Haretsu i jego zasięgi.

Oto miejsce, w którym można pytać o wszystko, czego się nie wie w działaniu forum. Znajdziesz tutaj również samouczki pozwalające na lepszym opanowaniu niektórych cech naszego forum.
Hakai

Haretsu i jego zasięgi.

Post autor: Hakai »

Jak wiemy bądź nie wiemy Klan Haretsu jest jednym z klanów o prostej mechanice która nie wymaga dużo kreatywności. Jako że niedługo ledwo odblokuje ich klanówkę chciał bym dopytać się trochę bardziej o ich moc bo niestety nie mogłem znaleźć ich umiejętności na filmie [Jak ktoś wie który odcinek był poświęcony na ich wątek niech mi poda]. Głównie chodzi mi o to że w Rebaru ich klanu jest dotykowe więc zgaduje że po prostu ciosy są wzmacniane wybuchem. Ale jak wielki jest ten wybuch wraz z ulepszaniem dziedziny? Mamy opisaną siłę ale trochę trudno mi sobie wyobrazić jak bardzo w przód leci taki wybuch na wyższych poziomach. Bierzmy skrajnie dziedzinę S gdzie wybuch tak naprawdę mógł by niszczyć wioskę . Podczas uderzenia wybuch rozkłada się już również wokół mnie czy bardziej jak fala gdzie po zniszczeniu przeszkody wybuch dalej brnie w przód paląc lasy i tak dalej?
0 x
Yoshida

Re: Haretsu i jego zasięgi.

Post autor: Yoshida »

Podeślę ci dzisiaj na pw link z użytkownikiem bakutonu w anime/mandze :)

Opisowo to wybuch idzie od twojej ręki w kierunku uderzenia. Sam zobaczysz ^^
0 x
Hakai

Czekam.
0 x
Hakai

3 miesiące. Zero odzewu xD
0 x
ODPOWIEDZ

Wróć do „FAQ”

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość