Twory rybiaka #1
Moderator: Souei
Re: Twory rybiaka #1
Technika ma łącznie 8% poboru chakry na S+, ma mieć jeszcze więcej? Płatne jest za pocisk, a nie za salwe... Czytajcie też nawzajem swoje uwagi, bo juz drugi raz wprowadzam tak jak mówi jedna osoba, nikt nie ma uwag, a po wprowadzeniu jest nagle NIE... Dwóch się zgodziło, teraz Ty się budzisz ile postów dalej dając wcześniej posta pod Avą i Seikim
0 x
Nie mówię, że macie być zgodni we wszystkim, bo tak się nie da. Mówię o CZYTANIU i KOMENTOWANIU tego co inni dają jako propozycję.
Zmieniłem koszta na takie jak techniki B, chociaż to tylko ją wzmacnia... Jeżeli jednak proponujesz inaczej, to proszę o rozpisanie.
edit: z resztą hej... tworzenie WT i wprowadzanie zmian polega na kierowaniu się waszymi propozycjami. Skoro admin techniczny mówi, że jemu takie koszta pasują, ma fajne tłumaczenie, to czemu nie?
Zmieniłem koszta na takie jak techniki B, chociaż to tylko ją wzmacnia... Jeżeli jednak proponujesz inaczej, to proszę o rozpisanie.
edit: z resztą hej... tworzenie WT i wprowadzanie zmian polega na kierowaniu się waszymi propozycjami. Skoro admin techniczny mówi, że jemu takie koszta pasują, ma fajne tłumaczenie, to czemu nie?
0 x
Ava, odsyłam do posta Micheletto... Ja wrzuciłem starą wersję kosztów według twoich wytycznych. Dogadajcie się między sobą w takim razie... Była wersja Twoja przyklepana przez Seikiego, teraz na faktycznie op koszta mam dwievzgody. Może będę czekał na kogoś jescze skoro "nie potrzebuje zgody wszystkich kappa
0 x

Spoko Tanakashi, zapamiętam sobie...
Co do techniki: Jest jeden, właściwie najważniejszy powód dla którego jest to akurat w miarę sensowne. Bo w Mizurappie tworzysz wodę z własnej chakry, tutaj wodę zbierasz z otoczenia. Płacisz jedynie za uformowanie gotowej (darmowej) wody i wystrzelenie jej. Dla mnie taka wersja jest spoko.
Poza tym użycie Mizurappy ma inne plusy np. możliwość wykorzystania pozostałej wody do innych technik. Tutaj tej wody raczej już po technice nie pozostanie wiele, może na parę igiełek :P
0 x
Jest Seiki, Murai, Naoki, Micheletto - 4 osoby, które jak mi się wydaje zaakceptowały... To jak?
0 x
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości