Prośby do administracji

Zamieszczane są tutaj ważne ogłoszenia dotyczące zarówno spraw organizacyjnych forum, jak i ogłoszenia dotyczących samych graczy. Jeżeli więc Administracja pragnie coś ogłosić, szukacie kogoś do wspólnej rozgrywki albo jeśli chcecie zaznajomić się z aktualnymi konkursami, to to jest najlepsze ku temu miejsce. Ponadto jest to też dział, w którym można skontaktować się z Administracją.
Gyo

Re: Prośby do administracji

Post autor: Gyo »

Mogę odzyskać trochę PH z Sekkiego? kappa
Aktualnie troszkę mi brakuje tych punktów na potrzeby fabularne, a nie pogardziłbym nimi.
W końcu dostałem bezpodstawnego bana... to nie fair ;c

Mam za sobą sporo misji. (również jako misjodawca)
0 x
Awatar użytkownika
Vulpie
Multikonta: Misae Misaki

Post autor: Vulpie »

@Gyo
  Ukryty tekst
0 x
Gyo

Mogę posiąść wiedzę o ciężarkach na misji rangi C?
0 x
Awatar użytkownika
Vulpie

Ukryty tekst
0 x
Awatar użytkownika
Hikari
Martwa postać
Wiek postaci: 26
Ranga: Akoraito
Krótki wygląd: Prawe oko mocna zieleń, lewe intensywnej czerwieni. Długie kruczoczarne włosy sięgające do połowy ud. Ogólnie mówiąc dobrze zbudowany mężczyzna mierzący 182cm.

Post autor: Hikari »

Ukryty tekst
0 x
I'm never on fire
Cause i'm the real fire.
Shinji

Post autor: Shinji »

Ja bym poprosił o możliwość stworzenia multikonta z dedykacją dla misja C przy pustej KP challenge. By nie było nie jest to jedyny powód czasami jak są eventy trochę się nudzę przez wyczekiwanie na odpis i chętnie sobie wtedy zabije czas takim multikiem na którym będę mógł się bardziej skupić na sferze fabularnej, przez brak potrzeby brania udziału w wyścigu szczurów, który tak uwielbiam. Wydaje mi się, że wymagania spełniam więc teraz leży w waszej gestii, czy się zgodzicie czy też nie.
0 x
Heiji

Post autor: Heiji »

Witam, czy była by możliwość abym dostała do postaci po śmiertelnej większą ilość ryo (większą od 500ryo startowych).
W regulaminie jest napisane że każdy gracz startuje z 80%PH, ale nic nie pisze o ryo, z tąd moje pytanie.

link do banku: http://shinobiwar.pl/viewtopic.php?f=1 ... 413#p44413
0 x
Awatar użytkownika
Ero Sennin
Support
Multikonta: Minoru

Post autor: Ero Sennin »

Hikari,
  Ukryty tekst
Shinji,
  Ukryty tekst
Heiji,
  Ukryty tekst
0 x
Gyo

Mogę dostać PH za staż? : <
0 x
Awatar użytkownika
Ero Sennin
Support

Gyo,
  Ukryty tekst
0 x
Kagura

Post autor: Kagura »

Zgłaszam fabułkę do oceny :)

Szlak transportowy w Sogen. Kagura dokańcza swoje sprawy w mieście Uchiha i postanawia wrócić do Ryuzaku no Taki. Mimo wszystko kupieckie miasto jest znacznie bardziej ciekawsze i opłacalne, niż nudne i ponure Sogen. Co prawda wzbogaciła się o kilka setek ryo, ale nie był to szczyt jej marzeń. 1 post

Plaża. Mija ponad rok. Yoshimitsu i Inoue nie stawili się na umówione spotkanie, więc Kagura całkowicie poświęciła się poszukiwaniom na temat swojego klanu, ale niestety, bez żadnych efektów. Do tego zaczyna cierpień na migreny, które spowodowane są wymykaniem się jej umiejętności spod kontroli. Kagura nie ma zielonego pojęcia, jak powinna je trenować na tym etapie, więc pozostaje jej tylko jakoś przetrwać. Z pomocą przychodzi jej nieoczekiwanie kolejny członek Ranmaru – Shinsaku. 7 postów

Szlak transportowy w Ryuzaku no Taki. Kagura wraz z Shinsaku odpływają w kierunku wyspy Hyuo, nając nadzieję na spotkanie się z Liderem Ranmaru, który wyjaśni dziewczynie, jak trafiła na kontynent i kim tak naprawdę jest. 1 post

Hyuo. Shinsaku prowadzi Kagurę do Lidera Ranmaru. Dziewczyna nie dowiaduje się jednak tego, na co miała nadzieję, jednak dostaje możliwość wcielenia do szczepu. Została jednak ostrzeżona, że szykuje się wojna i będzie musiała wziąć w niej udział. 4 posty

Gospoda. Kagura na polecenie Lidera dostaje pokój, gdzie może się zatrzymać. Dalsza rozmowa z Shinem. 2 posty

Razem: 15 postów
0 x
Awatar użytkownika
Ero Sennin
Support

Kagura,
  Ukryty tekst
0 x
Chuichi

Post autor: Chuichi »

A ja bym tak prosił o utemperowanie Narubiego ostem czy dwoma, bo miał być grzeczny, a sam zaczepia, kiedy go nawet patykiem nie ruszam. </3 W końcu zaczął po moim poście, w którym się nawet do niego nie odniosłem.
Ja rozumiem dyskusję i to, że mnie nie lubi (swoją drogą - ojojoj, jak mi przykro), ale pisanie Chujiczi, nazywanie mnie idiotą i palantem już trochę wykracza za ramy normalnej dyskusji. Nie twierdzę, że idiotą nie jestem, bo za mądrego się nie uważam... No, ale no. kappa

Tutaj podaję linkacza: Do Chujicziego, Do Chujicziego, idioty,palanta

Tak, chcę krwi. Tak, żądam kary! Jak wiking. :I
@Kan
Aye, aye, sir!
0 x
Irie

Post autor: Irie »

Prośba ma jest jedna - odblokowanie możliwości prowadzenie misji. Serio nie chcę więcej niż do C. Zaś na misji C na jego poziomie każda będzie to do przejścia bez względu na to, kto ją by prowadził. A już od roku nic sobie nie prowadzimy więc to spory czas.
Szczególnie że zbliża się event, chcielibyśmy zdążyć nabić PH
Myślę że to nic wielkiego a ułatwiłoby to znacznie :c
0 x
Awatar użytkownika
Vulpie

@ Chuichi
  Ukryty tekst
@ Irie
  Ukryty tekst
0 x
ODPOWIEDZ

Wróć do „Ogłoszenia i Kontakt z Administracją”

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości