Prośby do administracji

Zamieszczane są tutaj ważne ogłoszenia dotyczące zarówno spraw organizacyjnych forum, jak i ogłoszenia dotyczących samych graczy. Jeżeli więc Administracja pragnie coś ogłosić, szukacie kogoś do wspólnej rozgrywki albo jeśli chcecie zaznajomić się z aktualnymi konkursami, to to jest najlepsze ku temu miejsce. Ponadto jest to też dział, w którym można skontaktować się z Administracją.
Kazaru

Re: Prośby do administracji

Post autor: Kazaru »

Proszę o możliwość zaczęcia gry z kataną.

Prośbę uzasadniam historią swojej postaci (dwuletnie wychowanie pod okiem samuraja oraz treningi kenjutsu).]

Oraz możliwość poszerzenia informacji o podstawowe info o Sabaku. (w wieku dwunastu lat, razem ze swoim Mentorem podróżowali po Samotnych Wydmach, gdzie Kazaru zetknął się z władcami piasku).
0 x
Shiro

Post autor: Shiro »

Chciałem się zapytać, czy mógłbym stworzyć multi. Obecnie mam średnią wenę do Shiro, a nie chce go kasować czy też zabijać, a mam pomysł na nową/drugą postać
0 x
Awatar użytkownika
Defrevin
Założyciel Forum

Post autor: Defrevin »

Ukryty tekst
  Ukryty tekst
  Ukryty tekst
0 x
Jeśli masz ważną sprawę, pytanie lub potrzebujesz pomocy związanej z funkcjonowaniem forum, proszę wyślij do mnie prywatną wiadomość. Z chęcią zapoznam się ze sprawą i rozwieje wszelkie wątpliwości.
Ayato

Post autor: Ayato »

Całe 3 posty z bonusem - Klik
I ponowienie pytania o wyprawę ♥
0 x
Awatar użytkownika
Seinaru
Martwa postać
Wiek postaci: 29
Ranga: Samuraj
Krótki wygląd: Trupioblada cera, charakterystyczny brak głowy
Widoczny ekwipunek: Nagrobek

Post autor: Seinaru »

Ukryty tekst
0 x
Jeśli czytasz ten podpis to znaczy, że jestem już martwy...
Awatar użytkownika
Defrevin
Założyciel Forum

Post autor: Defrevin »

Ukryty tekst
  Ukryty tekst
0 x
Jeśli masz ważną sprawę, pytanie lub potrzebujesz pomocy związanej z funkcjonowaniem forum, proszę wyślij do mnie prywatną wiadomość. Z chęcią zapoznam się ze sprawą i rozwieje wszelkie wątpliwości.
Ayato

A ja domagam się oceny, bo mam do tego prawo i nie ma nigdzie śmiesznych wymagań odnośnie długości fabuły.
0 x
Ayame

Post autor: Ayame »

Zgłaszam się z fabułką do wyceny :< Nareszcie koniec tego całego zamieszania x.x

Jezioro między skałami. Ayame, korzystając z chwili relaksu, spotyka tajemniczego shinobi o ciemnoniebieskich włosach. Wywiązuje się rozmowa, lecz w pewnym momencie chłopak niespodziewanie ją atakuje, przejmując kontrolę nad jej ciałem i upokarzając. Ostatecznie uderza jej głową o pień drzewa, pozbawiając świadomości. Po wszystkim Ayame budzi się, przerażona tym, co się stało. 7 postów

Szpital. Ayame szuka pomocy u medyka. Opowiada o zdarzeniu i prosi o badanie, które ma potwierdzić, lub wykluczyć fakt, że napastnik posunął się znacznie dalej. 3 posty

Razem: 10 postów

Posty z letnim bonusem x2:

Nadal szpital. Ayame dowiaduje się, że nie została zgwałcona, po czym postanawia podjąć dalsze kroki, aby schwytać napastnika. Pierwszym z nich jest poinformowania o wszystkim ojca, który dalej zajmie się tą sprawą ze względu na polityczny aspekt. 1 post

Ayame wraca do domu i opowiada ojcu o tym, co się wydarzyło. Wściekły Kazuma postanawia interweniować w tej sprawie u Lidera Klanu. 1 post

Ojciec Ayame spotyka się z Liderem Klanu, aby wspólnie uradzić, co zrobić ze sprawą napaści na kunoichi. 5 postów

Szlak transportowy. Kazuma, wraz ze swoją eskortą, rusza do Soso na spotkanie z Arisu. 1 post

Siedziba Władzy w Soso. Kazuma spotyka się z Arisu w sprawie całego tego zajścia. 5 postów

Szlak transportowy. Kazuma wraca do Kyuzo, aby zdać raport swojemu Liderowi z rozmowy z Liderką Yamanaka. 1 post

Kazuma wraca do swojego Lidera, aby zdać mu raport ze spotkania z Arisu i uzgodnić, co dalej z całą tą sprawą, gdyż według niego, kara nie była adekwatna do przewinienia. 4 posty

Dom Ayame. Kiedy kunoichi dowiaduje się o wszystkim, zwłaszcza o fakcie, jakie kroki podjął dla niej Lider Klanu, Ayame postanawia porządnie wziąć się za siebie, mając do tego silną motywację. 1 post

Siedziba władzy. Ayame wysyła list z podziękowaniami i przeprosinami za całe to zamieszanie. 1 post

Razem: 20 postów
0 x
Awatar użytkownika
Ero Sennin
Support
Multikonta: Minoru

Post autor: Ero Sennin »

Ayato,
"Uprzejma prośba w stronę graczy - wrzucajcie kilka przeprowadzonych fabuł, dzięki czemu dostaniecie jednorazowo większą ilość PH, niż za wrzucenie jednej czy dwóch, krótkich fabularnych spotkań" - nie jest to wymaganie, a prośba.

Ayame,
  Ukryty tekst
0 x
Ayato

Więc co stoi na przeszkodzie by ją wycenić i mieć to z głowy?
0 x
Juuzou Yamanaka

Post autor: Juuzou Yamanaka »

0 x
Awatar użytkownika
Ero Sennin
Support
Multikonta: Minoru

Post autor: Ero Sennin »

Ayato,
Zapewne na przeszkodzi stoi to, że najwidoczniej nie szanujesz próśb, jakie kierujemy do wszystkich. Pozostali gracze się tego trzymają. :)

Juuzou,
  Ukryty tekst
0 x
Tensa

Post autor: Tensa »

Prośba o ocenkę fabuły \o/

To robiła Tensa:
-Domek(7)
-Sklep (1)
------------------------------------------------
Suma: 8

Tu były misje
-Karczma(1)
-Jaskinia pośród lasów(1)
-Szpital(12)
-------------------------------------------------------------------
Suma: 14
Razem: 22

Fabuła wakacyjna
0 x
Uchiha Matsu

Post autor: Uchiha Matsu »

Dzień dobry cześć i czołem. Proszę o wycenę fabuły zbieranej przez jakis czas.

Fabula z Kyoushim - 4 posty
http://shinobiwar.pl/viewtopic.php?p=52855#p52855

Atsui - Oroshi fabula- 4 posty
http://shinobiwar.pl/viewtopic.php?p=55156#p55156

Atsui ciąg dalszy - 3 posty
http://shinobiwar.pl/viewtopic.php?p=54188#p54188

Fabuła z Tensą 12 postow
http://shinobiwar.pl/viewtopic.php?p=57054#p57054
Łączna suma postów: 23
0 x
Awatar użytkownika
Papyrus
Administrator
Ranga: Fabular
GG/Discord: Enjintou1#8970
Multikonta: Yuki Hoshi; Uchiha Hiromi; Sans

Post autor: Papyrus »

Tensa:
  Ukryty tekst
Matsu:
  Ukryty tekst
0 x
you best prepare for a hilariously bad time
ODPOWIEDZ

Wróć do „Ogłoszenia i Kontakt z Administracją”

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości