- Nazwa
- Fuuton: Kaze Burō
- Dziedzina
- Fuuton
- Ranga
- C
- Pieczęci
- Brak
- Zasięg
- Ciało + 3m
- Koszt
- E: 25% | D: 20% | C: 10% | B: 7% | A: 5% | S: 3% | S+: 3%
- Dodatkowe
- Brak
- Opis Prosta technika polegająca na wzmocnieniu własnego uderzenia albo kopnięcia siłą wiatru. Po skoncentrowaniu chakry w nodze lub ręce mieszamy ją z otaczającym powietrzem, aby utworzyć wokół przedramienia albo łydki małe tornado, wir powietrzny. Nie robi on nic do momentu kiedy wraz z kopnięciem/uderzeniem uwolnimy go. Przy wykonaniu ataku uwalniamy zebrane powietrze, które uderza wraz z nami wzmacniając trafienie. Sama siła techniki jest wystarczająca, aby połamać żebro lub nawet kilka, ale oczywiście wiele zależy od wytrzymałości oponenta. W połączeniu z naszą siłą może zadać spore obrażenia. Technika ma zasięg naszej nogi lub ramienia, lecz jeżeli ktoś odsunie się do tyłu, to również może oberwać, gdyż uwolniony podmuch ma zasięg 3m. Jeżeli ktoś odsunął się jedynie o krok, to technika wciąż zachowuje swoją siłę, ale im dalej znajdujemy się tym jest słabsza. Będąc 3m od uwolnionej techniki może jedynie nas odepchnąć albo przewrócić. Po tym zasięgu technika traci całkowicie skuteczność. Po aktywowaniu techniki utrzymuje się ona pełną turę, a później znika jeżeli nie zostanie wykorzystana.
- Link do tematu postaci >KLIK<
Los chcę ze mną grać w pokera~ Raz odbiera, raz odbiera~
Moderator: Souei
Los chcę ze mną grać w pokera~ Raz odbiera, raz odbiera~
0 x
Re: Los chcę ze mną grać w pokera~ Raz odbiera, raz odbiera~
Czyli taki trochę Naruto w Sage Mode, spoko.
Koszt za cios pasuje, ale podniósłbym rangę (głównie ze względu na 5 metrów ponad zasięg ciała i możliwości samego jutsu). Czyli ranga B, koszta C i tyle od mua.
Jak ktoś ci trafi kulą ognia w rękę/nogę pokrytą tym jutsu?
Koszt za cios pasuje, ale podniósłbym rangę (głównie ze względu na 5 metrów ponad zasięg ciała i możliwości samego jutsu). Czyli ranga B, koszta C i tyle od mua.
Jak ktoś ci trafi kulą ognia w rękę/nogę pokrytą tym jutsu?
0 x
Serio ranga UP? Mogę zmniejszyć zasięg do 3m przykładowo, aby zostało C. :<
Co do ognia - tradycyjnie jak każdy fuuton - ogień zostaje wzmocniony, a sama technika zaczyna płonąć i dopóki jej nie przerwę, to się dosłownie palę. xD
Co do ognia - tradycyjnie jak każdy fuuton - ogień zostaje wzmocniony, a sama technika zaczyna płonąć i dopóki jej nie przerwę, to się dosłownie palę. xD
0 x
Oke, 3/2 metry będą spoko.
No i pytanie, załadujesz sobie jutsu i... Możesz z nim biegać ile chcesz aż użyjesz, czy musisz zużyć tuż po stworzeniu? Obie opcje mi pasują.
No i pytanie, załadujesz sobie jutsu i... Możesz z nim biegać ile chcesz aż użyjesz, czy musisz zużyć tuż po stworzeniu? Obie opcje mi pasują.
0 x
Zasięg zmieniony, dodany dopisek jak to jest z tym aktywowaniem i bieganiem. <3
0 x
Jak dla mnie takie uwalnianie chakry przy uderzeniu jest trochę podobny do tego stylu siły Tsunade... proponowałbym dać tu wymóg KC D/C.
0 x
- Papyrus
- Administrator
- Ranga: Fabular
- GG/Discord: Enjintou1#8970
- Multikonta: Yuki Hoshi; Uchiha Hiromi; Sans
Ukryty tekst
0 x
you best prepare for a hilariously bad time
- Ichirou
- Wiek postaci: 35
- Ranga: Seinin
- Krótki wygląd: Chodzące piękno.
- Widoczny ekwipunek: Hiramekarei, gurda, fūma shuriken, torba, dwie kabury
- Link do KP: https://shinobiwar.pl/viewtopic.php?f=33&t=320
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości