Targ

Awatar użytkownika
Jigen

Re: Targ

Post autor: Jigen »

0 x
Awatar użytkownika
Yuri Uchiha
Wiek postaci: 21
Ranga: Doko
Krótki wygląd: białe włosy, trzy blizny na twarzy, czerwone oczy
Widoczny ekwipunek: -
Multikonta: Arii

Post autor: Yuri Uchiha »

6/7Pomniejsze zło
Zlecenie Specjalne "Duma Pustyni " D - Jigen

Propozycja nie należała do pozycji do osiągnięcia w myślach Jigena. Strażnik jednak wyglądał na w pełni pewnego tego co powiedział i zaproponował. Po takich sytuacjach, jak kradzieże na festiwalu można było spodziewać się o wiele więcej. W całej Unii panowały zamieszki Oroboros, które były bardziej lub mniej zaplanowane przez dziwną organizację terrorystyczną. -Nie przeszkadza to raczej w niczym. W naszych szeregach czasami potrafią znaleźć się uzdolnieni shinobi. Wydaje mi się, że nie byłby to problem, jakbyś jednak chciał.- w końcu wyszli na główną ulice i reszta strażników ich zauważyła, kierując się w ich stronę. Złodziej patrzył się gniewnie na młodego członka klanu Maji, który sprowadził na niego pecha. -Stawianie pierwszych kroków musi być ciężkie, ale widzę w tobie spory potencjał. Kinkotsu... nie... Unia właśnie tego potrzebuje. Czasy zbliżają się mroczne, nawet dla nas. Przemyśl to.
0 x
Awatar użytkownika
Jigen

0 x
Awatar użytkownika
Yuri Uchiha
Ranga: Doko
Krótki wygląd: białe włosy, trzy blizny na twarzy, czerwone oczy
Widoczny ekwipunek: -
Multikonta: Arii

Post autor: Yuri Uchiha »

7/7Pomniejsze zło
Zlecenie Specjalne "Duma Pustyni " D - Jigen

Strażnicy zebrali się wokół nich odbierając od swojego kolegi rabusia wyciągając z jego kieszeni kolejne sakwy pieniędzy. -Jestem Jito. Nie jestem sam wysoko w hierarchii, ale czuję ogrom dobroci, którą mogę przynieść naszym mieszkańcom. Chroniąc ich przed takimi, jak on.- wskazał palcem na rabusia, który nadal gniewnie łypał na Jigena, jakby odebrał mu najlepszą szansę w życiu. -Jeżeli chodzi o zapłatę możesz ją odebrać zawsze w naszej strażnicy w centrum. A teraz nie przeszkadzaj już sobie. Dziękujemy ci za wypełnienie obowiązku obywatela. Ciesz się dzisiejszym dniem. Bo to właśnie dzisiaj rozpoczyna się nowy rozdział Kinkotsu.- strażnik poklepał go po ramieniu i odszedł od niego zostawiając go samemu, aby mógł pocieszyć się jeszcze festiwalem.
0 x
Awatar użytkownika
Jigen

z/t
0 x
Awatar użytkownika
Kujaku Haruka
Ranga: Dōkō
Krótki wygląd: Haruka preferuje barwy krwi i zachodu słońca – jej odzież często zawiera intensywne czerwienie, burgundy i brązy. Ma długie, białawe włosy. Prawe oko – szarozielone – kontrastuje z pustym, niewidocznym pod maską oczodołem po stronie lewej.

Post autor: Kujaku Haruka »

0 x
Awatar użytkownika
Jigen

2
0 x
Awatar użytkownika
Kujaku Haruka
Krótki wygląd: Haruka preferuje barwy krwi i zachodu słońca – jej odzież często zawiera intensywne czerwienie, burgundy i brązy. Ma długie, białawe włosy. Prawe oko – szarozielone – kontrastuje z pustym, niewidocznym pod maską oczodołem po stronie lewej.

0 x
Awatar użytkownika
Jigen

// nie wiedziałem czy pisać tutaj czy w Koszarach czy w Posterunku straży bo takie tematy też mamy w Kinkotsu.

2
0 x
Awatar użytkownika
Kujaku Haruka

0 x
ODPOWIEDZ

Wróć do „Kinkotsu (Osada Rodu Sabaku i Maji)”

Użytkownicy przeglądający to forum: Jawa i 4 gości