Bo każdy chce mieć swojego smoka <3
Moderator: Souei
Re: Bo każdy chce mieć swojego smoka <3
Ty tak to widzisz. Nie zgodzę się na wyżej niż druga, bo istnieją ograniczenia, których nie jestem w stanie przaskoczyć. I tak jest chyba słabsza od techniki z 6(?) bramy, a z moimi wymaganiami i tak wychodza statystki około 200 do wykonania. Żadna inna nie ma tak wysokich wymagań, a istnieje masa silniejszych.
0 x
Re: Bo każdy chce mieć swojego smoka <3
Please, bez przasady...
~Zasięg - 30 metrów,
~Liczba pocisków - dużo,
~Zdolna powstrzymać techniki S,
~Wymagania do stat - brak
Wy oczekujecie u mnie
~Bramy 5 lub 6,
~Zasięg jest 3 razy mniejszy, a wielkość smoka (średnica) podobna do jednego ognika.
~Posyłany jest tylko jeden podmuch,
~Wymaganie stat około 150 siły i szybkości.
Porównajcie to sobie i powiedzcie, że to czego wymagacie nie jest przesadą...
Druga lub trzecia brama.
- Nazwa
- Asa Kujaku
- Pieczęci
- Brak
- Zasięg
- Bezpośredni - zasięg pocisków do 30 metrów
- Koszt
- Brak
- Dodatkowe
- +25 siła, +25 szybkość
- Wymagane
- Tomon
- Opis Poranny paw - choć nazwa tego ataku nie zachwyca, to jego siła jest już jak najbardziej satysfakcjonująca. Co ciekawe, techniki tej można użyć na dwa sposoby, pierwszy, najbardziej oczywisty - wyładowanie gradu ciosów na ciele przeciwnika. Najpierw trzeba go jednak wybić w powietrze i dopiero wtedy, z charakterystycznej postawy, rozpocząć atak. Szybkość i tarcie jest jednak tak duże, że każdy ruch pięścią tworzy ognistą otoczkę, tym samym jeszcze dotkliwiej raniąc wroga. Alternatywną opcją jest zadawanie ciosów w pustkę przed sobą - strata energii? Wcale nie! Ataki przyjmują wtedy formę dystansowych ognistych pocisków wystarczająco silnych by np. zatrzymać płynące w wodzie rekiny.
~Zasięg - 30 metrów,
~Liczba pocisków - dużo,
~Zdolna powstrzymać techniki S,
~Wymagania do stat - brak
Wy oczekujecie u mnie
~Bramy 5 lub 6,
~Zasięg jest 3 razy mniejszy, a wielkość smoka (średnica) podobna do jednego ognika.
~Posyłany jest tylko jeden podmuch,
~Wymaganie stat około 150 siły i szybkości.
Porównajcie to sobie i powiedzcie, że to czego wymagacie nie jest przesadą...
Druga lub trzecia brama.
0 x