Kuchiyose: Aian Meiden
- Sans
- Administrator
- Wiek postaci: 8
- Multikonta: Yuki Hoshi; Uchiha Hiromi; Papyrus
Re: Kuchiyose: Aian Meiden
Skoro to chyba wszystko to daję 24h jak nie ma nikt nic przeciwko wprowadzam
0 x

~ekhem
Tak jak mówiłem technika nie jest instant co wymagałoby zaznaczyć bo będą nieścisłości przy każdym użyciu.
Tak jak mówiłem technika nie jest instant co wymagałoby zaznaczyć bo będą nieścisłości przy każdym użyciu.
0 x
Nigdzie nie ma, że instant.
1) Musisz złożyć pieczęci: Świnia › Pies › Ptak › Tygrys
2) "Poprzez wykorzystanie techniki Kuchiyose no Jutsu, spod przeciwnika wyrasta otwarta żelazna dziewica"
1) Musisz złożyć pieczęci: Świnia › Pies › Ptak › Tygrys
2) "Poprzez wykorzystanie techniki Kuchiyose no Jutsu, spod przeciwnika wyrasta otwarta żelazna dziewica"
- Jako, że trzeba wykonać kuchiyose to nie jest istant, no i potem jest, że spod przeciwnika wyrasta żelazna dziewica. Więc raczej opis techniki nie sugeruje instant. Tak myślę, że nie ma co zmieniać.
0 x
- Jawa
- Administrator
- Ranga: Head Admin
- GG/Discord: MxPl#7094
- Multikonta: Sasame | Sumi
Generalnie fajnie aczkolwiek uważam, że zamiast 10 metrów technika powinna posiadać 15. Nie przesadzajmy i tak trzeba wybulić hajs na żelazną dziewicę.
0 x
- Sans
- Administrator
- Wiek postaci: 8
- Multikonta: Yuki Hoshi; Uchiha Hiromi; Papyrus
No cóż 15metrów i mi pasuje. Ktoś ma jakieś uwagi do tego? Jak tak to niech się odezwie lub zamilknie na wieki, a będzie wprowadzone po 24h
0 x

-
- Support
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości