Próbuję jedynie osiągnąć to, co zgadza się z możliwościami członka klanu Douhito oraz ogólną mechaniką działania mojego kekkei genkai. Swoją technikę jestem w stanie uargumentować przykładem żywcem wziętym z mangi&anime Naruto oraz z technik istniejących już w spisie mojego klanu.
Na przykładzie klona oraz tej lalki stwierdzam, że twory klanu Douhito mogą przypominać żywe istoty, w tym wypadku odwzorowują one idealnie obraz postaci człowieka. Jeśli słowo fanaberia nawiązuje do rzeczy bez której można się obejść, to oczywiście to potwierdzam. Jednak nie uważam by dział technik własnych opierał się na tworzeniu rzeczy tylko bezpośrednio związanych z ofensywną czy defensywną, jest tutaj miejsce na techniki uzupełniające, poboczne, bezpośrednio nie wpływające na umiejętności i czymś takim jest właśnie taka technika. Ogólnie przecież jedynym plusem z jej posiadania będzie fakt, że twór nie będzie odpowiednio kojarzony z klanem Douhito i..tyle. w trochę gorszej sytuacji będą osoby które znają już fabularnie ten klan, na innych nie będzie miało to praktycznie wpływu, zwłaszcza podczas walki. To tylko innowacyjne rozwiązanie tworów Douhito, chęć posiadania czegoś odbiegającego od standardowego ogółu.
Inne fora mnie nie interesują i tak naprawdę nie wiemy co by tam było. Obecnie skupiam się praktycznie tylko na tym i nie ma po co do innych nawiązywać. Przykro mi też, że moje twórczości są problematyczne i denerwujące, naprawdę nie dodaję ich w celu psucia komuś krwi, jak już wspomniałem chcę tylko czegoś innego od ogółu. Przepraszam jeśli mają one taki wydźwięk, nie jest to jednak moim zamiarem. Zawsze staram się by moje twory miały zgodność mechaniczną i szukam do nich odpowiedniej argumentacji, może i coś źle rozumuję, ale to możecie odbić piłeczkę i zbić moją argumentację, nic bardziej nie boli niż taki brak akceptacji, bo po prostu nie. Tyle z mojej strony, dziękuję za uwagę~