Neji kręcił się bardzo szybko, aby odbić ataki, oraz stworzyć rotacyjne pole chakry, które zdołałoby odepchnąć pobliskiego napastnika, czy nadlatujące kunaie. Moja technika ma jedynie stworzyć aurę chakry w okół ciała. Nie tworzę żadnego pola, które miałoby zadać jakieś obrażenia przeciwnikowi.
Tcha-tcha-tcha-tcha!x2 (zamrożony)
Moderator: Souei
Re: Tcha-tcha-tcha-tcha!x2
Kaiten nie podchodzi bardziej pod Taijutsu?
Neji kręcił się bardzo szybko, aby odbić ataki, oraz stworzyć rotacyjne pole chakry, które zdołałoby odepchnąć pobliskiego napastnika, czy nadlatujące kunaie. Moja technika ma jedynie stworzyć aurę chakry w okół ciała. Nie tworzę żadnego pola, które miałoby zadać jakieś obrażenia przeciwnikowi.
0 x
A jak odwołasz się do przykładu z walki z Kidoumaru? Ten właściwie bardziej przypomina twoją technike.
0 x
tzn ze w moim poprzednim poscie byly dwa przyklady a ty odwolales sie do jednego. Teraz czas na drugi.
0 x
W tamtej walce Neji używał Byakugana, no i Kaitena. Więc tamten post odnosił się do podanych przez ciebie przykładów. Nie mam pojęcia, co rzeczywiście mógłbym jeszcze wyjaśnić.
no ale jeśli już się nad tym rozwodzić i dobrze to interpretuję no to...
W ukazanym przez ciebie przykładzie Neji widział spory obszar za pomocą swojego Byakugana i mógł dostrzec, z której strony nadejdzie atak. Moja technika ma jedynie zapewnić defensywę, tworząc swego rodzaju aurę.
no ale jeśli już się nad tym rozwodzić i dobrze to interpretuję no to...
W ukazanym przez ciebie przykładzie Neji widział spory obszar za pomocą swojego Byakugana i mógł dostrzec, z której strony nadejdzie atak. Moja technika ma jedynie zapewnić defensywę, tworząc swego rodzaju aurę.
0 x
środkowy, lewy panel
Neji nie polega tutaj na Byakuganie ani na Kaitenie. Jedyne co robi to uwalnia chakrę wokół siebie żeby wyczuć kiedy strzała będzie blisko i żeby zmienić jej tor lotu. Tutaj dopatruję się podobieństwa do twojej techniki.
Wskazany fragment mówi poza tym, że takie coś pobiera dużo chakry, a ty chcesz to utrzymywać sobie ileś tur.
Neji nie polega tutaj na Byakuganie ani na Kaitenie. Jedyne co robi to uwalnia chakrę wokół siebie żeby wyczuć kiedy strzała będzie blisko i żeby zmienić jej tor lotu. Tutaj dopatruję się podobieństwa do twojej techniki.
Wskazany fragment mówi poza tym, że takie coś pobiera dużo chakry, a ty chcesz to utrzymywać sobie ileś tur.
0 x
Gdyby tak nie patrzeć, to Neji utrzymywał tą aurę na taki spory obszar, tylko po to, żeby wyczuć z której strony nadejdzie atak. Nie był to też taki mały zasięg jak u mnie, a tak ogromny, iż zdołał uskoczyć na kilkanaście cm w bok, zanim ta okropnie szybka strzała do niego doleciała. Niestety z tym muszę się zgodzić. Tylko moja technika nie ma za zadania tworzyć pola widzenia, a defensywną aurę. To jest chyba różnica, tak?
34:20, jakby coś. Widać, że ta aura jest pierdyliard razy większa od mojej.
http://www.dailymotion.com/video/x2jdqg2
Gdyby patrzeć przez pryzmat Hyuug, to żadna technika wymagająca użycia chakry by nie istniała, bowiem chyba każde jutsu opiera się na przepływie chakry przez tenketsu. No i przecież widać tysiące przykładów, w których chakra jest uwalniana na zewnątrz. Susanoo jakoś istnieje, a to jest przecież zupełnie inny klan.
34:20, jakby coś. Widać, że ta aura jest pierdyliard razy większa od mojej.
http://www.dailymotion.com/video/x2jdqg2
Gdyby patrzeć przez pryzmat Hyuug, to żadna technika wymagająca użycia chakry by nie istniała, bowiem chyba każde jutsu opiera się na przepływie chakry przez tenketsu. No i przecież widać tysiące przykładów, w których chakra jest uwalniana na zewnątrz. Susanoo jakoś istnieje, a to jest przecież zupełnie inny klan.
0 x
-
- Support
A czytasz ty dalsze wypowiedzi?
Negocjacje raczej zaczynasz od najniższej ceny, która stopniowo rośnie.
Negocjacje raczej zaczynasz od najniższej ceny, która stopniowo rośnie.
0 x
Tak więc przystałem na warunki Shiroiego.
Nie wiem natomiast co z rybą, bo nagle zamilkł ;v
Technika w miarę poprawiona, możecie tam jeszcze dodać coś od siebie, jeśli wam coś nie pasuje.
Nie wiem natomiast co z rybą, bo nagle zamilkł ;v
Technika w miarę poprawiona, możecie tam jeszcze dodać coś od siebie, jeśli wam coś nie pasuje.
0 x
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 7 gości