Ato

Moderator: Souei

Awatar użytkownika
Tsukune
Wiek postaci: 30
Krótki wygląd: Czarne lub szarawe włosy, brudnoczerwony kolor oczu. "Szeroki" uśmiech. Wystające dwa kiełki. Na szyi materiałowa opaska z krzyżem i trumną. Zabandażowane lewe przedramię, pod którym znajduje się tatuaż 2 głowego węża
Widoczny ekwipunek: Futerał na plecach, wachlarz w pokrowcu przyczepiony do paska, rękawica łańcuchowa na lewej ręce, dziwna rękawica na prawej ręce, pasek z biczem, laska

Ato

Post autor: Tsukune »

Obrazek
Nazwa: Ato
Dziedzina: Ninjutsu
Ranga: E
Pieczęci: Brak
Zasięg: Ciało
Koszt: 1% ?
Dodatkowe: Alter ego xD
Opis: Nie jest to technika a raczej "skaza" związana z tym iż Tsu posiada alter ego. Z czasem gdy owe ego będzie nad nim przejmowało "kontrolę" na jego oku/oczach pojawi się pionowa czerwona kreska [podobnie jak na obrazku]. Technika nie jest wykonywana do walki ani niczego innego. Dzieje się to nieświadomie. To swego rodzaju "oznaczenie" aby można było rozróżnić czy aktualnie jest prawdziwy Tsu czy jego alter ego.
Link do tematu postaci: KLIK!
mam nadzieję że uda się aby to przeszło. Jak nie to mówi się trudno.
0 x
Awatar użytkownika
Reika
Martwa postać
Wiek postaci: 28
Ranga: Sentoki
Krótki wygląd: Popatrz na Avatar, a po szczegóły zapraszam do mojej KP <3
Widoczny ekwipunek: Kabura na prawym udzie, torba na uzbrojenie przy pasie i dwie katany na plecach
Multikonta: Brak

Re: Ato

Post autor: Reika »

Jeśli masz uwzględnione w historii postaci, że posiadasz alter ego, to nie widzę problemu, żeby w taki sposób się wyróżniało. Taka ''skaza'' przecinająca oko/oczy nawet fajnie wygląda i wyraźnie daje do zrozumienia, że coś tu jest nie tak. Jak dla mnie całkiem spoko pomysł i jestem za.

Tak jak powiedziałam na SB, skoro nie jest to technika, podstawa do technik i nie służy do walki, a tylko do celów informacyjnych, to wydaje mi się, że zamiast w WT, powinno wylądować w prośbach do administracji :)
0 x
Kamiru

Post autor: Kamiru »

Poczekamy na opinię Adminow ~
0 x
Awatar użytkownika
Vulpie
Multikonta: Misae Misaki

Post autor: Vulpie »

Nie rozumiem tego. Alter ego to druga podświadomość ww umyśle. Po pierwsze, ona nie może przejąć kontroli nad kimś. Ma się zwyczajnie dwie utwory w mózgu - normalną i szaloną. Postać czasem wybiera pierwszą, czasem drugą. Nie ma tu mowy o przejęciu kontroli. To nie CS, sory.

A jeżeli chciałbyś mieć kreski na oczach to na całe życie. No, chyba, że tatuaż, który byś zakładał za każdym razem, gdy wchodzi Alter ego.
0 x
Awatar użytkownika
Defrevin
Założyciel Forum

Post autor: Defrevin »

Ukryty tekst
Odrzucam.
0 x
Jeśli masz ważną sprawę, pytanie lub potrzebujesz pomocy związanej z funkcjonowaniem forum, proszę wyślij do mnie prywatną wiadomość. Z chęcią zapoznam się ze sprawą i rozwieje wszelkie wątpliwości.
Zablokowany

Wróć do „Techniki”

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości