Rurururu
Moderator: Souei
-
- Support
-
- Support
Re: Rurururu
Ja rozumiem "wiedze" ale to jest jedna poszczególna informacja...Kan, zresztą, nie uważasz ze to przegięcie, otwierać coś żeby dawać taki wymóg do techniki rangi D? (pytanie bardziej w celu doinformowania)
0 x
To w takim razie nie będę określał się do nerwu a do bolesnego miejsca... Ewentualnie będzie to tyłek, jest u nerwiony, a nie ma dużego ryzyka, ze coś zepsuje 

0 x
Mi jest się trudno wypowiedzieć bo mój umysł wchodzi na temat :
Czy kaguya czuje ból jak wyciąga kość. Nie ma potem ran więc chyba nie. Skóra się jakoś zasklepia. Jak? To wrodzona regeneracja?
Więc no... Mało to związane z ocenianiem techniki. Ale dobra. Zachowujmy się profesjonalnie. Jeśli zrobisz igłę na swojej miednicy która od wewnątrz ukuje Cię w tyłek to nie będzie to za duży ból.
Czy kaguya czuje ból jak wyciąga kość. Nie ma potem ran więc chyba nie. Skóra się jakoś zasklepia. Jak? To wrodzona regeneracja?
Więc no... Mało to związane z ocenianiem techniki. Ale dobra. Zachowujmy się profesjonalnie. Jeśli zrobisz igłę na swojej miednicy która od wewnątrz ukuje Cię w tyłek to nie będzie to za duży ból.
0 x
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości