Senji Honorame

Senji Honorame

Senji Honorame

Post autor: Senji Honorame »

quote]
DANE PERSONALNE
IMIĘ: Senji
NAZWISKO: Honorame
KLAN: Bliskie spokrewnienie z Uchicha
PRZYNALEŻNOŚĆ:
WIEK [DATA URODZENIA]: 30/08/366
WZROST | WAGA: 175 cm / 99 kg
RANGA: Dōkō

APARYCJA
WYGLĄD: Czarne jak noc włosy w nieładzie sięgające mniej więcej długości karku,ciemne oczy i bardzo atletyczna sylwetka.Twarz nie jest zbyt urodziwa przez bliznę na policzku którą pozostawił swoimi pazurami Wilk
UBIÓR: Luźne ciemne ubranie z ubranie z sandałami.Twarz zakrywa biała chusta z śladami krwi.
ZNAKI SZCZEGÓLNE: Blizna po pazurach na policzku

OSOBOWOŚĆ
CHARAKTER: Wśród osób które mnie znają krąży opinia że jest bardzo ciężko zdobyć moje zaufanie lecz gdy się je zdobędzie będę w stanie poświęcić za tą osobę życie.Uwielbiam się targować i stawiać na swoim
NAWYKI: Mam paniczny strach przed byciem nieprzygotowanym do walki dlatego potrafię sprawdzać stan sprzętu po 10 razy dziennie lecz zapewnia mi to że zawsze jest w idealnym stanie
NINDO: Pomścić zabójcę mojego ojczyma.
HISTORIA: Nie jestem z klanu Uchicha jak wiele osób myśli.Matka nie znała mojego ojca ponieważ została zgwałcona przez jakąś grupę Shinobi.Przygarnął mnie oraz ją mój ojczym który był kiedyś shinobi lecz zrezygnował z tego żeby wieść spokojne życie.Już kiedy byłem mały zrozumiał że mam w sobie krew wielkiego rodu i nauczył mnie podstaw Ninjutsu i Taijutsu.Szczęście nie trwało wiecznie gdy miałem 8 lat Matka zmarła na jakąś chorobę i do 16 roku życia żyłem z ojczymem.No właśnie żyłem ponieważ pewnego razu gdy wróciłem zobaczyłem wyważone drzwi i shinobi wbijającego kunai w mojego ojczyma.Wiedziałem że nie mam szans lecz postanowiłem próbować go bronić lecz w momencie gdy próbowałem wykonać pieczęć skoczył na mnie wielki wilk drapiąc mi twarz.Nieznajomy kazał mu mnie zostawić ponieważ zabił jak to określił "winny został ukarany".Gdy wyszli podszedłem do ojczyma i jego chustą próbowałem zatamować krwawienie.Krwawił zbyt obficie i ostatnie co mi powiedział to "Odnajdź ród Uchicha,jesteś jednym z nich".Zostałem sam z marnym groszem przy ręcę więc co miałem zrobić?Udałem się do siedziby klanu.Mimo tego iż miałem z nimi bardzo wiele cech wspólnych to mnie wygnali mówiąc że nie jestem jak oni.Od tej pory łapię się każdej możliwej roboty

WIEDZA
INFORMACJE:
KLANY, RODZINY SHINOBI, WIĘZY KRWI: Przez lata zebrana z różnych plotek na temat klanu Uchicha.
POSTACIE:

ZDOLNOŚCI
KEKKEI GENKAI: Sharingan
NATURA CHAKRY: Katon
STYLE WALKI: Gōken
UMIEJĘTNOŚCI:
  • Wrodzona -
  • Wielka Chakra
  • Nabyta -
PAKT:
ATRYBUTY PODSTAWOWE:
  • SIŁA 11
    WYTRZYMAŁOŚĆ 50
    SZYBKOŚĆ 25
    PERCEPCJA 10
    PSYCHIKA 10
    KONSEKWENCJA
10
SUMA ATRYBUTÓW FIZYCZNYCH:116
KONTROLA CHAKRY E
MAKSYMALNE POKŁADY CHAKRY: 100%
MNOŻNIKI:
POZIOM ROZWOJU DZIEDZIN NINPŌ:
  • NINJUTSU 2 (D)
    GENJUTSU
    STYLE WALKI 1
    • ---Gōken
    • ---
    • ---
    IRYōJUTSU
    FūINJUTSU
    ELEMENTARNE
    • KATON
      SUITON
      FUUTON
      DOTON
      RAITON
    KLANOWE
JUTSU:
[E] Kawarimi no Jutsu
[D] Katon: Hōsenka no Jutsu

EKWIPUNEK
PRZEDMIOTY PRZY SOBIE (WIDOCZNE):
PRZEDMIOTY SCHOWANE (NIEWIDOCZNE):
5 Kunai i 5 Shurikenów.1 Kunai ukryty w rękawie reszta razem z Shurikenami ukryta w kaburze

ROZLICZENIA
PIENIĄDZE: 480
PH: 2/500
MISJE:
  • D -
    C -
    B -
    A -
    S -
PREZENT OD ADMINISTRACJI:
[/quote]
0 x
Awatar użytkownika
Papyrus
Administrator
Ranga: Fabular
GG/Discord: Enjintou1#8970
Multikonta: Yuki Hoshi; Uchiha Hiromi; Sans

Re: Senji Honorame

Post autor: Papyrus »

Proszę dać znać czy Kp jest Gotowa do sprawdzenia.
0 x
you best prepare for a hilariously bad time
Zablokowany

Wróć do „Karty Postaci”

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości