Hej, ho!
Też sobie założyłem taki temat, bo czemu nie :V. W sumie nie chce mi się non-stop spamić na GG Adminom i Modom, zwłaszcza, jeśli nie są to rzeczy pilne. Tak więc zaczynajmy.
Pytania Narubiego
Re: Pytania Narubiego
Tak jak piszesz, w chwili gdy rangi zostały usunięte z wymagań w wspomagaczy, pełnią w chwili obecnej rolę smaczków fabularnych. Niemniej jednak nie czyni to według mnie rzeczą gorszą, mniej godną zainteresowania - mając większą rangę masz więcej do powiedzenia - o ile może niekoniecznie w siedzibie rodowej prowincji o ile jesteś bezklanowcem to już na polu bitwy na pewno, a tych ostatnio trochę było. Rangi poniekąd wbijasz też samoistnie - jeżeli chcesz się rozwijać to musisz wbijać PH te są potrzebne do wszystkiego, a jeżeli je wbijasz to wydaje mi się, że i dobrze poświęcić trochę fabuły dla uzyskania Rangi.
Takie jest przynajmniej moje zdanie, chyba, że masz wizję innego rozwoju i bycia wiecznym Doko
Takie jest przynajmniej moje zdanie, chyba, że masz wizję innego rozwoju i bycia wiecznym Doko

0 x
No właśnie kusi mnie ta wizja bycia wiecznym Doko XD. Ile PH mógłbym wbijać zabijając jakichś Sentoki czy innych Kogo XD.
0 x
Techniki zakazane są też zależne od rangi, ale bezklanowa to nie interesuje. Walki i ich oceny przejdą rework jak wrócę z urlopu
0 x
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości