#dekada #tojużhistoria

Moderator: Souei

Satoshi

#dekada #tojużhistoria

Post autor: Satoshi »

Nazwa
Hikensha
Dziedzina
Youton
Ranga
D
Pieczęci
Brak
Zasięg
25 metrów
Koszt
D: 6% C: 5% B: 4% A: 3% S: 2% S+: 1% za turę
Dodatkowe
Brak
Opis Prosta technika bazująca na gumowej wersji lawy. Użytkownik wytwarza z gumy dowolne kształty, dzięki czemu może pomóc sobie w walce. Mają one oczywiście formę stałą. Guma jest specyficznym materiałem, który potrafi sprawić przeciwnikowi wiele problemów. Przede wszystkim, może pochłaniać siłę ciosu, przez co przy nawet znacznie większej przewadze, gumowy oręż będzie odpychać broń przeciwnika. Jeżeli chodzi zaś o ofensywę, to broń może co najwyżej zadać obrażenia obuchowe (od siniaków, przez stłuczenia, kończąc na miażdżeniu). Jedyna wada jutsu to oczywiście podatność na rozcięcia ostrą bronią czy takowymi technikami.
Link
Proszę bardzo.
0 x
Yoshimitsu

Re: #dekada #tojużhistoria

Post autor: Yoshimitsu »

Na pewno nie dam akcepta na taką wytrzymałość techniki
0 x
Satoshi

To przemyśl sprawę, bo barierę z gumy z B mogło przebić tylko jutsu S z Raitonu.
0 x
Yoshimitsu

Nie utwardzisz do tego stopnia gumy. Jeśli chciałbyś, to po uderzeniu po prostu ta guma się rozkruszy i tyle. Jak dla mnie jest to raczej nie do zrobienia.
0 x
Kaien

Post autor: Kaien »

Nieco mocniejsza od stali to wszystkie pieniądze jakie osiągniesz 'na górnej poprzeczce'. Na korundy, diamenty itd sie nie zgodze.
PS. Kwarc jest kruchy.
0 x
Awatar użytkownika
Vulpie
Multikonta: Misae Misaki

Post autor: Vulpie »

Ukryty tekst
0 x
Kaien

Ranga B z kosztami i wytrzymałość taka... shotonowa.
0 x
Awatar użytkownika
Vulpie

Ukryty tekst
0 x
Yoshimitsu

Jak chcesz mieć coś jak kryształ to zmień klan. Jak dla mnie dalej nie.
0 x
Satoshi

Tu chodzi o twardość, a nie o formę. Specjalnie podałem minerały. A bariera na B, która ulega zniszczeniu jedynie przy zetknięciu z najsilniejszym ofensywnym jutsu świata to dla was słaby argument? Pozdro
0 x
Kaien

Najsilniejsza technika defensywna, korzystająca z gumowatej wersji Uwolnienia Lawy. Tym razem użytkownik techniki gromadzi dużą ilość chakry w jamie ustnej, po czym wyzwala ją w formie potężnego strumienia beżowej cieczy nienewtonowskiej, która później na życzenie użytkownika tężeje, zmieniając się w grubą, dużą ścianę z gumy, która jest w stanie zablokować nawet silne ataki, toczące się głazy, uderzenia dużych zwierząt i tak dalej - zamiast przyjmować siłę uderzenia, rozprowadza ona ją na całą powierzchnię, dzięki czemu potrzebna jest naprawdę silna technika, aby móc przebić tę zasłonę.

To jutsu o którym mówisz. Nie widze nic o 'Raitonie A' ani 'najofensywniejszym jutsu świata'. Innym nerfisz klanowe jak sie tylko da, sobie próbujesz przepchnać takie cholerne metabreakery że to boli. Sorry.
Cofam mój wymóg, akcepta nie będzie.
0 x
Awatar użytkownika
Vulpie

Ukryty tekst
0 x
Awatar użytkownika
Defrevin
Założyciel Forum

Post autor: Defrevin »

Ukryty tekst
0 x
Jeśli masz ważną sprawę, pytanie lub potrzebujesz pomocy związanej z funkcjonowaniem forum, proszę wyślij do mnie prywatną wiadomość. Z chęcią zapoznam się ze sprawą i rozwieje wszelkie wątpliwości.
Kaien

Tyle w temacie.
0 x
Awatar użytkownika
Vulpie

Jutsu całkowicie zmienione
0 x
Zablokowany

Wróć do „Techniki”

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości