Wynagrodzenie za misje
- Ichirou
- Wiek postaci: 35
- Ranga: Seinin
- Krótki wygląd: Chodzące piękno.
- Widoczny ekwipunek: Hiramekarei, gurda, fūma shuriken, torba, dwie kabury
- Link do KP: https://shinobiwar.pl/viewtopic.php?f=33&t=320
Re: Wynagrodzenie za misje
Nick prowadzącego: Ichirou
Nick biorącego/biorących udział: Shine
Rodzaj misji: D
Streszczenie misji: Shine spotkał w mieście pewnego osobnika, który wyzwał go na sparing w celu sprawdzenia swoich umiejętności w walce.
Link do misji: 1, 2
Ilość postów: 15/15
Wynagrodzenie dla MG: 10 PH, 250 ryo
Wynagrodzenie dla gracza: 20 PH, 100 ryo
Nick biorącego/biorących udział: Shine
Streszczenie misji: Shine spotkał w mieście pewnego osobnika, który wyzwał go na sparing w celu sprawdzenia swoich umiejętności w walce.
0 x
Nick prowadzącego: Gyo
Nick biorącego/biorących udział: Senshizu
Rodzaj misji: C
Streszczenie misji: Doszło do morderstwa, tyle że dalszy ciąg nie nastąpi, ponieważ gracz przestał grać na SW.
Link do misji: 1|2|3
Ilość postów: 5/30
Wynagrodzenie dla MG: Wedle uznania
Wynagrodzenie dla gracza: Wedle uznania
Nick biorącego/biorących udział: Senshizu
Streszczenie misji: Doszło do morderstwa, tyle że dalszy ciąg nie nastąpi, ponieważ gracz przestał grać na SW.
Link do misji: 1|2|3
Ilość postów: 5/30
Wynagrodzenie dla MG: Wedle uznania
Wynagrodzenie dla gracza: Wedle uznania
0 x
- Ero Sennin
- Support
- Multikonta: Minoru
Nick prowadzącego: Shinji
Nick biorącego/biorących udział: Ayato
Streszczenie misji: W sumie bardziej przygoda niż misja. Ayato przebywał w gorących źródłach i za swoje zachowanie wylądował w więzieniu.
Link do misji: [1-11], [12-15]
Wynagrodzenie dla MG: 10 PH, 250 Ryo
Wynagrodzenie dla gracza: 20 PH (Ayato zdobył wyłącznie doświadczenie życiowe, nie miał żadnej okazji do zarobku)
Nick biorącego/biorących udział: Ayato
Streszczenie misji: W sumie bardziej przygoda niż misja. Ayato przebywał w gorących źródłach i za swoje zachowanie wylądował w więzieniu.
Link do misji: [1-11], [12-15]
Wynagrodzenie dla MG: 10 PH, 250 Ryo
Wynagrodzenie dla gracza: 20 PH (Ayato zdobył wyłącznie doświadczenie życiowe, nie miał żadnej okazji do zarobku)
0 x
Nick prowadzącego: Isei
Nick biorącego/biorących udział: Kazumi
Streszczenie misji: Młoda kunoichi przechadzała się ulicami Ryuzaku no Taki, aż trafiła na targowisko. Tam została zaczepiona przez kobietę, która poszukiwała modelki, by ta wystąpiła w nowej kreacji stworzonej przez nią i jej męża. Kazumi po chwili zastanowienia zgodziła się i weszła do sklepu z wyjątkowo luksusowymi oraz drogimi strojami należącego do małżeństwa krawców - Koharu i Shou. Dziewczyna po zapoznaniu się ze szczegółami swojej chwilowej pracy przebrała się w strój. Para zaczęła dokonywać poprawek, aby kreacja leżała na Kazumi idealnie. Wtedy to została ukłuta w kark igłą, a to spowodowało paraliż ciała. Okazało się, że małżeństwo wyznaje Jashina, któremu składa ofiary z najpiękniejszych niewiast ubranych w najwspanialsze stroje. Odkryli jednak poprzez przypadek, że młoda kunoichi ma dar ich Bóstwa, który objawiał się regeneracją, a więc po upewnieniu się w swojej teorii jakoby Kazumi miałaby być wybranką Jashina, postanowili ją wtajemniczyć w działanie kultu. Po opowieści uznali, że czas ją zabrać do Najwyższego Kapłana, który oceni czy mieli rację, czy nie.
Link do misji: >KLIK<.
Ilość postów: 15+1/15
Wynagrodzenie dla MG: 250 Ryo, 10 PH
Wynagrodzenie dla gracza: 20 PH
Nick biorącego/biorących udział: Kazumi
Streszczenie misji: Młoda kunoichi przechadzała się ulicami Ryuzaku no Taki, aż trafiła na targowisko. Tam została zaczepiona przez kobietę, która poszukiwała modelki, by ta wystąpiła w nowej kreacji stworzonej przez nią i jej męża. Kazumi po chwili zastanowienia zgodziła się i weszła do sklepu z wyjątkowo luksusowymi oraz drogimi strojami należącego do małżeństwa krawców - Koharu i Shou. Dziewczyna po zapoznaniu się ze szczegółami swojej chwilowej pracy przebrała się w strój. Para zaczęła dokonywać poprawek, aby kreacja leżała na Kazumi idealnie. Wtedy to została ukłuta w kark igłą, a to spowodowało paraliż ciała. Okazało się, że małżeństwo wyznaje Jashina, któremu składa ofiary z najpiękniejszych niewiast ubranych w najwspanialsze stroje. Odkryli jednak poprzez przypadek, że młoda kunoichi ma dar ich Bóstwa, który objawiał się regeneracją, a więc po upewnieniu się w swojej teorii jakoby Kazumi miałaby być wybranką Jashina, postanowili ją wtajemniczyć w działanie kultu. Po opowieści uznali, że czas ją zabrać do Najwyższego Kapłana, który oceni czy mieli rację, czy nie.
Link do misji: >KLIK<.
Ilość postów: 15+1/15
Wynagrodzenie dla MG: 250 Ryo, 10 PH
Wynagrodzenie dla gracza: 20 PH
0 x
Nick prowadzącego: Suisen
Nick biorącego/biorących udział: Saito
Streszczenie misji: Saito spotkał na drodze Makiego - kupca/kuriera/kogokolwiek. Dowędrował z nim aż do Shigashi no Kibu. W trakcie wykonywania misji został lekko sprowadzony z toru - zapłata będzie, jak wykona kolejną część misji.
Wynagrodzenie dla gracza: 20 PH - nie wykonał jeszcze poleconego mu zadania.
Streszczenie misji: Saito spotkał na drodze Makiego - kupca/kuriera/kogokolwiek. Dowędrował z nim aż do Shigashi no Kibu. W trakcie wykonywania misji został lekko sprowadzony z toru - zapłata będzie, jak wykona kolejną część misji.
Wynagrodzenie dla gracza: 20 PH - nie wykonał jeszcze poleconego mu zadania.
0 x
- Ero Sennin
- Support
Nick prowadzącego: Marusa
Nick biorącego/biorących udział: Takeshi
Streszczenie misji:
Link do misji: DING
Ilość postów: 23/15
Streszczenie misji:
Ilość postów: 23/15
0 x
- Ero Sennin
- Support
Nick prowadzącego: Yoshimitsu
Nick biorącego/biorących udział: Narubi
Streszczenie misji: Ogólnie rzecz biorąc jest to kontynuacja tej misji. Streszczając, w pierwszej części Narubi miała donieść przesyłkę, co skutkowało bardzo fajną znajomością i akcją w Gorących Źródłach (orgazm, pocałunek i te sprawy). Na następny dzień jednak okazało się, że Narubi jest celem tajemniczej grupy. Grupa ta zabijała wszystkich uczniów i kochanków Itori-sensei (NPC, aktualna Mistrzyni Narubi), chcąc zmusić Itori do powrotu w ich szeregi. Narubi postanowiła wspomóc Mistrzynię w walce z tą grupą, jednakże skończyło się to tak, że Itori-sensei mocno zraniła Narubi i odeszła. Dziewczyna przeżyła jednak dzięki pomocy staruszka, który prawdopodobnie wiedząc o co w tym wszystkim chodzi, pomógł jej. Staruszek był tym samym, który dał zlecenie transportu. Narubi otrzymała od niego zapłatę i dodatkową sakiewkę i opuściła posesję.
Link do misji: http://shinobiwar.pl/viewtopic.php?f=57&t=2731#p34956 (cała misja w jednej lokacji)
Ilość postów: 31/30
Wynagrodzenie dla MG: 20 PH, 500 ryo
Wynagrodzenie dla gracza: W sumie to nie wiem, bo Yoshi nie napisał, ale wydaje mi się, że standardowe 50 PH, 300 ryo + tajemnicza dodatkowa sakiewka (co w niej jest, nie mam pojęcia, być może dodatkowe 300 ryo - wynagrodzenie za poprzednią część misji, ale niech to oceni już sprawdzający - ewentualnie można dopytać Yoshiego, ale mi nie odpisuje :P).
Nick biorącego/biorących udział: Narubi
Streszczenie misji: Ogólnie rzecz biorąc jest to kontynuacja tej misji. Streszczając, w pierwszej części Narubi miała donieść przesyłkę, co skutkowało bardzo fajną znajomością i akcją w Gorących Źródłach (orgazm, pocałunek i te sprawy). Na następny dzień jednak okazało się, że Narubi jest celem tajemniczej grupy. Grupa ta zabijała wszystkich uczniów i kochanków Itori-sensei (NPC, aktualna Mistrzyni Narubi), chcąc zmusić Itori do powrotu w ich szeregi. Narubi postanowiła wspomóc Mistrzynię w walce z tą grupą, jednakże skończyło się to tak, że Itori-sensei mocno zraniła Narubi i odeszła. Dziewczyna przeżyła jednak dzięki pomocy staruszka, który prawdopodobnie wiedząc o co w tym wszystkim chodzi, pomógł jej. Staruszek był tym samym, który dał zlecenie transportu. Narubi otrzymała od niego zapłatę i dodatkową sakiewkę i opuściła posesję.
Link do misji: http://shinobiwar.pl/viewtopic.php?f=57&t=2731#p34956 (cała misja w jednej lokacji)
Ilość postów: 31/30
Wynagrodzenie dla MG: 20 PH, 500 ryo
Wynagrodzenie dla gracza: W sumie to nie wiem, bo Yoshi nie napisał, ale wydaje mi się, że standardowe 50 PH, 300 ryo + tajemnicza dodatkowa sakiewka (co w niej jest, nie mam pojęcia, być może dodatkowe 300 ryo - wynagrodzenie za poprzednią część misji, ale niech to oceni już sprawdzający - ewentualnie można dopytać Yoshiego, ale mi nie odpisuje :P).
Jeśli chodzi o misję, to mam parę kwestii, które moim zdaniem wymagają doprecyzowania fabularnego:
- Kwestia Otoroshi - nie wiem czy jest to organizacja czy jakiś NPCet, ale Yoshimitsu wprowadził na misji taki dziwny twór. Dla mojej postaci Otoroshi to albo imię lidera organizacji zajmującej się zabójstwami na zlecenie albo nazwa tej organizacji. Sama Itori (Akane) jest z tego co wiem NPCetem o poziomie Sentoki czy nawet Kogō. Moja postać pragnie odszukać Mistrzynię i dowiedzieć się więcej o organizacji do której ta należy. Uważam, że wystąpienie u mnie na misji takiej organizacji powinienem zgłosić Adminom i Modom fabularnym, bo do tej organizacji prawdopodobnie należą bardzo silni NPC, a także liczy bardzo dużo członków (wnioskując po tym, że w ataku brały udział setki - tak przynajmniej twierdzi Narubi - wojowników, a ataków było co najmniej kilka). Być może taka organizacja jest czymś co może w jakimś stopniu wpłynąć na fabułę całego forum. Może warto przemyśleć ten temat ... kto wie?
- Kwestia samego zdarzenia - pusty dom. Wybite okno. Otwarte drzwi. Wszędzie pełno porozrzucanej broni. Wszędzie pełno trupów i krwi. Wyglądało to jak jakaś wielka bitwa (no może nie wielka) w lesie w granicach Shigashi no Kibu. Czy wystąpiły jakieś konsekwencje dla tej prowincji? A może wpłynęło to jakoś na reputację mojej postaci? "Ona jedna przeżyła" (jak Harry Potter, hehe) czy coś w tym stylu?
- Kwestia mojej postaci - moja postać otrzymała bardzo niebezpieczną ranę. Prawdopodobnie taka rana w "realu" byłaby śmiertelna. Jednak została wyleczona. Czy w związku z tym Narubi będzie miała jakieś konsekwencje fabularne? Czy np. będzie ją co jakiś czas bolała pierś? A może będzie musiała chodzić co jakiś czas do lekarza na wizyty kontrolne i zażywać leki, chociażby przeciwbólowe i antybiotyki? Yoshi nic nie napisał, hehe. Nawet nie wiem czy mam się zgłosić w szpitalu czy co. Chciałbym zaznaczyć, że misja odbywała się wiosną. A obecnie mamy jesień, wiec parę miesięcy już minęło od zdarzenia. Może już wszystko dobrze?
0 x
Nick prowadzącego: Narubi
Streszczenie misji: Grzybki O.O
Streszczenie misji: Grzybki O.O
0 x
- Papyrus
- Administrator
- Ranga: Fabular
- GG/Discord: Enjintou1#8970
- Multikonta: Yuki Hoshi; Uchiha Hiromi; Sans
Narubi - Akcept!. Dostajesz standardowe wynagrodzenie + 100 ryo. Yoshi nie pisał nic, nie odpisał też, więc sam przydzielam. Co do reszty...
Ukryty tekst
Takeshi - Akcept!. Następnym razem napisz streszczenie misji. Nawet kilka zdań. "Podczas zbierania opału w lesie Takeshi spotkał dziwnego człowieka, który poprosił go, aby ten pomógł mu w zbadaniu grzybów. Takeshi się zgodził blablabla..." i tak dalej.
0 x
you best prepare for a hilariously bad time
Nick prowadzącego: Suisen
Streszczenie misji: Dostarczenie przesyłki do Waraia.
Link do misji: 1 2
Wynagrodzenie dla gracza: 20 PH, 60 ryo, 4 kunaie, 4 shurikeny.
Streszczenie misji: Dostarczenie przesyłki do Waraia.
Link do misji: 1 2
Wynagrodzenie dla gracza: 20 PH, 60 ryo, 4 kunaie, 4 shurikeny.
0 x
Nick biorącego/biorących udział: Anzou
Streszczenie misji: Praca na zmywaku, rutynowa misja
Link do misji: 1
Nick biorącego/biorących udział: Heiji
Streszczenie misji: Heiji została zlecona misja, w której miała sprawdzić czy wysłany wcześniejszego dnia list rzeczywiście został dostarczony
Link do misji: 1 | 2
Nick biorącego/biorących udział: Anzou
Streszczenie misji: Praca na zmywaku, rutynowa misja
Link do misji: 1
Nick biorącego/biorących udział: Heiji
Streszczenie misji: Heiji została zlecona misja, w której miała sprawdzić czy wysłany wcześniejszego dnia list rzeczywiście został dostarczony
Link do misji: 1 | 2
0 x
- Ero Sennin
- Support
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości