Same no Gohō
Moderator: Souei
Re: Same no Gohō
A ja nie. Zasięg zbyt wielki, a i rekiny, które miały mieć prędkość 1x w wodzie, z tego co pamiętam z pomysłów, mają nagle 1.5
0 x
- Akashi
- Postać porzucona
- Wiek postaci: 20
- Ranga: Wędrowiec
- Krótki wygląd: Jednooki młodzieniec o fioletowych włosach. Odziany w skórzany płaszcz ze znakiem jashina na plecach
- Widoczny ekwipunek: Skórzany płaszcz, kazeshini
- Link do KP: http://shinobiwar.pl/viewtopic.php?f=33&t=3899
Nie przystanę na warunki NAokiego, bo to po prostu udupianie mi techniki bez powodu. Jak pisałem, rekiny mają 40m zasięgu w podstawie więc sorry ale nie zrobię rozwinięcia na 20m.
Czyli według ostatniego posta jakiego dał Avarice, jeśli pozostawiam połączenie między mną a rekinami - a przypominam że mam wtedy znacznie ograniczonego możliwości walki - to zapewne byłby akcept.
Ichirou również był skłonny dać akcept.
Chciałbym poczekać na powrót któregoś z panów i żeby wtedy zapadła decyzja czy mam coś jeszcze zmieniać czy może zostać.
Czyli według ostatniego posta jakiego dał Avarice, jeśli pozostawiam połączenie między mną a rekinami - a przypominam że mam wtedy znacznie ograniczonego możliwości walki - to zapewne byłby akcept.
Ichirou również był skłonny dać akcept.
Chciałbym poczekać na powrót któregoś z panów i żeby wtedy zapadła decyzja czy mam coś jeszcze zmieniać czy może zostać.
0 x
- Sans
- Administrator
- Wiek postaci: 8
- Multikonta: Yuki Hoshi; Uchiha Hiromi; Papyrus
Ichirou się nie wypowie bo nie pełni już funkcji moderatora działu. 48H na dogadanie się co nie jest trudne.
0 x

W takim razie chcę poczekać na Avarice. Zaczął wypowiadać się w temacie więc nie widzę powodu, żeby teraz pomijać jego głos, zwłaszcza że jest "remis" w głosowaniu.
0 x
Chętnie przystałbym na propozycję Avarice o ile pozostałym nie będzie to przeszkadzać.
Czyli zasięg na max 40 (ale po 20 tylko prosto), a szybkość 100 i 120 pod wodą.
Czyli zasięg na max 40 (ale po 20 tylko prosto), a szybkość 100 i 120 pod wodą.
0 x
- Akashi
- Postać porzucona
- Wiek postaci: 20
- Ranga: Wędrowiec
- Krótki wygląd: Jednooki młodzieniec o fioletowych włosach. Odziany w skórzany płaszcz ze znakiem jashina na plecach
- Widoczny ekwipunek: Skórzany płaszcz, kazeshini
- Link do KP: http://shinobiwar.pl/viewtopic.php?f=33&t=3899
Poprawione
Spytam to już na przyszłość będę wiedział - wytrzymałość rekinów zwiększa się z rangą klanówki czy zawsze będą takie na hita od byle techniki C jak teraz? : P
0 x
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości