1. Miss Zimy - Jest kilka kandydatek... Jednak dalej mimo wszystko uważam, że ten tytuł należy się Inoyu choć coraz trudniej go broni, więc proszę dalej się starać ładnie wyglądać i nie spoczywać na laurach!
2. Mister Zimy Nie gustuję w panach, a Iczir i tak ma dostatecznie dużo głosów, więc pozostawiam poste pole
3. Mocarz - Shikarui ze swoim "useless" klanem, widzeniem na kilka kilometrów i szczelaniem no scope'ów z łuku
4. Szarak Niechaj Ci będzie Yami, Szary Królu, już nawet nie mam podjazdu, bo zacząłem się robić coraz bardziej kolorowy, a o jinchu jak nie było nic słychać, tak dalej nic nie wiadomo.
5. Najlepszy Damski Charakter Tutaj miałem dwie panie do wyboru, z którymi miałem przyjemność obcować i powiem szczerze, że szalę na swoją stronę przechyliła Youmu, choć jej charakter zdecydowanie nie jest w moim typie to odgrywanie go jak i sam klimacik tworzy bardzo dobrze ( :
6. Najlepszy Męski Charakter Wybór prosty, Sik to dzikus, ale jednak spoko ziomek jak przyjdzie co do czego. (Chociaż ja wiem, że tak na prawdę, to podstępna żmija i gnida jakich mało)
7. Forumowy No-Life - Asaka, ostatnio chyba ma za dużo wolnego czasu i bardzo często jest na forko (wiem, bo widzę nawet na ukrytym kappa )
8. Dobry Duszek Forum Głos leci do mamy, czyli Asaka kappa oprócz tego, że pilnuje cały czas forko, to zawsze służy radą i pomocą. Wysłuchuje lamentów...
9. Pisarz ZimyYoumumu :> Co ta kobita wywarła na mnie presję pisania swoim pisaniem to jej.
10. Mistrz Opowieści - Inoyu, nikt mi nic za bardzo nie prowadził, a misja była pierwsza klasa, więc jak najbardziej zasłużone.
11. Najlepsza sygnatura/avatar - Inojka, o tak o, bo najbardziej podobają mi się jej avki :>
12. Złoty Pracuś - Asaka, to samo co przy no-life'ie xd ale nikt nie robi tyle co nasza Administratorka Ogólna <3, serio
13. Złoty Ślimak - Akaruidesu Yoake... No cóż, na tego pana czekał nie jeden w WT i kuźni przy czym zawsze zapewniał, że wróci
14. Tryhard Kjosz trochę przycichł, ale pojawił się Kamio Ori, który zgarnia mój głos za maniakalne wręcz prowadzenie misji
15. ŚmieszekShikatsu dalej we formie
16. Maruda - Marud jest wiele i na prawdę wiele z nich zasługuje tutaj na głos, więc po prostu zostawię to miejsce puste - nie mogę się zdecydować. Ostatecznie mój głos zgarnie Rika.
17. Najlepsza Zimowa Scena Niestety nie śledzę fabułek innych, więc nie jestem w stanie powiedzieć.
18. Bohater Zimy - raczej brak okazji do wykazania się
Krótki wygląd: Smukła, przez co wydaje się wyższa niż w rzeczywistości. Brązowe włosy do ramion i prawie czarne oczy. Uroda i akcent typowe dla Prastarego Lasu. Ciemnobrązowe spodnie i dopasowana, beżowa bluza. Czarne buty z otwartymi palcami. Pachnie lasem i rosą.
Widoczny ekwipunek: Kabury na obu udach oraz torba
Krótko tu jestem, ale chcę się czuć involved i included + ktoś mi obiecał PH za to, więc daję moją skromną ocenę:
1. Miss Zimy - Ichirou uległabym
2. Mister Zimy - a nawet Książę Zimy, Natsume xd Jak można na dwie osoby to dajcie tu też Ichirou, jeśli nie to będzie się musiał zadowolić Miss.
3. Mocarz - i z tym gościem lepiej nie zadzierać - Seinaru
4. Szarak -
5. Najlepszy Damski Charakter - nie wiem czy najlepszy, ale ciekawy. Historia z dziećmi raczej niecodzienna na forum naruto - Sagisa.
6. Najlepszy Męski Charakter -
7. Forumowy No-Life - ciągle widzę Yukirin, może przez ten czerwony kolor bardziej rzuca mi się w oczy.
8. Dobry Duszek Forum - dla mnie takim duszkiem jest Inoshi <3
9. Pisarz Zimy -
10. Mistrz Opowieści - przypomnienie: kategoria dla najlepszego MG
11. Najlepsza sygnatura/avatar - ten gif u Yukirin xD
12. Złoty Pracuś -
13. Złoty Ślimak - Isei jego aktywności nigdy dość xd
14. Tryhard -
15. Śmieszek - Kyoushi, jakoś tak miło się czyta go na sb.
16. Maruda - Kamiyo często marudzi o jakichś adopcjach, albo że mu nie odpisują
17. Najlepsza Zimowa Scena -
18. Bohater Zimy - Yoshimitsu - za tą walkę na śmierć i życie, po której będzie się zbierał do czerwca
19. Czarny Charakter Zimy - Jeśli jest ktoś, kogo z pewnością nie chciałabym spotkać w ciemnym zaułku to jest to Youmu Nanatsuki. Nawet rozgniewany Natsume nie może się równać dziewczęcemu złu.
20. Niespodzianka Zimy - chyba Kamiyo, robi te misje na potęgę
Krótki wygląd: Białe włosy nieumiejętnie przystrzyżone, oczy o barwie jasnego złota, rekinie zęby. Niewysoki, drobny, ubrany w proste, mało krzykliwe ubrania
Widoczny ekwipunek: Dwa Shuang Gou przytroczone do pasa po jednym na bok, czarna, duża torba na lewym pośladku, podłużne coś zawinięte w materiał i szczelnie związane - noszone na plecach, niczym plecak
1. Miss Zimy - Myk głos na Niku, bo w sumie pierwsza mi przyszła na myśl, więc coś musi być na rzeczy.
2. Mister Zimy - Ichirou, bo jest najbardziej stylowy, chociaż metroseksualny. No i wizerunek pasuje do postaci, wiadomczi.
3. Mocarz - Teraz to nie wiem, niby Ichirou jest top 1 w PH, ale w starciu gracz vs gracz, to chyba nikt nie pokonałby Natsume. Postać przygotowana na wszystko, bo ma build pod wszystko. Nie do ruszenia. O ile sam się nie zabije o lustra. XD
4. Szarak - Nie wiem, za mało tu gram.
5. Najlepszy Damski Charakter - Nie śledzę żadnych fabuł, to nie wiem.
6. Najlepszy Męski Charakter - Kakita Asagi i ciężko to wytłumaczyć. Jakbym miał w realu spotkać jakąś postać i ją poznać, to chciałbym, aby to był Kakita Asagi.
7. Forumowy No-Life - Ocir, bo jest od samego rana do nocy, klepie jakieś misje non-stop laseczkom i na czacie jest super aktywny... też jak są te dwie. Hmm.
8. Dobry Duszek Forum - Nie siedzę za dużo na czacie, nie zaglądam do jakichś FAQ, więc no nie wiem, sorry. Jak widziałem, że się pojawiło pytanie na czacie, to każdy próbował pomóc.
9. Pisarz Zimy - Nie śledzę fabułek.
10. Mistrz Opowieści - Masako. Mazak, oszczędź mnie. A, no i przez kilka pierwszych postów, pisał do mnie Keiko, a w KP mam, że moja postać nie przepada za swoim imieniem, więc pewnie czytał i się dostosował. Miły gość. A tak serio, to dobrze mi się pisze na misji, bo zafundował Kaiko trochę terapię szokową.
11. Najlepsza sygnatura/avatar - Yukirin, bo bardzo lubię ten art z avka.
12. Złoty Pracuś - Nie wiem.
13. Złoty Ślimak - Hayami, wiadomczi. Jak kiedyś grałem, to tak było i teraz też tak jest. xD
14. Tryhard - Każdy pięciolinijkowiec, szczególnie Ci agenci z SnM. kappa
15. Śmieszek - Kamiyo Ori. No zabawny jest na swój sposób. Śmieszny gość, lubię go.
16. Maruda - Nie wiem, Reika? Niech tradycji stanie się zadość.
17. Najlepsza Zimowa Scena - Nie było mnie wtedy, ale ogarnąłem event co Jojcz był i tam super była starsza mowa Kajena. Ta scena w jakiś sposób opisuje go jako człowieka.
18. Bohater Zimy - Yami, bo ma demona i doskonale go ukrywa, bo nikt na niego nie zwraca uwagi. kappa
19. Czarny Charakter Zimy - To są jakieś naprawdę złe postacie na forum? Jedynie pokrzywione jakieś.
20. Niespodzianka Zimy - Hiroe, hokage wioski ukrytej w liściach.
0 x
#FFCC66 Popieram kasację Henge i Kawarimi, a nawet Genjutsu. "Never to retreat
Mystery and wonder
Messy hearts made of thunder"
Krótki wygląd: Dosyć wysoki facet, o kruczoczarnych włosach średniej długości. Wąskie, delikatnie przymróżone oczy również w kolorze czarnym. Wyraźnie widoczne kości policzkowe, które podkreślają kształt twarzy.
Widoczny ekwipunek: Czarny płaszcz z wysokim kołnierzem, pozbawiony kaptura. Na plecach zawieszone złożone Fuuma shuriken, układające się w kształt litery 'X'. Zawsze posiada przy sobie parasol, który często zawieszony jest przy pasie chłopaka. Na prawym palcu wskazującym złoty pierścień z wygrawerowanym emblematem Uchiha.
1. Miss Zimy - Youmu. Po prostu dobra babka z niej.
2. Mister Zimy - Ichirou, nie wiem czy trzeba więcej mówić.
3. Mocarz - Ichirou, prawdopodobnie mam jakąś traume po ostatnim evencie, ale gość jest po prostu kozakiem.
4. Szarak - Yami. Typ dostał demona, a jak go nie było widać przed zostaniem Jinchu, tak dalej nikt na niego nie zwraca uwagi.
5. Najlepszy Damski Charakter - Youmu Nanatsuki. No najlepsza damska postać na forku.
6. Najlepszy Męski Charakter - Hikari. Trzeba się trochę przypodobać przyszłemu senseiowi :V
7. Forumowy No-Life - Ichirou - ostatni głos, gość chyba ma ustawione forum na stronie startowej w każdym możliwym urządzeniu.
8. Dobry Duszek Forum - Znowu Asaka aka Yukirin.
9. Pisarz Zimy - Mujin - zawsze fajnie mi się czyta jego posty.
10. Mistrz Opowieści - przypomnienie: kategoria dla najlepszego MG Natsume - więcej chyba nie trzeba mówić. Czytanie postów tego MG to nie tylko przyjemność, ale też obowiązek.
12. Złoty Pracuś - Asaka aka Yukirin. Odwala kawał dobrej roboty w WT i nie tylko.
13. Złoty Ślimak - Na siebie zagłosować nie moge, więc zostawiam puste. Chyba nikt nie przespał tak zimy jak ja.
14. Tryhard - Kyoushi. Gość jest niemożliwy, ostatnimi czasy zastanawiam się czy postów nie piszą za niego przypadkiem chińskie dzieciaki, a on tylko zbiera sobie PH za skończone misje.
15. Śmieszek - Kamiyo Oki wrzucił parę fajnych memików. No i Seinaru w ogóle nie jest śmieszny, nie ma innego kandydata po tym jak Shikatsu kazała głosować na Seinaru zamiast niej.
16. Maruda - Jun'Ichi - odkąd odszedł z moderatora, non stop zrzędzi i marudzi!
17. Najlepsza Zimowa Scena - Tu jeszcze coś wpisze
18. Bohater Zimy - Tu jeszcze coś wpisze
19. Czarny Charakter Zimy - Shins, gość własnego przyjaciela desantował bez spadochronu.
20. Niespodzianka Zimy - Kamiyo Ori - pozytywny chłop wpada tu podczas mojej nieobecności i robi taki młyn, że głowa mała. Fajne memy, fajne posty, do tego można sobie z gościem normalnie na czacie pogadać.
0 x
It's pointless...
Don't you know? Because that's the way death works.
Wandering the world of the living unnoticed as a spirit, that isn't a continuation of life.
When you die, that's it... There's nothing more... Nothing new begins.
No matter how much you regret or wish, if you couldn't do something in life, you can't suddenly do it when you die. That's just how it works, no way to defy it, try and you end up like this.
We no longer have future to fight for.
Krótki wygląd: - Czarne, długie włosy; w jednym paśmie opadającym na prawą pierś ma wplecione kolorowe, drewniane koraliki - Lewe oko w kolorze lawendy - Na prawym oku nosi opaskę - Średniego wzrostu
Widoczny ekwipunek: Łuk, kołczan ze strzałami, zbroja, płaszcz, torba na tyłku, kabura na prawym udzie, wakizashi przy lewym boku i za plecami na poziomie pasa, średni zwój, mały zwój przy kaburze,
10. Mistrz Opowieści - przypomnienie: kategoria dla najlepszego MG
11. Najlepsza sygnatura/avatar - Szikatz
12. Złoty Pracuś - Masako
13. Złoty Ślimak - Hayami
14. Tryhard -
15. Śmieszek - Seinar
16. Maruda - Reika
17. Najlepsza Zimowa Scena -
18. Bohater Zimy -
19. Czarny Charakter Zimy - Shins
20. Niespodzianka Zimy - Hiroe? Chyba tak, ten hokage
0 x
Przez miesiące, patrzył na pełny lili wodnej staw i stawał się świadom, że nie może być to zwykły rekin morski. Element, który zmienił jego charakter to wlasnie wybor bestii. Kiedy wrócił był nieco inny. Nie posiadał jeszcze paktu, jednak już do czegoś się zobowiązał, reprezentowania cechy tego zwierzęcia swoim nastawieniem. - Hakai o Ame.
Krótki wygląd: Czarne lub szarawe włosy, brudnoczerwony kolor oczu. "Szeroki" uśmiech. Wystające dwa kiełki. Na szyi materiałowa opaska z krzyżem i trumną. Zabandażowane lewe przedramię, pod którym znajduje się tatuaż 2 głowego węża
Widoczny ekwipunek: Futerał na plecach, wachlarz w pokrowcu przyczepiony do paska, rękawica łańcuchowa na lewej ręce, dziwna rękawica na prawej ręce, pasek z biczem, laska
1. Miss Zimy - w sumie jak tak przeglądam i czytam, to zaciekawiła mnie postać Shikatsu.
2. Mister Zimy - Szczerze? Akarui. Niepozorny koleś, a w gruncie rzeczy bardzo solidny, ogarnięty i idący ze swoimi ideałami. I can respect that.
3. Mocarz - Ichirou, no co tu dużo mowić - ta postać pod względem siły to chory p**eb.
4. Szarak - Yami. Jest tak szary że nawet nie będę argumentować. kappa
5. Najlepszy Damski Charakter - Intryguje mnie postać Inoyu. Nie wiadomo czego się po niej spodziewać - no, poza chłodem wobec nieznajomych. Interesting.
6. Najlepszy Męski Charakter - Kakita Asagi - so much of a samurai, that other samurai can't samurai as much as he samurai.
7. Forumowy No-Life - ostatnio prawie cały czas widzę Tohaku. Zagłosuję na zaś. Nie przepierdziel na głupoty. kappa
8. Dobry Duszek Forum - dunno, nie orientuję się
9. Pisarz Zimy - chyba jednak mimo wszystko Koala - posty długie, o wszystkim i o niczym, ale przy tym wciąż quality.
10. Mistrz Opowieści - przypomnienie: kategoria dla najlepszego MG - Z tych misji/wypraw które ostatnio robiłem, chyba najlepsze wrażenie zrobiła na mnie Asaka. Kilka spięć było, ale ogółem fabuła wyszła fajnie.
11. Najlepsza sygnatura/avatar - Youmu Nanatsuki - nie chcę wyjść na powierzchownego, ale postać (postacie) na avatarach jest (są) naprawdę obłędna (obłędne).
12. Złoty Pracuś - Najprędzej zagłosowałbym na Yukirin. 90% rzeczy na forum jest ogarnięte bezpośrednio albo pośrednio przez nią.
13. Złoty Ślimak - sam bym na siebie zagłosował #odpisraznamiesiąc, ale nie można, więc nie zauważam
14. Tryhard - Kyoushi. Ile zużył klawiatur klepiąc tyle postów? Tyle, ile człowiek zjada chlebów w życiu.
15. Śmieszek - Kaiko - niezmiennie, Rejeł jest jeden. kappa
16. Maruda - Shins - ha, po raz pierwszy nie głosuję na Reikę! Tym razem Shins ją chyba przebija
17. Najlepsza Zimowa Scena - nie wczytuję się, niestety.
18. Bohater Zimy - Akarui - złoty człowiek. Nie tylko z koloru nicku.
Krótki wygląd: - czarne włosy, ciemne oczy - wyraźnie zarysowana szczęka, ostre rysy twarzy - delikatne blizny na przedramionach i rękach - przeciętny wzrost, docięta sylwetka
Widoczny ekwipunek: - ochraniacz na czoło z emblematem klanu - skórzana kamizelka shinobi - kabury na broń na lewym i prawym biodrze - torba z ekwipunkiem na lewym pośladku - lekka zbroja
Krótki wygląd: Prawe oko mocna zieleń, lewe intensywnej czerwieni. Długie kruczoczarne włosy sięgające do połowy ud. Ogólnie mówiąc dobrze zbudowany mężczyzna mierzący 182cm.