij do mnie prywatną wiadomość. Z chęcią zapoznam się ze sprawą i rozwieje wszelkie wątpliwości.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości