Ka-torijji

Moderator: Souei

Rinsari

Ka-torijji

Post autor: Rinsari »

Nazwa Jutsu: Ka-torijji
Dziedzina: Klanowa
Ranga Jutsu: D
Zasięg Jutsu: Dowolny
Koszt chakry: E: 12% | D: 10% | C: 6% | B: 3% | A: 2% | S: 2% | S+: 2%
Opis: Użytkownik techniki wyciąga dłoń przed siebie, tworząc przy nich 5 pocisków z piasku. Mają one dużą szybkość, ale wymagając dokładności i celności, gdyż są mniej wytrzymałe od normalnych shurikenów. Mogą jednak narobić szkód trafiając w newralgiczne części ciała.
Link do tematu postaci: http://shinobiwar.pl/viewtopic.php?f=102&t=511
0 x
Awatar użytkownika
Vulpie
Multikonta: Misae Misaki

Re: Ka-torijji

Post autor: Vulpie »

Ukryty tekst
0 x
Rinsari

Trochę szybsze niż shuriken :< Nie mam zielonego pojęcia ile to może być w cyferce.
Małe, jak naboje od pistoletu.
0 x
Kamiru

Post autor: Kamiru »

Na tej randze czymś tak małym uzyskasz maks siniaka. Chyba, że trafisz w oko czy cuś.

Dopisz wielkość pocisków do opisu i szybkość "jak rzut shurikenem" i dla mnie będzie ok.
0 x
Kaien

Post autor: Kaien »

A ja bym proponował dac rangę C i dać, że uderzenia siły Taijutsu C np. na D to ten piach nie jest potezny i serio, wylew to góra co uzyskasz.
0 x
Kamiru

Uderzenie siły taijutsu C... Nie ma siły? W końcu siła uderzenia (nie ważne jaka ranga tai/ken) zależy od <werble> siły użytkownika. Więc taka propozycja jest nietrafiona chyba.
0 x
Rinsari

Zdaje sobie sprawę, że na randze D ta technika narobi tylko siniaków. Chce tylko jednego - żeby przy odpowiednim trafieniu, np w oko mogła narobić szkód.
0 x
Kaien

Bardziej mi chodziło o uderzenie przeciętnego użytkownika na C, zakładając, ze ktoś kto ma C jest przeciętny czyli ma te 50 siły na przykład. Ale no, jak ma być D to niech będzię D odemnie akcept. Jak trafisz w oko to jakbys kamieniem walneła. Podbijesz albo wypłynie, he he. Na pewno oślepi.
0 x
Kamiru

Akcept.
0 x
Awatar użytkownika
Vulpie
Multikonta: Misae Misaki

Post autor: Vulpie »

akcept
0 x
Kaien

Przenosze
0 x
Zablokowany

Wróć do „Techniki”

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość