-Hmm? mruknąłem tylko słuchając młodego mężczyzny? Raczej tak. Nie wyglądał na dziecko ani na kogoś starszego.
-Nim odpowiem. Mam do ciebie dwa pytanka. Pierwsze. Opisz, mi jak wyglądała kobieta o imieniu Agatta. Wyprzedzając twoje ewentualne pytanie. "Po co?". Z tego powodu, że wspomniane imię może mieć kilka kobiet, a nie chciałbym, abyś dostarczył wiadomość złej osobie. oznajmiłem ze spokojem i w trakcie tego, jak mój rozmówca opowiadał, mi wygląd Agatty przyglądałem mu, się spokojnie korzystając z pewnej rzeczy, jakiej się nauczyłem niedawno. Uznałem, że będzie to całkiem dobry test.
-Tak to ja. zacząłem, biorąc list -Czyli ten pseudonim już do mnie przylgnął. A co do drugiego pytania. Wyobraź sobie, że dowodzisz 30 osobami. Połowa to kobiety, druga połowa to mężczyźni. Do tego uznaj, że mogą dojść jeszcze 2 osoby do ochrony oraz 1 cywil. Twoim zadaniem jest ochrona jakiejś odbywającej się imprezy. Pytanie brzmi następująco. W jaki sposób zorganizujesz, ochronę wspomnianej imprezy gdzie możliwość ataku jest bardzo wysoka? Jak się zastanowisz, możesz od razu opowiadać, nawet jak będę czytał list. Mam dosyć podzielną uwagę. po tej swojej długiej wypowiedzi uśmiechnąłem się lekko by następnie otworzyć zawartość listu i spokojnie ją zacząć czytać. Zaś po przeczytaniu schować do koperty i do kieszonki w płasczu.